0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα..εαν δεν αντιδρασουμε αμμεσα θα γίνουμε οι βοηθοι των αλλων ειδικοτητων και τα παιδια για τη γραμματεια....Ολοι οι συναδερφοι των αλλων κλάδων εχουν συνδυασει τον πληροφορικο με τη διοικητικη δουλεια του σχολειου.Γνωρίζω διαφορες εφαρμογέ Η/Υ=ειμαι ικανος να κανω τα παντα....απο λογιστικα μεχρι γιορτεςΕαν θελει το υπουργειο να κανουμε διοικητικη δουλεια να αφερέσει απο το ωράριο μας 10 ωρες δηλ. να εχουμε 11 ωρες διδακτικες και 10 γραμματειακης υποστηριξης ή 3 ωρες υπευθυνος εργαστηριου, 8 ωρες διδακτικες και 10 γραμματειακης υποστηριξης. Επισης να μας δίνει και μας μορια εαν θελουμε να διεκδικησουμε καποια θεση οπως ηδη κανει και στις αλλες ειδικοτητες που δινει μορια για το πιστοποιητικο ΤΠΕ.Να αυξησει τις ωρες του γυμνασιου και των λυκειων , Να δώσει δυνατοτητα στα παιδια να παιρνουν πιστοποιητικο Η/Υ μεσα απο το σχολειο Να κανει το μαθημα της πληροφορικης στα Δημοτικα βασικο και να διδασκεται στον πρωϊνο κύκλο απο μονιμους πληροφορικους οπως ηδη συμβαινει και σε αλλες ειδικοτητες πχ Αγγλικων
Ηδη ειμαστε οι βοηθοι των αλλων ειδικοτητων και τα παιδια για τη γραμματεια....καθως περνανε τα χρονια μειωνονται οι ωρες μας αντι να αυξανονται γιατι ΔΕΝ διεκδικουμε......για την διαιρεση των ωρων κι εγω συμφωνω....φανταστειτε να μην συμπληρωνουμε 21 ωρες σε σχολιο, να τρεχουμε σε 1,2,3,... σχολεια για να συμπληρωσουμε και σε ολα αυτα να κανουμε και απο κατι διοικητικο!!!!!!
Παράθεση από: heren στις Ιανουαρίου 23, 2010, 05:20:00 pmΚαλησπέρα..εαν δεν αντιδρασουμε αμμεσα θα γίνουμε οι βοηθοι των αλλων ειδικοτητων και τα παιδια για τη γραμματεια....Ολοι οι συναδερφοι των αλλων κλάδων εχουν συνδυασει τον πληροφορικο με τη διοικητικη δουλεια του σχολειου.Γνωρίζω διαφορες εφαρμογέ Η/Υ=ειμαι ικανος να κανω τα παντα....απο λογιστικα μεχρι γιορτεςΕαν θελει το υπουργειο να κανουμε διοικητικη δουλεια να αφερέσει απο το ωράριο μας 10 ωρες δηλ. να εχουμε 11 ωρες διδακτικες και 10 γραμματειακης υποστηριξης ή 3 ωρες υπευθυνος εργαστηριου, 8 ωρες διδακτικες και 10 γραμματειακης υποστηριξης. Επισης να μας δίνει και μας μορια εαν θελουμε να διεκδικησουμε καποια θεση οπως ηδη κανει και στις αλλες ειδικοτητες που δινει μορια για το πιστοποιητικο ΤΠΕ.Να αυξησει τις ωρες του γυμνασιου και των λυκειων , Να δώσει δυνατοτητα στα παιδια να παιρνουν πιστοποιητικο Η/Υ μεσα απο το σχολειο Να κανει το μαθημα της πληροφορικης στα Δημοτικα βασικο και να διδασκεται στον πρωϊνο κύκλο απο μονιμους πληροφορικους οπως ηδη συμβαινει και σε αλλες ειδικοτητες πχ ΑγγλικωνΗδη ειμαστε οι βοηθοι των αλλων ειδικοτητων και τα παιδια για τη γραμματεια....καθως περνανε τα χρονια μειωνονται οι ωρες μας αντι να αυξανονται γιατι ΔΕΝ διεκδικουμε......για την διαιρεση των ωρων κι εγω συμφωνω....φανταστειτε να μην συμπληρωνουμε 21 ωρες σε σχολιο, να τρεχουμε σε 1,2,3,... σχολεια για να συμπληρωσουμε και σε ολα αυτα να κανουμε και απο κατι διοικητικο!!!!!!