0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το ξέρεις αυτό από κάπου ή το υποθέτεις?
βρε παιδια,καλα τα λεει ο Damien,χαλαρωστε.Σε ποιο σχολειο στο ειπαν αυτο katiafil?Στο 3ο Καρπαθιων;Γιατι αυτα ειναι ιστοριες για αγριους...
Και εγω το ακουσα αυτο στο σχολειο που δουλευω,αλλα ειναι περα απο καθε λογικη.Δεν υπαρχει περιπτωση, να μην ανησυχουν οι διοριστεοι της β φουρνιας αφου 3.000 ειναι συνολικα μονο αυτοι σε πρωτοβαθμια και δευτεροβαθμια εκπαιδευση.Αυτοι που πρεπει να ανησυχουν ειμαστε μαλλον εμεις του 24 μηνου και του 40% που απο οτι φαινεται στην καλυτερη περιπτωση να μας βαλει σε μεταβατικο στη χειροτερη να μας εξαυλωσει και να παψουμε να υπαρχουμε και ως εκπαιδευτικοι και γενικοτερα με τοση πεινα που θα πεσει.
Παράθεση από: billimember στις Ιανουαρίου 26, 2010, 01:12:22 amΚαι εγω το ακουσα αυτο στο σχολειο που δουλευω,αλλα ειναι περα απο καθε λογικη.Δεν υπαρχει περιπτωση, να μην ανησυχουν οι διοριστεοι της β φουρνιας αφου 3.000 ειναι συνολικα μονο αυτοι σε πρωτοβαθμια και δευτεροβαθμια εκπαιδευση.Αυτοι που πρεπει να ανησυχουν ειμαστε μαλλον εμεις του 24 μηνου και του 40% που απο οτι φαινεται στην καλυτερη περιπτωση να μας βαλει σε μεταβατικο στη χειροτερη να μας εξαυλωσει και να παψουμε να υπαρχουμε και ως εκπαιδευτικοι και γενικοτερα με τοση πεινα που θα πεσει.Ψυχραιμία ρε παιδιά ! Και πάλι ο πανικός ,η ελλιπής πληροφόρηση και το "ράδιο αρβύλα" κάνουν...θράυση. Ας μην εξωτερικεύει ξανά ο καθένας τις φοβίες του, γιατί θ'αρχίσω κι εγώ να μιλώ για το τέλος του κόσμου που έρχεται... (ούτως ή άλλως σε μερικά εκατομμύρια χρόνια...)
Καλημέρα.Πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο και μου είπαν ότι οι ασεπίτες β φουρνιάς θα διοριστούν κανονικά. Οπότε μην πανικοβάλεστε,