0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι επισυναψατε τα αρχεία;Εγώ όχι, είπαν πως δεν είναι απαραίτητο
Ξέρω ότι είναι άσχετο με το θέμα αλλά, έχει πληρωθεί κανείς για τον Ιούνιο, πρωτοβαθμια ;
Επειδή έχω τρομάξει με αυτά που διαβάζω. Φαντάζομαι εγώ που είχα 25αρια ένσημα από Ιανουάριο του 2019 μέχρι Δεκέμβριο του 2021 και από Δεκέμβριο του 2021 μέχρι χθες έχω 20-23 ένσημα ανάλογα με τον μήνα( ήμουν μειωμένου ωραρίου) το παίρνω έτσι; Πρώτη φορά και εγω
Πώς να γίνει αυτό; Σε τι αναφέρεσαι; Επίδομα ανεργίας; Μισθός αναπληρωτή; Μισθός μόνιμου;
Καλησπερα συναδελφοι αν καποιος δουλεψε πρωτο χρονο φετος και δεν πιανει τα ορια για ταμειο ανεργιας,γνωριζετε αν παιρνει καποιο βοηθημα;; ευχαριστω !
Δικαιούσαι αυτό το ειδικό βοήθημα, αν παραμείνεις για τρεις μήνες στα μητρώα ανεργίας:https://www.pde.gr/index.php?topic=19447.0
αυτό μπορείς να το πάρεις ακόμα και αν τελείωσε το ταμείο σου το Μάρτιο και δεν δούλεψες όλο το χρόνο;..
Καλησπέρα σας, συγνώμη για την αφελή ερώτηση! Ένας αναπληρωτής εκπαιδευτικός είτε λάβει επίδομα ανεργίας το καλοκαίρι είτε δουλέψει σεζόν, δεν αλλάζει κάτι στην πρόσληψη του τον Σεπτέμβριο έτσι;;