0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πώς να γίνει αυτό; Σε τι αναφέρεσαι; Επίδομα ανεργίας; Μισθός αναπληρωτή; Μισθός μόνιμου;
Ξέρω ότι είναι άσχετο με το θέμα αλλά, έχει πληρωθεί κανείς για τον Ιούνιο, πρωτοβαθμια ;
Πότε πληρώνεται το επίδομα ανεργίας τώρα το καλοκαίρι? Αν κάποιος δεν προσληφθεί ως αναπληρωτής πχ 1η Σεπτεμβρίου, το ποσό πιστώνεται σταθερή ημέρα?
Συνήθως 1 μήνα και μια εβδομάδα μετά την αίτηση. Δλδ 22 Ιουνίου έκανες π.χ. αίτηση; θα πληρωθείς αρχές Αυγούστου και αν δεν κάνω λάθος Παρασκευή πιστώνονται τα χρήματα.
Το επίδομα ανεργίας για πόσους μήνες καταβάλλεται;
Από 5-12 μήνες, ανάλογα με το πόσο καιρό έχεις δουλέψει και πόσα ένσημα έχεις συγκεντρώσει σε αυτό το διάστημα.
Συνάδελφοι, έληξε η σύμβασή μου τέλος Ιουνίου. Μπήκα ταμείο την 20-7. Η απόφαση που εξεδόθη λέει το εξής: «ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ. Από 07/07/2022 έως 06/03/2023, Ημέρες 200, Ημερομίσθιο που ισχύει κατά την έναρξη του επιδοτούμενου διαστήματος 17,52 ΕΥΡΩ, Ημερομηνία από την οποία ενεργοποιείται το δικαίωμα για Πληρωμή του επιδόματος 07/08/2022Σύνολο πιστώσεων Υπαγωγής 0,00 ΕΥΡΩΣύνολο χρεώσεων Υπαγωγής 0,00 ΕΥΡΩ»Δεδομένου όμως ότι θα ξεκινήσουμε ξανά στο σχολείο την 1η Σεπτεμβρίου, έχω μπερδευτεί. Η περυσινή απόφαση έλεγε ακριβώς τις ημέρες και την αμοιβή. Τί συμβαίνει; Σας ευχαριστώ πολύ.