0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχει σημασία αν ακυρώθηκε η προηγούμενη σύμβαση και δημιουργήθηκε μια νέα, με άλλη ημερομηνία πρόσληψης, ή αν τροποποιήθηκε η παλιά. Το ξέρεις αυτο;
Παράθεση από: amer στις Αυγούστου 30, 2011, 02:51:57 pmAν γνωρίζει κάποιος και μπορεί να με διαφωτίσει στο παρακάτω. του είμαι υπόχρεη.. Ο σύζυγος εργαζόταν 2,5 χρόνια σε μια επιχείρηση με πλήρες ωράριο και μεικτές αποδοχές 735ευρώ (καλά μαντέψατε, το επώνυμο του είναι Λάτσης ). Τους τελευταίους 2 μηνες η σύμβαση εργασίας μετατράπηκε σε μερικής απασχόλησης με μεικτές αποδοχές 407 ευρώ. Αν τώρα απολυθεί, πώς θα υπολογιστεί το ποσό που δικαιούται από τον οαεδ? Θα ληφθούν υπόψη μόνο οι δύο μήνες της μερικής απασχόλησης, επειδή τροποποιήθηκε η σύμβαση ή βγαίνει κάποιος μέσος όρος?αν υπεγραψε την μετατροπη απο αοριστου σε μερικη αυτοματα αλλαζει ο τυπος της συμβασης ..συνεπως αλλαζει και ο τροποσ αποζημιωσης και ο τροπος αποδοσης του επιδοματος ανεργιασ. ενα τηλ στον οαεδ της περιοχησ σου θα σε διαφωτιζει μη σε παρω και στο λαιμο μου
Aν γνωρίζει κάποιος και μπορεί να με διαφωτίσει στο παρακάτω. του είμαι υπόχρεη.. Ο σύζυγος εργαζόταν 2,5 χρόνια σε μια επιχείρηση με πλήρες ωράριο και μεικτές αποδοχές 735ευρώ (καλά μαντέψατε, το επώνυμο του είναι Λάτσης ). Τους τελευταίους 2 μηνες η σύμβαση εργασίας μετατράπηκε σε μερικής απασχόλησης με μεικτές αποδοχές 407 ευρώ. Αν τώρα απολυθεί, πώς θα υπολογιστεί το ποσό που δικαιούται από τον οαεδ? Θα ληφθούν υπόψη μόνο οι δύο μήνες της μερικής απασχόλησης, επειδή τροποποιήθηκε η σύμβαση ή βγαίνει κάποιος μέσος όρος?
ΠαράθεσηΈχει σημασία αν ακυρώθηκε η προηγούμενη σύμβαση και δημιουργήθηκε μια νέα, με άλλη ημερομηνία πρόσληψης, ή αν τροποποιήθηκε η παλιά. Το ξέρεις αυτο;Τροποποιήθηκε η παλιά..τι σημαίνει αυτό?
Καλησπέρα,συνάδελφοι τα φώτα σας! Φέτος πήρα πρώτη φορά το ταμείο ανεργίας. Το παίρνω κάθε 7 του μήνα. 1 Οκτωβρίου θα γίνει πάλι η πρόσληψη μου στο φροντιστήριο. Κανονικά 7 Οκτωβρίου θα πληρωθώ από το ταμείο. Πότε πρέπει να πάω να το κόψω; Την τελευταία μέρα του Σεπτεμβρίου; Για να το κόψω πρέπει να έχω την πρόσληψη μου να τους δώσω; Και τέλος Θα χάσω όλο το ταμείο του τελευταίου μήνα ή θα πάρω τις ημέρες που μου αναλογούν;
Παράθεση από: sofiagexa στις Σεπτεμβρίου 05, 2011, 01:57:05 pmΚαλησπέρα,συνάδελφοι τα φώτα σας! Φέτος πήρα πρώτη φορά το ταμείο ανεργίας. Το παίρνω κάθε 7 του μήνα. 1 Οκτωβρίου θα γίνει πάλι η πρόσληψη μου στο φροντιστήριο. Κανονικά 7 Οκτωβρίου θα πληρωθώ από το ταμείο. Πότε πρέπει να πάω να το κόψω; Την τελευταία μέρα του Σεπτεμβρίου; Για να το κόψω πρέπει να έχω την πρόσληψη μου να τους δώσω; Και τέλος Θα χάσω όλο το ταμείο του τελευταίου μήνα ή θα πάρω τις ημέρες που μου αναλογούν; χαχα ακριβως την ιδια απορια ειχα κ εγω. με τις ιδιες ακριβως ημερομηνιες να ρωτησω κτ αλλο. μηπως ξερετε αν ισχυει αυτο που λεγανε οτι πλεον οι δημοσιες υπηρεσιες θα εξυπηρετουν το κοινο εως τις 2:30 κ οχι εως τη 1:30 που ηταν εως τωρα?εχω να παω στον οαεδ την τεταρτη και λεω αν μπορω να παω κ κατα τις 2.
ακουσατε το καινουργιο ανεκδοτο? μου δωσανε αυξηση 7 ευρω στο επιδομα ανεργιας!! δεν ειναι γελειο? στην εποχη της κρισης , δωσανε αυξηση στο ποσο της ανεργιας?