0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MARKOS στις Ιανουαρίου 24, 2010, 09:23:13 pm λατινικα, φιλοσοφια κλπ κλπ αποκλειεται. τι ειναι παλι αυτο?εγω ξεκιναω απο αυριο χαλαρα......Καλό ξεκίνημα ,φίλε ! Με τον αέρα του πρωτηθλητή πλεόν μετά και τη νίκη της ΠΑΟΚΑΡΑΣ.
λατινικα, φιλοσοφια κλπ κλπ αποκλειεται. τι ειναι παλι αυτο?εγω ξεκιναω απο αυριο χαλαρα......
Εντάξει, ρε παιδιά, μη ρίχνετε κι άλλο αλατάκι στις πληγές! Σε μας τι θα γίνει που η κατρακύλα απ' ό,τι φαίνεται δεν έχει τελειωμό!
η φοβια μου ειναι μονο μην στο ολο πλαισιο εξορθολογιαμου της εκπαιδευσης εξορθολογιστει και ο ασεπ και αλλάξει όοολη η φιλοσοφια του. πχ μηπως δεν εξεταζομαστε στα παντα όλα αλλά υπάρχει καποια επιλογη όπως με την ειδικη διδακτικη (αρα εγω τ να την κανω την ιστορια η οποια βασικα μου κοστισε το διορισμο στον προηγουμενο;!) ή μήπως μπουν και τα λατινικά μες το παιχνιδι ( ε αφου τα διδασκουμε λογικο ειναι να τα εξεταζομαστε μη κοιτατε που δε συμφερει κανεναν..) λέτε να υπάρχει τετοια περιπτωση;
Παράθεση από: karxarias29 στις Ιανουαρίου 25, 2010, 10:19:28 pmΕντάξει, ρε παιδιά, μη ρίχνετε κι άλλο αλατάκι στις πληγές! Σε μας τι θα γίνει που η κατρακύλα απ' ό,τι φαίνεται δεν έχει τελειωμό! με πολυ αγαπη στα γαυρακια... http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
την ειχα ψαξει περυσι απεγνωσμενα...ομως δεν καταφερα να τη βρω....την ειχα παραγγειλει και σε 2-3 βιβλιοπωλεια...αλλα δεν μου την φέραν ποτε, διοτι ειχαν εξαντληθει κ ο εκδοτικος οικος δεν εβγαζε αλλα (ετσι μου ειπαν τουλαχιστον)!την εχεις διαβασει?
Παράθεση από: gianna_z στις Ιανουαρίου 25, 2010, 11:44:18 pmτην ειχα ψαξει περυσι απεγνωσμενα...ομως δεν καταφερα να τη βρω....την ειχα παραγγειλει και σε 2-3 βιβλιοπωλεια...αλλα δεν μου την φέραν ποτε, διοτι ειχαν εξαντληθει κ ο εκδοτικος οικος δεν εβγαζε αλλα (ετσι μου ειπαν τουλαχιστον)!την εχεις διαβασει?gianna την Γραμματολογία του Γεωργοπαπαδάκου την αγόρασα φέτος τον Οκτώβρη (μετά από παραγγελία σε βιβλιοπωλείο)...οπότε λογικά θα είναι διαθέσιμη εντός 2,3 ημερών!Όσον αφορά για το πόσο χρήσιμη είναι...μου φαίνεται ότι είναι καλή και συνοπτική, όμως θα περιοριστώ στη σχολική γραμματική και στο τέλος θα κάνω μια απλή ανάγνωση του Γεωργ. Συνάδελφοι, έχετε συναντήσει διαφορές μεταξύ των δύο γραμματολογιών ; (Σχολικής- Γεωργοπαπαδάκου)