0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορώ να τα πάρω πχ από τώρα από την πρώτη δουλειά που παραιτήθηκα να τα έχω έτοιμα?θέλω να κάνω πρόσληψη γτ δν έχω απόλυση μόνο παραίτηση από την μια δουλειά και μάλλον από την δεύτερη ευχαριστώ...
Πιστεύω ότι μπορείς να το κάνεις έτσι. Σημασία έχει να έχεις απόλυση από την τελευταία δουλειά χρονικά
Περιμένοντας τα απαραίτητα έγγραφα από τη Διεύθυνση για το επίδομα ανεργίας κι επειδή διαβάζω διάφορα σε Facebook groups σχετικά με το δικαιολογητικό για την έμμεση ασφαλιστική ικανότητα προστατευόμενων μελών είπα να ρωτήσω μήπως ξέρετε. Το παιδί είναι ασφαλισμένο στον σύζυγο. Θα βρει τη σχετική βεβαίωση ηλεκτρονικά κάπου στο efka.gr ή κάπου αλλού ώστε να την επισυνάψω εγώ στην αίτησή μου και να πάρω την προσαύξηση επιδοματος; Γιατί έψαξα αρκετά αλλά δε βρήκα από πού μπορώ να κατεβάσω αυτή τη βεβαίωση. Από την άλλη, στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ λέει πως η βεβαίωση λήξης σύμβασης, η έμμεση ασφαλιστική ικανότητα προστατευόμενων μελών και τα στοιχεία μισθωτής εργασίας (ημέρες ασφάλισης κλπ.) αναζητούνται αυτεπάγγελτα από την υπηρεσία και μόνο αν δεν μπορεί αυτό να γίνει συνυποβάλλονται από τους ασφαλισμένους, το οποίο μου φαίνεται και λογικό μιας και το κράτος έχει σαφώς όλα τα στοιχεία μας. Έχει κανείς εμπειρία από όλο αυτό; Ξέρω πως οι αναπληρωτές δεν έχουν ακόμη αρχίσει να καταθέτουν αιτήσεις μιας και σήμερα ήταν η τελευταία μέρα εργασίας αλλά σίγουρα έχουν κάνει τη διαδικασία συνάδελφοι που εργάζονται αλλού.
Γεια σας, πώς μπορώ να καταθέσω ένα επιπλέον έγγραφο, στην αίτηση για επίδομα ανεργίας που έχω υποβάλει ;