*

Αποστολέας Θέμα: διοριστέοι β' φουρνιάς  (Αναγνώστηκε 39447 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tsounga

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
διοριστέοι β' φουρνιάς
« στις: Ιανουαρίου 24, 2010, 10:09:12 pm »
διαβάζουμε διάφορα για τη μείωση των διορισμών την επόμενη σχολική χρονιά.
γνωρίζετε αν έχει καμιά σημασία το ΦΕΚ διορισμού που έχει δημοσιευτεί?
εξασφαλίζει το διορισμό των ατόμων που αναφέρει?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: διοριστέοι β' φουρνιάς
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:03:37 »

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 24, 2010, 11:02:58 pm »
Απο την στιγμη που οι της β φουρνιας ειμαστε στο ΦΕΚ διοριζομαστε.Το αυτο ισχυει και για το 40 τοις εκατο,δηλαδη διοριζονται και αυτοι του χρονου.

Αποσυνδεδεμένος tsounga

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 24, 2010, 11:11:44 pm »
ναι, αλλά εδώ μιλούν για μείωση διορισμών. 3.000 αντί των 6.000 για 2010-2011. δηλαδή τους μισούς από αυτούς που υποχρεωτικά θα διοριζόταν. η απορία μου είναι αν πάρει το 50% ή θα πάρει κάποιους από τους ασεπίτες (60%) ή όλους από το 40% και θα περισσέψει και κάτι. παράνομα δεν είναι και τα δυο??

Αποσυνδεδεμένος dimisfl

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 24, 2010, 11:37:33 pm »
Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο....όταν λένε μειώσεις διορισμών εννοούν ότι από τις περιπτώσεις 24μηνο και 30μηνο δεν θα διοριστούν όλοι, εφόσον και νομικά είναι καταχωρημένοι από το υπουργείο (σύμφωνα με τις ανάγκες της υπηρεσίας...). Οι ΑΣΕΠ και το 40% θα διοριστεί σίγουρα, και ίσως σε κάποιους κλάδους και μερικοί από τις παραπάνω υποπεριπτώσεις. Χαλαρώστε......κάποιους διορισμούς κόβουν...όχι όλους...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:03:37 »

Αποσυνδεδεμένος tsounga

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 25, 2010, 12:09:41 am »
ΠΟΣΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΕΠ (60%) ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑ (40%)
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ   2.536 και 1692
Πηγή: Χρήστος Κάτσικας –Κώστας Θεριανός, Το εγχειρίδιο του εκπαιδευτικού, Ελληνοεκδοτική, Ιούνιος 2009

αναφέρεται στο 2009-2010

και μόνο αυτές οι δυο κατηγορίες είναι > 3.000

Αποσυνδεδεμένος dimisfl

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 25, 2010, 12:14:57 am »
Οι δάσκαλοι έχουν διοριστεί όλοι, άρα αφαίρεσε 1000 περίπου. Πιστεύω πραγματικά απλά οι <<ανάγκες>> της υπηρεσίας του χρόνου θα είναι πολύ μικρές... Οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ και το 40% της καθαρής προύπηρεσίας (που στην ουσία θα είναι οι πρώτοι των 30μηνων, 24μηνων κτλ) θα είναι οι μόνοι διορισμοί.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 25, 2010, 12:39:27 am από dimisfl »

Αποσυνδεδεμένος Estella80

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
απάντηση: διοριστέοι β' φουρνιάς
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 25, 2010, 01:21:23 pm »
Κι εγώ πιστεύω ότι οι ασεπίτες διοριζόμαστε στα σίγουρα, αφού τα ονόματα μας είναι ήδη δημοσιευμένα στο ΦΕΚ, που αναφέρεται στους διοριστέους, επομένως είναι αντισυνταγματικό να μην μας διορίσουν. Έτσι δεν είναι; scripta manent!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 25, 2010, 02:16:08 pm από Estella80 »
"A lie told often enough becomes the truth."
-- Vladimir Ilyich Lenin --

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 25, 2010, 03:05:57 pm »
Κι εγώ πιστεύω ότι οι ασεπίτες διοριζόμαστε στα σίγουρα, αφού τα ονόματα μας είναι ήδη δημοσιευμένα στο ΦΕΚ, που αναφέρεται στους διοριστέους, επομένως είναι αντισυνταγματικό να μην μας διορίσουν. Έτσι δεν είναι; scripta manent!

Οι επιτυχοντες του ΑΣΕΠ δεν τιθεται ζητημα να μην διοριστουν.

Οι δάσκαλοι έχουν διοριστεί όλοι, άρα αφαίρεσε 1000 περίπου. Πιστεύω πραγματικά απλά οι <<ανάγκες>> της υπηρεσίας του χρόνου θα είναι πολύ μικρές... Οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ και το 40% της καθαρής προύπηρεσίας (που στην ουσία θα είναι οι πρώτοι των 30μηνων, 24μηνων κτλ) θα είναι οι μόνοι διορισμοί.

Δεν υπαρχει περιπτωση αφαιρεσης των θεσεων επειδη διοριστηκαν ολοι οι δασκαλοι απο τη λιστα επιτυχοντων του ΑΣΕΠ. Τις 1000 θεσεις που λες (δεν θυμαμαι ακριβη αριθμο) τις εχει δεσμευμενες η Α/θμια βασει κειμενης νομοθεσιας, ακομη κι αν εξαντληθηκαν οι πινακες των διοριστεων του ΑΣΕΠ (δηλαδη - και ακομη και στη βαση της κοινης λογικης να το σκεφθει κανεις - δεν θα διοριστουν του χρονου δασκαλοι και μαλιστα σε μια βαθμιδα εκπαιδευσης με αριφνητα οργανικα κενα; )

Συνεπως οι υπολογισμοι για το 40% δε βγαινουν ακριβως.

Το θεμα εχει συζητηθει και σε αλλο νημα.   
Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

Αποσυνδεδεμένος katiafil

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 25, 2010, 03:22:45 pm »
Ανάλογη απορία είχα κι εγώ τις τελευταίες μέρες και στο σχολείο όπου εργάζομαι μου είπαν πως το Υπουργείο Παιδείας μπορεί να εφαρμάσει αναστολή πρόσληψης, δηλ. να προσλάβει κάποιους από τη β΄φουρνιά και κάποιους από το 40% (όσους χρειάζεται-ή μάλλον όσους θέλει να πληρώσει) και τους υπολοίπους να τους διορίσει τον πιό πάνω Σεπτέμβρη (2012) και μάλιστα μου τόνισαν, όταν τους είπα πως μεσολαβεί ΑΣΕΠ και θα υπάρξουν κι άλλοι επιτυχόντες, πως μπορούν να ανστείλουν ακόμη και τον νέο ΑΣΕΠ για μετά ένα χρόνο, εφόσον θα έχουν άτομα με σειρά διορισμού...Γενικώς με απογοήτευσαν.... :-\ :-\

Αποσυνδεδεμένος efi..

• Έμπειρο μέλος
  • Τρέλα για τα μαθηματικά!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 25, 2010, 03:48:37 pm »
Ανάλογη απορία είχα κι εγώ τις τελευταίες μέρες και στο σχολείο όπου εργάζομαι μου είπαν πως το Υπουργείο Παιδείας μπορεί να εφαρμάσει αναστολή πρόσληψης, δηλ. να προσλάβει κάποιους από τη β΄φουρνιά και κάποιους από το 40% (όσους χρειάζεται-ή μάλλον όσους θέλει να πληρώσει) και τους υπολοίπους να τους διορίσει τον πιό πάνω Σεπτέμβρη (2012) και μάλιστα μου τόνισαν, όταν τους είπα πως μεσολαβεί ΑΣΕΠ και θα υπάρξουν κι άλλοι επιτυχόντες, πως μπορούν να ανστείλουν ακόμη και τον νέο ΑΣΕΠ για μετά ένα χρόνο, εφόσον θα έχουν άτομα με σειρά διορισμού...Γενικώς με απογοήτευσαν.... :-\ :-\

Τι λες τώρα??????????????????????????????
 ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιανουαρίου 25, 2010, 03:50:13 pm »
Αναστολή στον ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών έχει ξαναγίνει μία φορά. Με τον πρώτο διαγωνισμό, του 1998, διορίστηκαν 3 φουρνιές (1998-9, 1999-2000 και 2000-2001).
Δεν πιστεύω όμως ότι θα γίνει κάτι τέτοιο και φέτος.

Αποσυνδεδεμένος stamem

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιανουαρίου 25, 2010, 04:17:48 pm »
δηλαδη ρε παιδια, καποιος που είναι στη

Αποσυνδεδεμένος tsounga

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιανουαρίου 25, 2010, 04:21:54 pm »
ακριβώς αυτό ήθελα να πω κι εγώ πριν. το θέμα είναι ποιους και πόσους "κάποιους". ξέρει κανείς αν το φεκ διορισμού αναφέρεται στο χρονικό διάστημα διορισμού? δλδ. λέει "οι διοριστέοι για τη διετία 2009-2011 είναι αυτοί"

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιανουαρίου 25, 2010, 04:39:48 pm »
Στις προκυρηξεις των γραπτων διαγωνισμων του ΑΣΕΠ για εκπαιδευτικους (που φυσικα εχουν παρει ΦΕΚ) αναγραφεται ρητα οτι οι πινακες των διοριστεων αφορουν συγκεκριμενα ετη (πχ του τελευταιου ΑΣΕΠ, τα σχολικα ετη 2009 - 2010, 2010 - 2011).

Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182620
  • Σύνολο θεμάτων: 19473