*

Αποστολέας Θέμα: διοριστέοι β' φουρνιάς  (Αναγνώστηκε 39434 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
Απ: διοριστέοι β' φουρνιάς
« Απάντηση #14 στις: Ιανουαρίου 25, 2010, 04:56:15 pm »
με Προεδρικό Διάταγμα δεν μπορεί να ανασταλεί ο διορισμός των διοριστέων για ένα χρόνο ή ακόμη και να περιοριστεί ο αριθμός τους;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:41:44 »

Αποσυνδεδεμένος tsounga

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιανουαρίου 25, 2010, 05:16:41 pm »
το ξέρεις αυτό από κάπου ή το υποθέτεις?

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιανουαρίου 25, 2010, 05:33:36 pm »
το ξέρεις αυτό από κάπου ή το υποθέτεις?
έχω ερωτηματικό στο τέλος της πρότασης. Με απλή νομοθετική ρύθμιση δεν μπορεί να λύσει το θέμα με τους διοριστέους του ΑΣΕΠ.
Μήπως όμως , ρωτάω, μπορεί με προεδρικό διάταγμα; Όπως λέει κι η παροιμία "βασιλική (προεδρική) διαταγή και τα σκυλιά δεμένα;"

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιανουαρίου 25, 2010, 11:19:50 pm »
βρε παιδια,καλα τα λεει ο Damien,χαλαρωστε.Σε ποιο σχολειο στο ειπαν αυτο katiafil?Στο 3ο Καρπαθιων;Γιατι αυτα ειναι ιστοριες για αγριους...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:41:44 »

Αποσυνδεδεμένος katiafil

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιανουαρίου 25, 2010, 11:59:55 pm »
βρε παιδια,καλα τα λεει ο Damien,χαλαρωστε.Σε ποιο σχολειο στο ειπαν αυτο katiafil?Στο 3ο Καρπαθιων;Γιατι αυτα ειναι ιστοριες για αγριους...

Τι εννοείς ακριβώς: πως είσαι στην πρωτεύουσα εσύ και στα ..3ο Καρπαθίων οπως  λες δεν υπάρχει ενημέρωση;; Τόσο στο 1ο Αθηνών όσο και στο Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις του πιό απομακρυσμένου ορεινού ή νησιωτικού χώρου της Ελλάδας αγαπητέ/ή συνάδελφε δουλεύουν αξιόλογοι εκπαιδευτικοί που ενημερώνονται και ακούνε τι συμβαίνει γύρω τους. Όλα τα παραπάνω σενάρια τα απεύχομαι, γιατί με θίγουν,αλλά σκέψου: το α΄σχέδιο προγράμματος σταθερότητας που εξήγγειλε η κυβέρνηση κάνει λόγο για μισούς μόνιμους διορισμούς σε σχέση με φέτος (προσοχή, γιατί αν δεν απεγκλωβιστεί η οικονομία περνάμε στο β΄ σχέδιο) και ακόμη όπως και άλλος ανέφερε πιό πάνω ανάκληση διορισμού έχει ξαναγίνει και τότε, δηλαδή το 98, χρονιά που δεν θυμάμαι να ζούσαμε σε άγρια κατάσταση όπως λες...και τότε ίσχυε το ελληνικό σύνταγμα και οι νόμοι όπως και τώρα!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 26, 2010, 12:06:26 am από katiafil »

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιανουαρίου 26, 2010, 01:12:22 am »
Και εγω το ακουσα αυτο στο σχολειο που δουλευω,αλλα ειναι περα απο καθε λογικη.Δεν υπαρχει περιπτωση, να μην ανησυχουν οι διοριστεοι της β φουρνιας αφου 3.000 ειναι συνολικα μονο αυτοι σε πρωτοβαθμια και δευτεροβαθμια εκπαιδευση.Αυτοι που πρεπει να ανησυχουν ειμαστε μαλλον εμεις του 24 μηνου και του 40% που απο οτι φαινεται στην καλυτερη περιπτωση να μας βαλει σε μεταβατικο στη χειροτερη να μας εξαυλωσει και να παψουμε να υπαρχουμε και ως εκπαιδευτικοι και γενικοτερα με τοση πεινα που θα πεσει.

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιανουαρίου 26, 2010, 01:16:07 am »
Μπορεί να είναι βλακώδης η ερώτηση, αλλά θα την κάνω :-[ Όταν κάνεις χαρτιά και ανήκεις στο 24μηνο + ΑΣΕΠ, δεν δηλώνεις και το 40%; Οπότε, δεν υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να απορροφηθείς, αφού πας με 2 πίνακες ??? ...Λέω εγώ τώρα... :-[

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιανουαρίου 26, 2010, 01:17:49 am »
Δυστυχως τις θεσεις στο 40% τις πιανουν οι οαεδιτες και πετανε εξω τους 24 μηνιτες.Πολυ ευχαριστως θα επνιγα τον Λυκουρεντζο, τον τρισκαταρατο, τον παναθλιο .

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιανουαρίου 26, 2010, 01:20:25 am »
 :( :( :( :(
 >:( >:( >:( >:(
 :-X :-X :-X :-X

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιανουαρίου 26, 2010, 07:49:46 am »
Και εγω το ακουσα αυτο στο σχολειο που δουλευω,αλλα ειναι περα απο καθε λογικη.Δεν υπαρχει περιπτωση, να μην ανησυχουν οι διοριστεοι της β φουρνιας αφου 3.000 ειναι συνολικα μονο αυτοι σε πρωτοβαθμια και δευτεροβαθμια εκπαιδευση.Αυτοι που πρεπει να ανησυχουν ειμαστε μαλλον εμεις του 24 μηνου και του 40% που απο οτι φαινεται στην καλυτερη περιπτωση να μας βαλει σε μεταβατικο στη χειροτερη να μας εξαυλωσει και να παψουμε να υπαρχουμε και ως εκπαιδευτικοι και γενικοτερα με τοση πεινα που θα πεσει.
Ψυχραιμία ρε παιδιά ! Και πάλι ο πανικός ,η ελλιπής πληροφόρηση και το "ράδιο αρβύλα" κάνουν...θράυση. Ας μην εξωτερικεύει ξανά ο καθένας τις φοβίες του, γιατί θ'αρχίσω κι εγώ να μιλώ για το τέλος του κόσμου που έρχεται... (ούτως ή άλλως σε μερικά εκατομμύρια χρόνια...)

Αποσυνδεδεμένος bubblegum

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιανουαρίου 26, 2010, 08:34:08 am »
Καλημέρα.Πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο και μου είπαν ότι οι ασεπίτες β φουρνιάς θα διοριστούν κανονικά. Οπότε μην πανικοβάλεστε,

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιανουαρίου 26, 2010, 09:02:40 am »
Ψυχραιμία ρε παιδιά ! Και πάλι ο πανικός ,η ελλιπής πληροφόρηση και το "ράδιο αρβύλα" κάνουν...θράυση. Ας μην εξωτερικεύει ξανά ο καθένας τις φοβίες του, γιατί θ'αρχίσω κι εγώ να μιλώ για το τέλος του κόσμου που έρχεται... (ούτως ή άλλως σε μερικά εκατομμύρια χρόνια...)

Aυτα που γραφω δεν ειναι απο πανικο.Μετα το συμφωνο στθεροτητας , σταματησα να ελπιζω δυστυχως.Αλλα ειναι λαθος να μεταφερω στο ποστ τις ανησυχιες μου,τι να κανουμε ομως , απο το να τα λεμε σε αλλους που δεν ξερουν την υποθεση και την αληθεια , καλυτερα να τα λεμε εδω.Μακαρι να διαψευστω και να γινουν κανονικα οι διορισμοι.Οχι τιποτα αλλο δεν αντεχω την πεινα :) :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος tsounga

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιανουαρίου 26, 2010, 09:30:48 am »

[/quote]
από τη στιγμή που κανένας δεν γνωρίζει το νομοσχέδιο, είναι φυσιολογικό να κάνουμε υποθέσεις. δεν νομίζω να ισχυρίζεται κανείς πως παρέχει ενημέρωση. απλά κάποιες υποθέσεις αποτελούν το απαισιόδοξο σενάριο. (μακάρι να μην το βρούμε μπροστά μας)

Αποσυνδεδεμένος efi..

• Έμπειρο μέλος
  • Τρέλα για τα μαθηματικά!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιανουαρίου 26, 2010, 09:54:32 am »
Καλημέρα.Πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο και μου είπαν ότι οι ασεπίτες β φουρνιάς θα διοριστούν κανονικά. Οπότε μην πανικοβάλεστε,

Ουφ!!! Να το ακούγαμε και απο την Α.... θα ήταν ακόμα καλύτερα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182618
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)