0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποια ευαισθησία, εδώ σκέφτονται να καταναλώσουν λίγο σάλιο για να σου πουν ότι έστω δικαιούσαι αυτό το βοήθημα, θα μπουν στον κόπο να εξετάσουν και ένσταση;
Παράθεση από: Joanna Bear στις Οκτωβρίου 05, 2011, 02:06:29 pmΠοια ευαισθησία, εδώ σκέφτονται να καταναλώσουν λίγο σάλιο για να σου πουν ότι έστω δικαιούσαι αυτό το βοήθημα, θα μπουν στον κόπο να εξετάσουν και ένσταση;Εγώ πάντως που πήρα τηλέφωνο στον ΟΑΕΔ για να ρωτήσω για συνάδελφό μου ποια είναι η προϋπόθεση για να πάρει κάποιος πλήρες ταμείο (αφορά το ύψος των μικτών αποδοχών του τελευταίου εξαμήνου πριν από την απόλυση) η υπάλληλος ολοφάνερα απρόθυμη να εξυπηρετήσει προσπάθησε να με αποφύγει και να κλείσει το τηλέφωνο λέγοντάς μου ότι δε γίνεται να μου τα λέει αυτά τηλεφωνικά. Εκνευρίστηκα τότε και ρώτησα πώς τη λένε και της είπα ότι σε δυο μέρες που θα πήγαινα να πάρω το ταμείο ανεργίας, θα ρωτούσα από κοντά κι αν ήθελε ας τολμούσε να μη μου πει. Εννοείται ότι όταν πήγα εκεί μου τα εξήγησαν όλα.Αν δείτε ότι θίγονται να δικαιώματά σας, μην τους αφήνετε σε χλωρό κλαρί...ενστάσεις και πάλι ενστάσεις!Αλλά για να το κάνετε αυτό φροντίστε να είστε ενημερωμένοι καλά. Δεν είναι καιρός να χάνουμε επιδόματα!
Καλά θα κάνεις να του τα πεις. Για μένα τελειώνουν οι συμπάθειες εκεί που αρχίζουν να θίγονται τα δικαιώματά μου! Οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν αντέχουν να αντιμετωπίζουν ενημερωμένους πολίτες, όπως οι πωλήτες εκνευρίζονται όταν προσπαθούν να πουλήσουν κάτι σε έναν ενημερωμένο καταναλωτή. Η γενιά των γονέων μας που πήγαινε σαν πρόβατα στο γκισέ της δημόσιας υπηρεσίας είναι παρελθόν. Του έλεγαν τι να κάνει και έφευγε ή ανεβοκατέβαινε τους ορόφους. Σήμερα τους ρωτάμε γιατί, ρωτάμε αν θα ήταν έτσι τα πράγματα στην τάδε περίπτωση και όσοι βαριούνται εκνευρίζονται, ενώ όσοι δεν ξέρουν γίνονται ρεζίλι αν προσπαθούν να κάνουν τους έξυπνους. Άντε να αδειάζει το δημόσιο από τους ΔΕ που μπήκαν με γλείψιμο και δεν έχουν προσόντα για να είναι παραγωγικοί. Θέλουμε καλά καταρτισμένους υπαλλήλους που έχουν τη διάθεση και το ενδιαφέρον να βοηθήσουν!
Σήμερα που πήγα στον ΟΑΕΔ μου είπαν ότι το η καταβολή του ταμείου θα αργήσει λόγω απεργιών και κατάληψης στο τμήμα μηχανογράφησης. Γνωρίζει κανείς;
καλημερα παιδια. εχω ενα θεμα οποτε θα ηθελα την απαντηση σας για να με σωσετεΕιμαι στο ταμειο ανεργιας. ποσες ωρες μπορω να δουλευω το μηνα σα μερικη απασχοληση ωστε να μη χασω το επιδομα? και να το παιρνω μειωμενο? 10? θυμαται κανενας?