0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστω! Θα παω στο ΚΕΠ ουτως ή αλλως για αλλο πιστοποιητικο, οπότε μπορω να κανω και registration.
Παράθεση από: paralia1978 στις Ιουνίου 01, 2012, 10:51:34 amLASID απο φετος ειναι αναγκαιο λογω της συνδεσης του ΟΑΕΔ με υπηρεσιες της εφοριας και του Ι.Κ.Α. Αν επιλεγεις για ελεγχο τοτε εχεις κυρωσεις... ΑΝ ...Εννοείς ότι είναι αναγκαίο να δηλώσεις το επίδομα ανεργίας στη φορολογική δήλωση;
LASID απο φετος ειναι αναγκαιο λογω της συνδεσης του ΟΑΕΔ με υπηρεσιες της εφοριας και του Ι.Κ.Α. Αν επιλεγεις για ελεγχο τοτε εχεις κυρωσεις... ΑΝ ...
Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε τι δικαιολογητικά χρειάζονται για να μπω στο ταμείο ανεργίας;Έχω απόλυση από φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης. Δεν μπαίνω πρώτη φορά. Απλώς δεν θυμάμαι από πέρυσι.Θυμάμαι ότι χρειάζεται αναλυτική ενσήμων, αλλά του 2011-1012 μόνο; Και τι άλλο;Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αυτή την περίοδο γίνεται αναβάθμιση στην ιστοσελίδα ermis και δεν μπορείς να βγάλεις Απόσπασμα Ατομικού Λογαριασμού με την εκτύπωση των ενσήμων. Ελπίζω να είναι διαθέσιμο για χρήση σύντομα.
Σήμερα ενημερώθηκα οτι μπορούμε να πάρουμε ένσημα(3 τελευταίων μηνων) και απόλυση απο το γραφείο και να πάμε σε οποιοδήποτε οαεδ θέλουμε! δεν χρειάζεται να περάσουμε καθόλου απο ικα αφου ο οαεδ μπορεί να δεί τα ένσημα μας.
Επισης, εχει κανεις καποιο λινκ για τις αλλαγες στο επιδομα, εκτος απο το υψος του που εγινε 360 ευρω; Οταν σχολιασα οτι ηθελα να κανω την αιτηση πριν την 1η Ιουλιου που θ'αλλαξουν καποια πραγματα, ο υπαλληλος μου απαντησε οτι δε γνωριζει για καμια νεα αλλαγη απο 1η Ιουλιου, οι αλλαγες εγιναν ηδη απο το Μαρτιο. (?)
Παράθεση από: thymiaras στις Μαΐου 31, 2012, 08:16:20 pmΓεια σας. Σήμερα απολύθηκα από το φροντιστήριο που δούλευα.Πήρα επίδομα ανεργίας το 2010. Πέρσι δεν το δικαιούμουν και πήρα τους υπόλοιπους μήνες. Φέτος έχω από Οκτώβριο ως τις 31 Μαρτίου έχω 124 ένσημα.Ξέρω ότι πιάνονται όμως και οι δύο περσινοί μήνες Απρίλιος και Μάιος(τελευταίο δεκατετράμηνο). Ισχύει σίγουρα αυτό ή έχει αλλάξει και θα χάσω το επίδομα? Είναι κρίμα για ένα ένσημο.Ο λογιστής δεν είναι σίγουρος και έχω πιο πολύ εμπιστοσύνη σε σας παρά στον Οαεδ γιατί θα μου πουν έλα σε 40 μέρες όταν θα βγει η απόφαση. Και μια τελευταία ερώτηση στο Ικα δεν χρειάζεται να πάω φέτος? Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΕξακολουθεί να ισχύει ότι θα μετρήσουν τα ένσημά σου από 1 Απριλίου του 2011 μέχρι 31 Μαρτίου του 2012.Το ταμείο δεν το χάνεις, απλά πρέπει να ρωτήσεις στον ΟΑΕΔ που ανήκεις αν θέλουν να πας πρώτα από το ΙΚΑ.Το ερώτημα αυτό σχολιάστηκε ακριβώς 1-2 μηνύματα πριν από το δικό σου.
Γεια σας. Σήμερα απολύθηκα από το φροντιστήριο που δούλευα.Πήρα επίδομα ανεργίας το 2010. Πέρσι δεν το δικαιούμουν και πήρα τους υπόλοιπους μήνες. Φέτος έχω από Οκτώβριο ως τις 31 Μαρτίου έχω 124 ένσημα.Ξέρω ότι πιάνονται όμως και οι δύο περσινοί μήνες Απρίλιος και Μάιος(τελευταίο δεκατετράμηνο). Ισχύει σίγουρα αυτό ή έχει αλλάξει και θα χάσω το επίδομα? Είναι κρίμα για ένα ένσημο.Ο λογιστής δεν είναι σίγουρος και έχω πιο πολύ εμπιστοσύνη σε σας παρά στον Οαεδ γιατί θα μου πουν έλα σε 40 μέρες όταν θα βγει η απόφαση. Και μια τελευταία ερώτηση στο Ικα δεν χρειάζεται να πάω φέτος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ευχαριστώ για την βοήθεια που μου παρέχετε πάντα και είστε πάντα σωστοί σε αυτά που λέτε.Στο Ικα δεν χρειάζεται να πάω καθώς ο λογιστής μου έδωσε ένα χαρτί με όλα τα ένσημα από Οκτώβριο έως Μάιο και μόνο με αυτό το χαρτί γίνεται η δουλειά μου.Μία τελευταία απορία όμως.Τα ένσημα των δύο περσινών μηνών που όπως λέτε προσμετρούνται κανονικά πως θα τα δείξω?Πρέπει να πάω κάποιο άλλο χαρτί με τα ένσημα μηχανογραφημένα ή θα τα μετρήσουν αυτόματα.Είναι ένα το ένσημο διαφορά και αγχώνομαι γιατί είναι να τα καταθέσω αύριο.Ευχαριστώ και πάλι