0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μίλησα σήμερα με το ΙΕΚ που κάνω μάθημα και αυτό που ήξερε σίγουρα ο υπάλληλος στο οικονομικό ήταν οτι ασφαλιζόμαστε με το πακέτο 101 του ΙΚΑ. Μήπως βοηθάει αυτή η πληροφορία στο να γνωρίζει κανείς εάν θα έχουν εισφορά προς τον ΟΑΕΔ και άρα να μετράνε για τον υπολογισμό των 125 ενσήμων που χρειάζονται;
Παράθεση από: serik στις Νοεμβρίου 21, 2011, 10:59:08 pmΜίλησα σήμερα με το ΙΕΚ που κάνω μάθημα και αυτό που ήξερε σίγουρα ο υπάλληλος στο οικονομικό ήταν οτι ασφαλιζόμαστε με το πακέτο 101 του ΙΚΑ. Μήπως βοηθάει αυτή η πληροφορία στο να γνωρίζει κανείς εάν θα έχουν εισφορά προς τον ΟΑΕΔ και άρα να μετράνε για τον υπολογισμό των 125 ενσήμων που χρειάζονται;Καλησπέρα δηλαδή τα ένσημα του ΙΕΚ που ανήκει στο ΙΔΕΚΕ μετράνε ώστε να βγεί κάποιος σε επιδοτούμενη ανεργία γιατί από τον Οαεδ μου είπαν ότι δεν θα τα υπολογίζουν τα ένσημα του ΙΔΕΚΕ,σύμφωνα με ένα χαρτί που τους ήρθε στις 10 Νοεμβρίου. Θα ρωτήσω και εγώ στο ΙΚΑ της περιοχής μου γιατί από τον Οαεδ με έχουν στο περίμενε ακόμα.Τουλάχιστον να μετράνε τα ένσημα μήπως καταφέρουμε και βγούμε σε ανεργία.
Παράθεση από: mar84 στις Νοεμβρίου 24, 2011, 05:53:23 pmΠαράθεση από: serik στις Νοεμβρίου 21, 2011, 10:59:08 pmΜίλησα σήμερα με το ΙΕΚ που κάνω μάθημα και αυτό που ήξερε σίγουρα ο υπάλληλος στο οικονομικό ήταν οτι ασφαλιζόμαστε με το πακέτο 101 του ΙΚΑ. Μήπως βοηθάει αυτή η πληροφορία στο να γνωρίζει κανείς εάν θα έχουν εισφορά προς τον ΟΑΕΔ και άρα να μετράνε για τον υπολογισμό των 125 ενσήμων που χρειάζονται;Καλησπέρα δηλαδή τα ένσημα του ΙΕΚ που ανήκει στο ΙΔΕΚΕ μετράνε ώστε να βγεί κάποιος σε επιδοτούμενη ανεργία γιατί από τον Οαεδ μου είπαν ότι δεν θα τα υπολογίζουν τα ένσημα του ΙΔΕΚΕ,σύμφωνα με ένα χαρτί που τους ήρθε στις 10 Νοεμβρίου. Θα ρωτήσω και εγώ στο ΙΚΑ της περιοχής μου γιατί από τον Οαεδ με έχουν στο περίμενε ακόμα.Τουλάχιστον να μετράνε τα ένσημα μήπως καταφέρουμε και βγούμε σε ανεργία.Πιθανότατα δε θα μετράνε τα ένσημα από ΙΕΚ, όπως ήδη σου είπαν από τον ΟΑΕΔ, επειδή προέρχονται από σύμβαση έργου και όχι από σύμβαση αορίστου ή ορισμένου χρόνου. Λίγα μηνύματα πριν το αναφέρει και ο jak_13.
Παιδιά ανέλαβα υπηρεσία στις 15/11 και θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν δικαιούμαι το μισό επίδομα ανεργίας του Νοέμβρη; Ή πρέπει να συμπληρώσεις μήνα για να πληρωθείς; (έπαιρνα ταμείο κάθε 30 του μήνα)
Παιδια αν τελικά βρούμε κάποιον και μας κολλήσει αυτά τα 10 ένσημα, θα πρέπει να δηλώσουμε στην εφορία και τα λεφτά που υποτίθεται ότι πήραμε από αυτά τα μεροκάμματα;Ίσως χαζή ερώτηση...