0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγώ πιστεύω ότι οι ασεπίτες διοριζόμαστε στα σίγουρα, αφού τα ονόματα μας είναι ήδη δημοσιευμένα στο ΦΕΚ, που αναφέρεται στους διοριστέους, επομένως είναι αντισυνταγματικό να μην μας διορίσουν. Έτσι δεν είναι; scripta manent!
Οι δάσκαλοι έχουν διοριστεί όλοι, άρα αφαίρεσε 1000 περίπου. Πιστεύω πραγματικά απλά οι <<ανάγκες>> της υπηρεσίας του χρόνου θα είναι πολύ μικρές... Οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ και το 40% της καθαρής προύπηρεσίας (που στην ουσία θα είναι οι πρώτοι των 30μηνων, 24μηνων κτλ) θα είναι οι μόνοι διορισμοί.
Ανάλογη απορία είχα κι εγώ τις τελευταίες μέρες και στο σχολείο όπου εργάζομαι μου είπαν πως το Υπουργείο Παιδείας μπορεί να εφαρμάσει αναστολή πρόσληψης, δηλ. να προσλάβει κάποιους από τη β΄φουρνιά και κάποιους από το 40% (όσους χρειάζεται-ή μάλλον όσους θέλει να πληρώσει) και τους υπολοίπους να τους διορίσει τον πιό πάνω Σεπτέμβρη (2012) και μάλιστα μου τόνισαν, όταν τους είπα πως μεσολαβεί ΑΣΕΠ και θα υπάρξουν κι άλλοι επιτυχόντες, πως μπορούν να ανστείλουν ακόμη και τον νέο ΑΣΕΠ για μετά ένα χρόνο, εφόσον θα έχουν άτομα με σειρά διορισμού...Γενικώς με απογοήτευσαν....