0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι αλλα μηπως επειδη το 2009 δεν εχω 80 ενσημα δεν δικαιουμαι;
Το ξέρω αυτό.Απλά αναρωτιέμαι πως γίνεται να παίρνω δύο ένσημα την ίδια μέρα παρόλο που τα σχολεία ανήκουν στην ίδια διεύθυνση.Παίζει ρόλο που το ένα είναι ΓΕΛ και το άλλο ΕΠΑΛ ή που ανήκουν σε διαφορετικά γραφεία;
Σε ευχαριστώ πολύ jak13. Αν μπορείς να μου πεις,ξέρεις αν το Σάββατο στην ΠΔΣ μπαίνει κανονικά το ένσημο και η προυπηρεσία;
Παράθεση από: constans στις Μαρτίου 04, 2010, 07:17:32 pmΣε ευχαριστώ πολύ jak13. Αν μπορείς να μου πεις,ξέρεις αν το Σάββατο στην ΠΔΣ μπαίνει κανονικά το ένσημο και η προυπηρεσία;Όταν γινόταν το Σάββατο μάθημα υπολογιζόταν και το ένσημο κανονικά για το λόγο που σου εξήγησα πριν. Από την περσινή σχολική χρονιά όμως, απ`ότι ξέρω, δε γίνονται μαθήματα το Σάββατο.
Συνάδελφοι θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι .Πέρυσι δούλευα στη ΠΔΣ και είχα 10 ώρες σε 4 διαφορετικές διευθύνσεις .Πόσα ένσημα έπρεπε να έχω στο τέλος του χρόνου ,γιατί όταν πήγα στο ΙΚΑ της περιοχής μου μου έβγαλαν μόνο 33 ( από το ένα σχολείο τα έβαλαν πριν 2 εβδομάδες) άρα λέει θα εμφανιστούν στο 3 τρίμηνο (γενικότερα άρχισα να δουλεύω απο τον Οκτώβρη του 08). Ρωτάω τους συντονιστές και μου απαντούν ότι τα ένσημα έχουν μπει κανονικά ,εκτός απο το σχολείο που σας ανέφερα .Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει: Ευχαριστώ.