0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά τα φώτα σας.Μπορώ να ζητήσω απο κάποιο γνωστό να με προσλάβει εικονικά και να του πληρώσω εγώ τα ένσημα (ξέρετε καθόλου ποσό), επίσης τι ημερομηνίες είναι καλύτερα να προτείνω, ειναι πλέον αργά θα έπρεπε να το είχα σκεφτεί αυτό ας πούμε απο 1/7 για να φαίνεται ένας ολόκληρος μήνας? Υπάρχει πρόβλημα αν φαίνονται 2 απολύσεις απο διαφορετικό εργοδότη ή δυο διαφορετικά αντικείμενα ας πούμε να είσαι καθηγήτρια και στη δεύτερη δουλειά να είσαι σερβιτόρα?Αυτοί στον ΟΑΕΔ αν απολύθηκα 15/6 μετράνε μέχρι και 15/4 αν κατάλαβα καλά?και πως υπολογίζουν τα ένσημα του Απρίλη αφού δεν φαίνονται αναλυτικά μιας κ' δεν έχουν περαστεί ακόμα, εγώ δηλαδή για Απρίλη, Μαιο, Ιούνιο τα βλέπω συνολικα.Να πω οτι τον Απρίλιο συνολικά έχω 21 ένσημα και τον Μάιο 22, μπας και βγάλετε καμμιά άκρη με την περίπτωση μου γιατι φοβάμαι μην πληρώσω τα ένσημα μου σε κανέναν και μετά πάλι δεν συμπληρώνω επίδομα.
Αν φαίνεται οτι δουλεύω απο 11/7-29/7 τα ένσημα θα μετρήσουν μέχρι πότε δεδομένου οτι οι 2 τελευταίοι μήνες δεν προσμετρώνται αλλά υπάρχει και ένα κενό διάστημα απο 16/6 έως και 11/7? Πόσα πράγματα πρέπει να ξέρει κανείς, μήπως με συμφέρει να το αφήσω μπας και του χρόνου δικαιούμαι για όλο το χρόνο επίδομα, ειδα οτι χρειάζεται 200 για 2ετια...αν το ήξερα νωρίτερα, θα έιχα κάνει τα κουμάντα μου απο 16/6 να φαίνεται οτι δουλέυω κάπου
Παράθεση από: nautica19 στις Ιουλίου 07, 2011, 02:01:32 pmΑν φαίνεται οτι δουλεύω απο 11/7-29/7 τα ένσημα θα μετρήσουν μέχρι πότε δεδομένου οτι οι 2 τελευταίοι μήνες δεν προσμετρώνται αλλά υπάρχει και ένα κενό διάστημα απο 16/6 έως και 11/7? Πόσα πράγματα πρέπει να ξέρει κανείς, μήπως με συμφέρει να το αφήσω μπας και του χρόνου δικαιούμαι για όλο το χρόνο επίδομα, ειδα οτι χρειάζεται 200 για 2ετια...αν το ήξερα νωρίτερα, θα έιχα κάνει τα κουμάντα μου απο 16/6 να φαίνεται οτι δουλέυω κάπου Το κενό διάστημα δε μας ενδιαφέρει. Στο σενάριο της απόλυσης 29/7 ο ΟΑΕΔ θα μετρούσε τα ένσημα μέχρι και 29/5. Απλά για να πάρεις πλήρη επιδότηση δηλαδή 454,25
Lasid δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω, πήρα τηλέφωνο και στον ΟΑΕΔ καλου κακού και μου είπαν αυτά ακριβώς που είπες, εγω όπως τα υπόλογιζα, έλεγα για 1 εβδομάδα ή 2 απο 18/7 εως 29/7 ή τελοσπαντων τελευταία ημ/νια απόλυσης να φαίνεται η 29/7 για να μετρήσουν τα ένσημα μέχρι και 29/5 όπου έχω γύρω στα 130 ένσημα, αρα με καλύπτει σωστά. Ας μην το ρισκάρω τσιμα τσιμα με τις ημ/νιες, τι λες? Είναι λίγο δύσκολο μόνο για 3 μερες να βρω κάποιον να με προσλάβει, επομένως πιο ρεαλιστικό φαίνεται για λίγο παραπάνω και ας πληρώσω παραπάνω χρήματα τι να κάνουμε.Σ'ευχαριστώ και πάλι
Εγώ το ξανάπα....ο Lasid είναι αστέρι.....
http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=10555&spec=job&type=1Να κι ένα καλό
Παράθεση από: MortalMan στις Ιουλίου 13, 2011, 04:15:18 pmhttp://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=10555&spec=job&type=1Να κι ένα καλόΈνα καλό ανέκδοτο εννοείς