0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι αλλά το αν είχε κάνει αίτηση ή όχι δεν σημαίνει ότι είχε και δικαίωμα να πάρει ταμείο ανεργίας.Μακάρι να μη χρειαζόταν να επαναλαμβάνουμε ποτέ τα ίδια είτε στο γραπτό είτε στον προφορικό λόγο,αλλά σε κάθε περίπτωση που κάποιος δεν τα ξέρει δε γίνεται να μην τα επαναλάβεις...Το πρόβλημα με τους περισσότερους είναι ότι δε διαβάζουν τις παλιές δημοσιεύσεις, ούτε κάνουν μια απλή αναζήτηση στο pde. Προφανώς δεν ξέρουν πώς να το κάνουν ή δεν έχουν χρόνο να διαβάσουν πολλά από τα γραμμένα ή απλά βαριούνται. Τι να τους κάνουμε;
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να γράφεις όσες φορές θέλεις τα ίδια και τα ίδια, γι`αυτό άλλωστε δε σχολίασα ποτέ κάτι που έχεις γράψει όσο υπερβολικό και να το θεωρώ.Δεν μπορώ να καταλάβω όμως τις κρίσεις σου στις ουσιαστικές τοποθετήσεις που κάνω, αφού όπως είπες δεν σε ενδιαφέρει η επίδειξη γνώσεων.
Επίσης, κάτι συμπληρωτικό. Είναι απολύτως βέβαιο ότι δεν αρκούν τα 125 ένσημα και από πότε έχει αλλάξει αυτό;
Δεν ήταν πρόταση κρίσης jak_13. Ένα απλό ερώτημα ήταν, για να δω μήπως υπάρχει κάτι που δεν ξέρω ή δεν το έλαβα υπόψη μου. Το θέμα είναι ότι εμείς είμαστε εδώ και συζητάμε ενώ η marion που ρώτησε δε μπήκε στο pde να δει την απάντηση που πήρε καθώς και τις ερωτήσεις μας! Μου φαίνεται ότι φτάνουμε σε σημείο να ασχολούμαστε περισσότερο από τους άμεσα ενδιαφερόμενους... Ακόμα δεν είδα μήνυμα της Iris_ που είχε ρωτήσει την προηγούμενη φορά και εξαφανίστηκαν τα ίχνη της τόσες μέρες τώρα!
Παράθεση από: Lasid στις Σεπτεμβρίου 18, 2011, 07:19:46 pmΔεν ήταν πρόταση κρίσης jak_13. Ένα απλό ερώτημα ήταν, για να δω μήπως υπάρχει κάτι που δεν ξέρω ή δεν το έλαβα υπόψη μου. Το θέμα είναι ότι εμείς είμαστε εδώ και συζητάμε ενώ η marion που ρώτησε δε μπήκε στο pde να δει την απάντηση που πήρε καθώς και τις ερωτήσεις μας! Μου φαίνεται ότι φτάνουμε σε σημείο να ασχολούμαστε περισσότερο από τους άμεσα ενδιαφερόμενους... Ακόμα δεν είδα μήνυμα της Iris_ που είχε ρωτήσει την προηγούμενη φορά και εξαφανίστηκαν τα ίχνη της τόσες μέρες τώρα! Υπάρχουν και προηγούμενες κρίσεις συνάδελφε και χαρακτηρισμοί που είναι οι αποκλειστικές αιτίες για να φτάνουμε στο σημείο αυτό.
Σήμερα πήγα στον ΟΑΕΔ γιατί ήρθε εγκριτική απόφαση, ύστερα από ένσταση που έκανα, για να πάρω το ταμέιο ανεργίας. Ο ΟΑΕΔ πίστώσε το πόσο για τρεις μήνες, όπως όφειλε, δηλαδή από 7/7/2011 έως και σήμερα. Στην τράπεζα ωστόσο δεν υπάρχει ούτε ευρώ!!!!Η προϋσταμένη μου είπε ότι δεν είναι θέμα του οργανισμού αλλά του κράτους που οφείλει να καταθέσει τα χρήματα!!!! Είχε κανείς παρόμοια εμπειρία;;;;;;;
Η εντολή για τους δύο πρώτους μήνες δόθηκε κανονικά άσχετα αν εκρεμούσε η ένσταση προκειμένου να πάρω τα χρήματα μέχρι να έρθει η εγκριτική από την ένσταση. Η εγκριτική ήρθε 30 Σεπτεμβρη
Εμένα ως τώρα εμφανίζονται το ίδιο κιόλας απόγευμα.