0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όποιος έχει τα ίδια δεδομένα παρακαλώ ας απαντήσει: προσλήφθηκα πέρυσι στην γ' φάση αναπληρωτών (18 Οκτώβρη) και το επίδομά μου είναι για 6 μήνες και τελειώνει αυτόν τον μήνα. Μου φαίνεται κάπως μικρό το διάστημα, αφού γνωστούς που έχω της περυσινής β φάσης (4 Οκτώβρη) δικαιούνται επίδομα για αρκετούς μήνες ακόμη, γι'αυτό και μου φαίνεται εύλογο ότι έπρεπε να δικαιούμαι και εγώ για περισσότερο καιρό. Αν κάποιος έχει άποψη επί του θέματος, ας με διαφωτίσει. Thanx...
Παιδιά γνωρίζει κάποιος αν τα ένσημα από τα ΙΕΚ μπορούν να προσμετρηθούν για το Ταμείο Ανεργίας;
Παράθεση από: josefina στις Ιανουαρίου 16, 2012, 02:07:51 pmΠαιδιά γνωρίζει κάποιος αν τα ένσημα από τα ΙΕΚ μπορούν να προσμετρηθούν για το Ταμείο Ανεργίας;εννοείται!
καλησπέρα! αύριο θα επισκεφθώ τον εργοδότη τον "καλό" για όσους γνωρίζουν το θέμα μου, κι έτσι θα έχω και νεότερα, δλδ αν θα μου δώσει τα πολυπόθητα 7 ένσημα για να καταφέρω να πάρω το επίδομα. επειδή όμως δεν βλέπω φως στο τούνελ - δεν ήταν καθόλου εξυπηρετικός και στην επαγγελματική μας σχέση αποδείχτηκε ότι είναι μόνο "λαβείν" και καθόλου "δούναι" - θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση - συγχωρήστε με αν ακουστεί χαζή ή αφελής...υπάρχει περίπτωση να πάω στο ικα και να ζητήσω εγώ η άμεσα ενδιαφερόμενη να αγοράσω 7 ένσημα? ξέρω ότι μπορώ να "κράξω" τον εργοδότη για τα 8 που δεν μου έβαλε θερινή περίοδο+ Σεπτέμβρη, αλλά το μέρος είναι πιο "ελεγχόμενο" και δεν θέλω ακρότητες κ αρνητικές εντυπώσεις γύρω απο το όνομά μου... ευχαριστώ !
Παράθεση από: anneta στις Ιανουαρίου 16, 2012, 02:33:43 pmΠαράθεση από: josefina στις Ιανουαρίου 16, 2012, 02:07:51 pmΠαιδιά γνωρίζει κάποιος αν τα ένσημα από τα ΙΕΚ μπορούν να προσμετρηθούν για το Ταμείο Ανεργίας;εννοείται!Δεν εννοείται!! Είναι από σύμβαση έργου! Μετράνε για σύνταξη.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ μετράνε για τον υπολογισμό ταμείου ανεργίας!! Σε αντίθεση με τα ένσημα που προκύπτουν από συμβάσεις εργασίας (όπως σχολεία), τα οποία και μετράνε κανονικά!! Το θέμα θα στο αναλύσει διεξοδικά ο υπάλληλος στον ΟΑΕΔ (που είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο)!!