0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ειχα 214 ενσημα συνολικα.στο δημοσιο ημουν ως αναπληρωτρια κανονικου ωραριου,και εκανα τα χαρτια για πρωτη φορα για ταμειο.απολύθηκα 31-06 τωρα δεν γνωριζω ακριβως τα ενσημα ανα μήνα,διότι ήμουν περυσι ωρομισθια.βέβαια στον οαεδ η κοπελα ρωτησε και τη προισταμενη τι να γραψω στην ενσταση και μου είπε οτι ρωτησε και υπαρχει πιθανότητα να με δικαιωσουν!και ξερετε ποσο χρόνο πέρνουν οι ενστασεισ για να βγουν τα αποτελέσματα?ουφ!τα λεφτα μου τα χανώ αν εγκριθει το επιδομα τόσο καιρο που περίμενα?
Παράθεση από: xrwmatini στις Αυγούστου 08, 2011, 03:52:28 pmειχα 214 ενσημα συνολικα.στο δημοσιο ημουν ως αναπληρωτρια κανονικου ωραριου,και εκανα τα χαρτια για πρωτη φορα για ταμειο.απολύθηκα 31-06 τωρα δεν γνωριζω ακριβως τα ενσημα ανα μήνα,διότι ήμουν περυσι ωρομισθια.βέβαια στον οαεδ η κοπελα ρωτησε και τη προισταμενη τι να γραψω στην ενσταση και μου είπε οτι ρωτησε και υπαρχει πιθανότητα να με δικαιωσουν!και ξερετε ποσο χρόνο πέρνουν οι ενστασεισ για να βγουν τα αποτελέσματα?ουφ!τα λεφτα μου τα χανώ αν εγκριθει το επιδομα τόσο καιρο που περίμενα?Απο ποτε ο Ιουνιος εχει 31 μερες???
Για να μην λέμε τα ίδια πράγματα 1000 φορές...Για να πάρει κάποιος ταμείο,εκτός απο την πρώτη φορά, πρέπει: Απο την ημέρα πρόσληψης μέχρι και την ημέρα απόλυσης να έχει 125 ένσημα χωρίς να υπολογίζονται οι δύο τελευταιοί μήνες πρίν την απόλυση!
Παράθεση από: gregmam στις Αυγούστου 08, 2011, 04:52:52 pmΠαράθεση από: xrwmatini στις Αυγούστου 08, 2011, 03:52:28 pmειχα 214 ενσημα συνολικα.στο δημοσιο ημουν ως αναπληρωτρια κανονικου ωραριου,και εκανα τα χαρτια για πρωτη φορα για ταμειο.απολύθηκα 31-06 τωρα δεν γνωριζω ακριβως τα ενσημα ανα μήνα,διότι ήμουν περυσι ωρομισθια.βέβαια στον οαεδ η κοπελα ρωτησε και τη προισταμενη τι να γραψω στην ενσταση και μου είπε οτι ρωτησε και υπαρχει πιθανότητα να με δικαιωσουν!και ξερετε ποσο χρόνο πέρνουν οι ενστασεισ για να βγουν τα αποτελέσματα?ουφ!τα λεφτα μου τα χανώ αν εγκριθει το επιδομα τόσο καιρο που περίμενα?Απο ποτε ο Ιουνιος εχει 31 μερες???Λάθος από κεκτημένη ταχύτητα. Δεν άλλαξε τίποτα...ακόμα 30 μέρες έχει...εκτός αν το αλλάξει η Αννούλα με ΥΑ.Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ακριβείς σε αυτά που γράφουμε για να μπορέσει να κατανοήσει ο αναγνώστης τι θέλουμε να πούμε! Φαίνεται ότι η xrwmatini έγραψε συγχισμένη από την απορριπτική απόφαση που είχε!
Lasid να σαι καλα, σ ευχαριστώ για την στηριξη!απλά δεν ζητάω το δίκιο που δεν έχω αλλά αν μου έλεγαν όταν πήγα να πάρω το ταμείο οτι κοπελιά κοίταξε να δεις δεν φτάνουν τα ένσημα για το ταμειο,θα τελίωνε εκεί. Εγώ πήγα στο ικα πήρα τα ένσημα όπου μου λένε οκ το παίρνεις, πήγα οαεδ περίμενα σε μια τεράστια ουρά και όταν έφτασα στο κισσέ τους είπα να τα , τα ένσημα μου μετρήστε τα σας παρακαλώ γιατι δεν ξέρω αν μπορώ να βγώ ταμείο και η υπάλληλος αφού τα μέτρησε προχώρησε τη διαδικασία.Σήμερα πήγα κουνάμενη, με μια τρελλή χαρα γιατί είχα κάνει όνειρα γι αυτά τα 450 ευρώ!και μου λένε ΟΧΙ δεν μπορεις να πάρεις αλλά κάνε ένσταση!ξενέρωσα!
να σαι καλα lasid!9300 δεν εχω!αν είχα θα ήμουν πλούσια!!!!χαχαχα!θα το κοιτάξω αυτο το επίδομα για το οποίο λες.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!