0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: teogan στις Φεβρουαρίου 01, 2010, 02:17:30 pmΟι διοριστέοι ΑΣΕΠ διορίζονται κατά τη σειρά κατάταξής τους στον πίνακα διοριστέων. Η σειρά κατάταξης προκύπτει από το βαθμό γραπτής εξέτασης + το σύνολο των μονάδων προσαύξησης. Οι μονάδες προσαύξησης εξαρτώνται από το βαθμό πτυχίου, τυχόν μεταπτυχιακές σπουδές και την προϋπηρεσία. Κατά συνέπεια δεν έχει σχέση αυτή καθεαυτή η προϋπηρεσία με τη σειρά κατάταξης, απλά συνεισφέρει στον τελικό συνολικό βαθμό, βάσει του οποίου γίνεται η κατάταξη και η σειρά διορισμού.Ευχαριστω,ομως ο βαθμος πτυχιου και το μεταπτυχιακο η διδακτορικο ηδη δεν εχουν προσμετρηθει στη σειρα καταταξης των διοριστεων;
Οι διοριστέοι ΑΣΕΠ διορίζονται κατά τη σειρά κατάταξής τους στον πίνακα διοριστέων. Η σειρά κατάταξης προκύπτει από το βαθμό γραπτής εξέτασης + το σύνολο των μονάδων προσαύξησης. Οι μονάδες προσαύξησης εξαρτώνται από το βαθμό πτυχίου, τυχόν μεταπτυχιακές σπουδές και την προϋπηρεσία. Κατά συνέπεια δεν έχει σχέση αυτή καθεαυτή η προϋπηρεσία με τη σειρά κατάταξης, απλά συνεισφέρει στον τελικό συνολικό βαθμό, βάσει του οποίου γίνεται η κατάταξη και η σειρά διορισμού.
Επομενως,αυτο που θα μετρησει για τους διοριστεους της β φουρνιας ειναι η οποια νεα προσκτηση προυπηρεσιας.Ομως,στη σειρα καταταξης που εμεις γνωριζουμε δε λαμβανεται υποψη η προυπηρεσία και ετσι δε μπορουε να ξερουμε ποια ειναι η πραγματικη σειρα καταταξης,εκτος αν καποιος ψαξει τους πινακες των επιτυχοντων,πραγμα τουλαχιστον χρονοβορο και αναξιοπιστο ,αφου φετος καποιοι απεκτησαν -και νεα- προυηρεσια.Ειναι σωστος ο συλλογισμος ;
Sorry για τις τρελλες στροφες !Η απορια μου ειναι αν καποιος που ειναι στον πινακα διοριστεων φετος με μια χ σειρα θα μπορεσει να βελτιωσει τη σειρα του λογω προσκτησης προυπηρεσιας λογω αναπληρωσης για παραδειγμα.Αυτο σχετιζεται αμεσα με τη σειρα προτιμησης,αφου ισως ετσι μπορεσουμε να επιλεξουμε ευκολοτερα περιοχες που θελουμε.Ελπιζω να εγινα σαφεστερη.
Λογικά, αν γίνει περικοπή των διοριζόμενων, δεν θα προηγηθούν οι 24-μηνίτες μετά οι έχοντες προυπηρεσία σε ποσοστό 40% και τελευταίοι οι ΑΣΕΠ 60% σύμφωνα και με τη σειρά που διορίστηκαν και τη τελευταία φορά; Δηλ. δεν πρέπει να πάρουν τους 24-μηνίτες και άνω και κατόπιν για να συμπληρωθούν οι θέσεις, ΑΣΕΠ και 40% ;
Παράθεση από: Tertia στις Φεβρουαρίου 01, 2010, 05:32:26 pm Sorry για τις τρελλες στροφες !Η απορια μου ειναι αν καποιος που ειναι στον πινακα διοριστεων φετος με μια χ σειρα θα μπορεσει να βελτιωσει τη σειρα του λογω προσκτησης προυπηρεσιας λογω αναπληρωσης για παραδειγμα.Αυτο σχετιζεται αμεσα με τη σειρα προτιμησης,αφου ισως ετσι μπορεσουμε να επιλεξουμε ευκολοτερα περιοχες που θελουμε.Ελπιζω να εγινα σαφεστερη.Όχι, δεν θα μπορέσει. Όπως προείπαν, οι προσαυξήσεις έγιναν ήδη και δεν αλλάζουν.Σκέψου να γινόταν αυτό που ρωτάς.. τότε κάποιος που στο τσακ δεν διορίστηκε την πρώτη χρονιά, μετά με μια προσαύξηση να ξεπεράσει τον τελευταίο και να τον αφήσει εκτός.. τρελό θα ήταν Εννοω μεταξύ των διοριστεων .Καποιος συναδελφος αναπληρωτης μου ειχε πει οτι με την αναπληρωση μπορουμε να βελτιωσουμε τη θεση μας λογω προυπηρεσιας.Λανθασμενη πληροφορια;
Παράθεση από: paschalist στις Φεβρουαρίου 01, 2010, 05:35:31 pmΛογικά, αν γίνει περικοπή των διοριζόμενων, δεν θα προηγηθούν οι 24-μηνίτες μετά οι έχοντες προυπηρεσία σε ποσοστό 40% και τελευταίοι οι ΑΣΕΠ 60% σύμφωνα και με τη σειρά που διορίστηκαν και τη τελευταία φορά; Δηλ. δεν πρέπει να πάρουν τους 24-μηνίτες και άνω και κατόπιν για να συμπληρωθούν οι θέσεις, ΑΣΕΠ και 40% ;Όχι, διότι οι του 24μήνου διορίζονται σε βάθος χρόνου, ανάλογα με τις ανάγκες (μην κοιτάς που μέχρι φέτος διορίζονταν όλοι κάθε φορά) και το ότι προηγούνται στη σειρά επιλογής προτίμησης δεν έχει να κάνει με το προηγούμενο. Επίσης, σύμφωνα με τη νομοθεσία, όταν εμφανίζονται έκτακτες κενές οργανικές θέσεις, καλύπτονται από επιλαχόντες ΑΣΕΠ.
Παράθεση από: Landau στις Φεβρουαρίου 01, 2010, 05:37:27 pmΠαράθεση από: Tertia στις Φεβρουαρίου 01, 2010, 05:32:26 pm Sorry για τις τρελλες στροφες !Η απορια μου ειναι αν καποιος που ειναι στον πινακα διοριστεων φετος με μια χ σειρα θα μπορεσει να βελτιωσει τη σειρα του λογω προσκτησης προυπηρεσιας λογω αναπληρωσης για παραδειγμα.Αυτο σχετιζεται αμεσα με τη σειρα προτιμησης,αφου ισως ετσι μπορεσουμε να επιλεξουμε ευκολοτερα περιοχες που θελουμε.Ελπιζω να εγινα σαφεστερη.Όχι, δεν θα μπορέσει. Όπως προείπαν, οι προσαυξήσεις έγιναν ήδη και δεν αλλάζουν.Σκέψου να γινόταν αυτό που ρωτάς.. τότε κάποιος που στο τσακ δεν διορίστηκε την πρώτη χρονιά, μετά με μια προσαύξηση να ξεπεράσει τον τελευταίο και να τον αφήσει εκτός.. τρελό θα ήταν Εννοω μεταξύ των διοριστεων .Καποιος συναδελφος αναπληρωτης μου ειχε πει οτι με την αναπληρωση μπορουμε να βελτιωσουμε τη θεση μας λογω προυπηρεσιας.Λανθασμενη πληροφορια;
Παράθεση από: ΤΕΤΑ στις Ιανουαρίου 31, 2010, 07:10:53 pmΜήπως στις 3000 προσλήψεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα σταθερότητας δε λογαριάζονται οι διοριστέοι του ασεπ, επειδή έχουν μπει στον προϋπολογισμό του προηγούμενου έτους; Άρα, οι 3000 είναι από τις υπόλοιπες κατηγορίες και τζάμπα ανησυχούμε όλοι;Δεν ξέρω. ευσταθεί κάτι τέτοιο; ή είναι βλακεία; Μήπως έχει δίκαιο σ'αυτό; Μπορούμε να το ψάξουμε αν ισχύει;Περιμένουμε σήμερα μία εκτίμηση από μία αιρετό. Αν γνωρίζετε κάποιον κι εσείς ρωτήστε. Μόλις έχω νέα θα τα αναρτήσω.
Μήπως στις 3000 προσλήψεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα σταθερότητας δε λογαριάζονται οι διοριστέοι του ασεπ, επειδή έχουν μπει στον προϋπολογισμό του προηγούμενου έτους; Άρα, οι 3000 είναι από τις υπόλοιπες κατηγορίες και τζάμπα ανησυχούμε όλοι;Δεν ξέρω. ευσταθεί κάτι τέτοιο; ή είναι βλακεία;