0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
O μοναδικός τρόπος πίεσης ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ
συζηταμε για ενα θεμα το οποιο ουτε εχει προταθει μεχρι τωρα αλλα και να προταθει ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να περασει.οπως δεν περασε και σχεδον ποτε στο παρελθον..γιατι οι πλειοψηφια των εκπαιδευτικων ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ...με πολλα προβληματα και καθημερινες δυσκολιες ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..δεν προκειται να πεσουμε στο επιδεδο αλλων κοινωνικων ομαδων...
... οι οποίες, βέβαια, πετυχαίνουν πάντα το στόχο τους. Και εγώ δε συμφωνώ με την απεργία σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές για τα παιδιά. Δε μου φαίνεται, όμως, περίεργο να την υποστηρίζει κάποιος.
Οι αγρότες πχ τι πετυχαίνουν;;;;; Μα το καλύτερο δυνατόν στη δεδομένη χρονική στιγμή και οικονομική συγκυρία! Απλώς, μονίμως γκρινιάζουν και με δικτατορικό τρόπο διεκδικούν!
Δε συμφωνώ με απεργία μέσα στις εξετάσεις γιατί και εγώ όπως και πολλοί απο εδώ ζήσαμε τον εφιάλτη αυτόν όταν δίναμε.Όμως επειδή παρακολουθώ εδώ το κράξιμο που πέφτει για όσους δεν πήγαν στις πορείες έκανα δυο διαπιστώσεις:- Με τα μισόλογα, τους χρησμούς και τον εμπαιγμό κατόρθωσε η κυρά Άννα να μας μπερδέψει, αλλά κυρίως να μας χωρίσει,γιατί δεν έχει ξεκαθαριστεί το τοπίο.- Σε όσες συγκεντρώσεις έχω βρεθεί βλέπω πόσο τα κομματικά 'πιστεύω'επηρεάζουν τη στάση πολλών συναδέλφων και θεωρώ οτι δεν ταιριάζει να κουβαλάμε την κομματική μας ταυτότητα μέσα στον εκπαιδευτικό αγώνα.Ντρέπομαι που δεν κατέβηκα στην συγκέντρωση όμως έχω προβληματιστεί για το ποιο σύστημα θα ήταν το καλύτερο, τη στιγμή που η κατάργηση του ΑΣΕΠ είναι ανέκδοτο για την εποχή μας,να κατέβω να φωνάξω για το αίσχος των αλεξιπτωτιστών ναι , για την πίκρα της υποβάθμισης του ΕΠΑΛ που πάω φέτος ναι, αλλά για να καταργηθεί ΑΣΕΠ και να γίνουν πιο πολλοί διορισμοί, και ολοήμερο γυμνάσιο και όλα αυτά νοιώθω εκτός πραγματικότητας. Και επίσης κάτι άλλο που με ανησυχεί είναι πως θα γλιτώσω το πυρ το εξώτερο απο το Μαrko και την Αναστασία 76 τώρα που αποκάλυψα οτι δεν πήγα πορεία.Παιδιά, νομίζω οτι είχα καταντήσει γραφική πέρσι σ' ένα σύλλογο με μόνιμους που δεν έκαναν ποτέ απεργία και έκανα εγώ η ωρομίσθια.
Παράθεση από: lang στις Ιανουαρίου 25, 2010, 11:32:36 pmO μοναδικός τρόπος πίεσης ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣεπειδη το εχουμε εξαντλησει το θεμα σε αλλο νημα...θα ελεγα οτι πιο σωστο θα ηταν να διαρρευσει οτι ΘΑ γινει απεργια στις πανελληνιες...μπας και φτασει στα αυτια των υπευθυνων.τα παιδια δεν φταινε ρε παιδια σε τιποτα...κατανοητο οτι ολοι μας τραβαμε λουκι,αλλα μη ξεσπαμε σε λαθος ατομα..