0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τελικά...η (συγκεκριμένη) δευτεροβάθμια μου είπε οτι μπορεί να το κάνει.. σήμερα που πήρα μου είπαν μάλιστα οτι δέχτηκαν δύο άτομα πριν από μένα. και ερωτώ.. σε ΕΝΑ γυμνάσιο υπάρχει κενό από οργανική ΕΙΚΟΣΙ ώρες - και το σπάνε σε 2 ωρομίσθιους??? δηλαδή και αναπληρωτής δεν προσλαμβάνεται για να προχωρήσει σε διορισμό αργότερα που έχει την προτεραιότητα και δημιουργούν αναστάτωση σε τόσους ωρομίσθιους χωρίς να θέλουν να κάνουν την παραμικρή αλλαγή στο πρόγραμμα. έχω πια πειστεί οτι οι διευθύνσεις και μόνο κάνουν κουμάντο τελικά .. σα τσιφλικάδες. μη δώσουν κανονικό μισθό σε αναπληρωτή και είναι το ταμείο τους μείον! άσχετα αν παίρνουν τις πιστώσεις από το υπουργείο!!!
Παράθεση από: mirigene στις Ιανουαρίου 20, 2010, 10:23:05 amτελικά...η (συγκεκριμένη) δευτεροβάθμια μου είπε οτι μπορεί να το κάνει.. σήμερα που πήρα μου είπαν μάλιστα οτι δέχτηκαν δύο άτομα πριν από μένα. και ερωτώ.. σε ΕΝΑ γυμνάσιο υπάρχει κενό από οργανική ΕΙΚΟΣΙ ώρες - και το σπάνε σε 2 ωρομίσθιους??? δηλαδή και αναπληρωτής δεν προσλαμβάνεται για να προχωρήσει σε διορισμό αργότερα που έχει την προτεραιότητα και δημιουργούν αναστάτωση σε τόσους ωρομίσθιους χωρίς να θέλουν να κάνουν την παραμικρή αλλαγή στο πρόγραμμα. έχω πια πειστεί οτι οι διευθύνσεις και μόνο κάνουν κουμάντο τελικά .. σα τσιφλικάδες. μη δώσουν κανονικό μισθό σε αναπληρωτή και είναι το ταμείο τους μείον! άσχετα αν παίρνουν τις πιστώσεις από το υπουργείο!!! Από πού έχεις πειστεί αλήθεια; Έχεις δει καμιά δευτεροβάθμια να διορίζει αναπληρωτές;