0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
έχω κάποιες ερωτήσεις κ αν γνωρίζετε, μου απαντάτε: 1. σε συνομιλία με συνάδελφο, επιμένει πως κάνω άσκοπα αυτή τη διαδικασία, γιατί με τις 4 ημέρες απασχόλησης βγάζω επίδομα με 125 (σημειώνω ότι για τον Σεπτέμβρη διαθέτω 9 ένσημα απο το άλλο φροντιστηριο, γιατί ο "καλός" εργοδότης δεν μας δήλωσε καθόλου, κι ας πληρωθηκαμε το καθαρό ποσό ). απο 1 Οκτώβρη κ μετά, και πρώτα ο Θεός μέχρι 31/3, θα έχω 4 μέρες την εβδομάδα. είναι δυνατόν να συγκεντρώσω 125? (επίσης σημειωτέον ότι διαθέτω και άλλα 5 απο το καλοκαίρι, τα οποία θα προσμετρηθούν, γιατί πέρυσι δεν πήρα επίδομα, σωστά? )2. αν με δηλώσει μόνο για 1 ώρα ο λογιστης θα έχω το 1 ενσημο? και ξέρει κάποιος τι ποσό θα πληρώνω? ωρομίσθιο έχω 16, άρα υπολογίζω γύρω στα 10
Παράθεση από: dimitrdim στις Ιανουαρίου 18, 2012, 10:48:33 pmέχω κάποιες ερωτήσεις κ αν γνωρίζετε, μου απαντάτε: 1. σε συνομιλία με συνάδελφο, επιμένει πως κάνω άσκοπα αυτή τη διαδικασία, γιατί με τις 4 ημέρες απασχόλησης βγάζω επίδομα με 125 (σημειώνω ότι για τον Σεπτέμβρη διαθέτω 9 ένσημα απο το άλλο φροντιστηριο, γιατί ο "καλός" εργοδότης δεν μας δήλωσε καθόλου, κι ας πληρωθηκαμε το καθαρό ποσό ). απο 1 Οκτώβρη κ μετά, και πρώτα ο Θεός μέχρι 31/3, θα έχω 4 μέρες την εβδομάδα. είναι δυνατόν να συγκεντρώσω 125? (επίσης σημειωτέον ότι διαθέτω και άλλα 5 απο το καλοκαίρι, τα οποία θα προσμετρηθούν, γιατί πέρυσι δεν πήρα επίδομα, σωστά? )2. αν με δηλώσει μόνο για 1 ώρα ο λογιστης θα έχω το 1 ενσημο? και ξέρει κάποιος τι ποσό θα πληρώνω? ωρομίσθιο έχω 16, άρα υπολογίζω γύρω στα 10
Καλημέρα σε όλους! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Jak, ο συνάδελφος Lasid αναφέρει απο Απρίλιο, διότι αν κάποιος δεν έχει λάβει επιδομα ανεργίας οαεδ ένα καλοκαίρι, τότε για να επιδοτηθεί το επόμενο καλοκαίρι, μετράει 14 προηγούμενους μήνες χωρίς βεβαια να προσμετρώνται οι 2 τελευταίοι (Απρίλιος- Μάιος).Θα ξαναπεράσω απο το λογιστή και θα αλλάξω τις 2 ώρες που μου έβαλε, σε 1. Συνάδελφος στο φροντιστήριο μου είπε ότι 1 ώρα δεν δίνει ένσημο, γι'αυτό και χτες όταν πέρασα απο το λογιστή βάλαμε 2. παρόλ'αυτά, το θέμα είναι και πρακτικό, καλύτερα να καταβάλω ό,τι πιο λίγο μπορώ. αν το λάβω το επίδομα, καλώς έχει. να σας πω την αλήθεια, με κούρασε λίγο και η κατάσταση. θύμωσα κιόλας, δεν σας κρύβω, απο την πεισματική άρνηση του εργοδότη να "απλώσει" τις ώρες. έχω την εντύπωση ότι δεν τον επιβαρύνει αυτό σε κάτι, άρα ποιος ο λόγος - αν μπορεί να το κάνει κ οφείλει να το κάνει για να καλύψει ό,τι δεν είχε νόμιμα δηλώσει καλοκαίρι-Σεπτέμβρη - να μην το αποδεχτεί???
παιδια, τελειωσε το ταμειο μου 7 νοεμβριου και μου ειπαν για καποιο ειδικο βοηθημα που δινεται απαξ.ακομα δεν πηγα γιατι ειδα στο χαρτι οτι εως τρεις μηνες περιθωριο εχω για να παω.υπαρχει περιπτωση να το χασω?επισης μου ειπαν να μην θεωρησω την καρτα!!!ισχυει αυτο ή θα παω εκει και θα τ αναιρεσουν ολα??