0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Lasid, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο χαρακτηρίζεις "λάθος" κάτι που στο τέλος δέχεσαι ότι ισχύει. Με το "αν" μπορούμε να βρούμε καμιά 20αριά περιπτώσεις, αλλά αυτό τι αξία έχει;Έκανε μια απλή ερώτηση η συνάδελφος και πήρε μια απλή απάντηση. Πιστεύω ότι αν ανήκε σε μια απ`αυτές τις κατηγορίες θα το έγραφε, όπως επίσης και αν έπαιρνε επίδομα αυτή τη στιγμή από τον ΟΑΕΔ.
Καλησπέρα ! Είμαι ταμείο ανεργίας και παίρνω επίδομα. Εργάστηκα 6 βδομάδες το καλοκαίρι θερινή περίοδο και έκανα σποραδική απασχόληση. Την Τρίτη τελειώνει η σύμβαση μου και απολύομαι ξανά... Τί χαρτιά πρέπει να καταθέσω αυτή τη φορά στον Οαέδ; Προφανώς τη σποραδική υπογεγραμμένη με τις 2 ημέρες που θα έχω δουλέψει μέσα στον Αύγουστο, την απόλυση και τί άλλο; Χρειάζεται κάτι ακόμα;
Lasid, εγώ διαφώνησα με το χαρακτηρισμό σου. Εννοείται ότι αν υπάρχουν κάποιες παράμετροι που οι συνάδελφοι τις γνωστοποιούν και δοθεί απάντηση που δε λαμβάνει υπ`όψιν αυτές τις παραμέτρους τότε η απάντηση είναι λάθος. Η συνάδελφος έλαβε μια σωστή απάντηση που αφορούσε την ερώτηση που έκανε.Από εκεί και πέρα δεν είναι δυνατόν να γράφουμε όλες τις υποπεριπτώσεις, που τις περισσότερες φορές μπερδεύουν αντί να εξηγούν, με τόσα μηνύματα που γράφουμε, ούτε να ανοίγουμε φάκελλο για τον/την κάθε συνάδελφο.
Αντιλήφθηκα αυτό που λες για τον χαρακτηρισμό για αυτό το επαναδιατύπωσα από τη θετική του πλευρά.Είμαι των θετικών επιστημών και για αυτό ίσως βλέπω έτσι τα πράγματα. Το σωστό είναι σωστό, αλλά μπορεί να είναι και μισό. Για μένα το σωστό, το άρτιο πρέπει να είναι και ολόκληρο. Μια συνάρτηση πολλαπλής επιλογής πρέπει να λέει την τιμή της και όταν x<0 και όταν x=0 και όταν x>0, αλλιώς είναι μισή και σύμφωνα με το σκεπτικό μου λάθος.Σαφώς κι εγώ δε θυμόμουν ακριβώς τις περιστάσεις της συναδέλφου, αλλά ήξερα ότι είχα μιλήσει μαζί της για αυτό το έψαξα περισσότερο. Δε θα τα χαλάσουμε για αυτό το μικρό θέμα jak_13. Ο στόχος είναι να βοηθάμε όσο μπορούμε τους συναδέλφους που ρωτάνε, τα άλλα δεν έχουν σημασία. Για αυτό παρακάλεσα να είναι συγκεκριμένοι στις ερωτήσεις τους, για να λαβαίνουν τις καλύτερες δυνατές και ακριβείς απαντήσεις!
Το σωστό είναι σωστό με βάση το ζητούμενο, με τις παραμέτρους που δίνονται είτε στα μαθηματικά είτε σε οποιαδήποτε θεωρητική ερώτηση. Τα επιπλέον εγώ τα θεωρώ πλεονασμό.Παρ`όλα αυτά, αν στις περιπτώσεις που απαντάς υπάρχει άλλη μία περίπτωση και θέλω να συμπληρώσω κάτι, δε θα χαρακτηρίσω αυτά που έγραψες "λάθος".Επειδή όμως κουράσαμε ήδη αρκετά τους συναδέλφους, για ένα μικρό θέμα όπως το χαρακτηρίζεις, ωστόσο το συνεχίζεις, θα σου γράψω κλείνοντας ότι το θέμα αυτό υπάρχει αρκετά χρόνια πριν εγγραφείς στο forum και η βοήθεια δινόταν πολύ καλά, χωρίς να γίνεται επίδειξη γνώσεων.
βρε το υπεραναλύετε! συνάδελφε μετέτρεψε το "λάθος" σε "ελλιπές" μπας και συμφωνήσετε.
Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω για όποιον μπορεί και ξέρει να μου απαντήσει.Οι δύο τελευταίοι μήνες πριν την απόλυση που δε λαμβάνονται υπόψη για το επίδομα, πρέπει να είναι συνεχόμενοι; Απολύθηκα στις 30/06/2011 και μέχρι την 30/04/2011 τα ένσημά μου ήταν 119. Την 1η Σεπτεμβρίου προσλήφθηκα για γραμματειακή υποστήριξη σε κάποιο φροντιστήριο ξένων γλωσσών, αλλά προχθές με ενημέρωσε ο εργοδότης μου ότι τη θέση μου θα αναλάβει τελικά η ανιψιά του και ότι δε θα χρειαστούν τις υπηρεσίες μου μετά τις 15/10/2011. Εφόσον με απολύσει, ποιοι δυο μήνες δε θα μετρούν ; Ο ενάμισης που θα εργάζομαι + ο μισός Ιούνιος ή δε γίνεται έτσι επειδή όπως προανέφερα οι μήνες δεν είναι συνεχόμενοι; Να σημειώσω ότι δεν έχω πάρει ποτέ επίδομα και ότι τα ένσημά μου από ωρομισθία και αναπλήρωση 2010-2011 ήταν 119 μέχρι και τέλος Απρίλη 2011 όπως προείπα. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια απάντηση.
@jak_13 γιατί έχει σημασία αν είχε κάνει αίτηση για ταμείο ανεργίας στον ΟΑΕΔ όταν απολύθηκε τέλος Ιουνίου;
Παράθεση από: Lasid στις Σεπτεμβρίου 18, 2011, 06:08:09 pm@jak_13 γιατί έχει σημασία αν είχε κάνει αίτηση για ταμείο ανεργίας στον ΟΑΕΔ όταν απολύθηκε τέλος Ιουνίου;Για μένα, έχει σημασία αν είχε/έχει δικαίωμα για να πάρει το επίδομα ανεργίας, για να μην κάνω υποθέσεις και γράφω τα ίδια που έχουν γραφεί πολλές φορές εδώ.