0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Katiafil,συναδερφε,ασχετα ειναι αυτα που λες.Ουτε καν μου περασε αυτο απο το μυαλο!!!Περι πρωτευουσας ,επαρχιας, αξιολογων συναδερφων και μη!!!Για το θεο!χιουμορ εκανα,παιζοντας με τα Καρπαθια τους βρυκολακες που ειναι αγριοι.Γι αυτο ειπα ιστοριες για αγριους.Μαλλον το χιουμορακι μου ηταν αποτυχημενο για να δημιουργησει αυτην την αντιδραση...παντως προκειται περι ραδιου αρβυλα,το 40 τοις εκατο δεν θιγεται την επομενη σχολικη χρονια.Κι εδω,στην Αθηνα παντως,στα σχολεια,ακουγονται πολλα ανατριχιαστικα.Μη δινετε σε ολα βαση
αυτοί διαλαλούν ότι όλες οι προσλήψεις θα γίνονται μόνο μέσω ΑΣΕΠ και έχοντας πάρει τους μισούς της Α φουρνιάς οι οποίοι έχουν ιδιο φεκ διορισμού με τους
Ανάλογη απορία είχα κι εγώ τις τελευταίες μέρες και στο σχολείο όπου εργάζομαι μου είπαν πως το Υπουργείο Παιδείας μπορεί να εφαρμάσει αναστολή πρόσληψης, δηλ. να προσλάβει κάποιους από τη β΄φουρνιά και κάποιους από το 40% (όσους χρειάζεται-ή μάλλον όσους θέλει να πληρώσει) και τους υπολοίπους να τους διορίσει τον πιό πάνω Σεπτέμβρη (2012) και μάλιστα μου τόνισαν, όταν τους είπα πως μεσολαβεί ΑΣΕΠ και θα υπάρξουν κι άλλοι επιτυχόντες, πως μπορούν να ανστείλουν ακόμη και τον νέο ΑΣΕΠ για μετά ένα χρόνο, εφόσον θα έχουν άτομα με σειρά διορισμού...Γενικώς με απογοήτευσαν....
οσοι συμπληρωνουν 24μηνο,λογικα,διοριζονται