0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συναδελφοι καλημερα!Θελω να ρωτησω κατι... Επειδη περναω κατι οικογενειακο εδω και 2 μηνες και ειμαι συνεχως σε ενα νοσοκομειο, απεχω γενικα απο ολα και μολις εφαγα ενα φλας και το μυαλο μου ειναι τοσο θολωμενο που δεν μπορω να ξεκολλησω να σκεφτω...Ποτε γινονται οι αιτησεις για τον ΑΣΕΠ;
Να εκφράσω κι εγώ μια δικιά μου εικασία: δεν μπορεί το νούμερο αυτό (3000) να είναι ανακριβές και σχετικό; εννοοώ μπορεί να είναι 2984 οι διορισμοί, ή 3172, ή 3623 ή 3873 (που το τελευταίο είναι περίπου αρκετό να χωρέσει και το 60 και το 40% για το 2010-2011). Απλά αν διορίζονταν όλοι κανονικά (30μηνο, 24μηνο+ΑΣΕΠ, 40% και 60%) ο αριθμός των διορισμών θα ήταν πολύ μεγαλύτερος και ίσως και μη προβλέψιμος ακόμα (κάθε χρονιά καταθέτουν τα χαρτιά τους κι άλλοι εκπ/κοί με προϋπηρεσίες από Κύπρο, εξωτερικό κτλ). Στην ανακοίνωση του σχεδίου ανάπτυξης αναφέρθηκε ότι αναστέλλονται οι διορισμοί εκτός από 3000 διορισμούς εκπ/κών. Σε μια πρόχειρη άθροιση των υπολειπόμενων θέσεων από ΑΣΕΠ και το 40% θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι <<γύρω>> στους 3000. (1692 αν θυμάμαι καλά είναι το 40% και 1500 περίπου οι του ΑΣΕΠ). Τώρα αν μετά το ψάξει κανείς θα δει ότι μένουν να διοριστούν κι άλλοι 1000 περίπου δάσκαλοι από τους πίνακες 40% λόγω μη επαρκούς αριθμού επιτυχόντων ΑΣΕΠ. Αλλά, προσωπικά πιστεύω ότι δεν το είχαν καταλάβει (ίσως όχι ακόμα) όταν έκαναν την ανακοίνωση που μας έχει βάλει μέρες τώρα να βγάζουμε σενάρια....
Η "συναδέλφισσα, L" ποια είναι;
Παράθεση από: Landau στις Ιανουαρίου 31, 2010, 11:33:03 amΗ "συναδέλφισσα, L" ποια είναι;Landau, εσένα εννοούσα. ήταν, νόμιζα, κατανοητό εξαιτίας της προηγούμενης συνομιλίας