0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τα πρόσφατα ένσημα αρκεί να είναι υπογεγραμμένα και σφραγισμένα από τον εργοδότη. δεν χρειάζεται να τα πας στο ικα.
Καλημέρα! Έχω την εξής απορία εάν μπορεί κανείς να μου την λύσει... Είμαι αναπληρωτής στην α'θμια και η απόλυση μου θα είναι στις 21/6. Παράλληλα διδάσκω σε ΙΕΚ όπου η σύμβαση λήγει στις 30/6 (χωρίς να παίρνω απόλυση, σωστά???). Για να πάρω ταμείο ανεργίας θα πρέπει να έχω και κάποια ακόμη απόλυση μετά τις 30/6?
Παράθεση από: utenar στις Ιουνίου 05, 2012, 10:58:42 pmΕπισης, εχει κανεις καποιο λινκ για τις αλλαγες στο επιδομα, εκτος απο το υψος του που εγινε 360 ευρω; Οταν σχολιασα οτι ηθελα να κανω την αιτηση πριν την 1η Ιουλιου που θ'αλλαξουν καποια πραγματα, ο υπαλληλος μου απαντησε οτι δε γνωριζει για καμια νεα αλλαγη απο 1η Ιουλιου, οι αλλαγες εγιναν ηδη απο το Μαρτιο. (?)Πώς θα κάνεις αίτηση πριν τις 1/07 αφού χρειάζεσαι την απόλυση από την δευτεροβάθμια που δεν είναι δυνατό να στη δώσουν πριν από τις 30/06 οπότε λήγει και η σύμβαση
Επισης, εχει κανεις καποιο λινκ για τις αλλαγες στο επιδομα, εκτος απο το υψος του που εγινε 360 ευρω; Οταν σχολιασα οτι ηθελα να κανω την αιτηση πριν την 1η Ιουλιου που θ'αλλαξουν καποια πραγματα, ο υπαλληλος μου απαντησε οτι δε γνωριζει για καμια νεα αλλαγη απο 1η Ιουλιου, οι αλλαγες εγιναν ηδη απο το Μαρτιο. (?)
Μολις πηγα στο ικα για αναλυτικη ενσημων ολης της χρονιας, δεν μου δωσαν κ μου ειπα τα εχει ο οαεδ, δλδ. Μπορει να τα δει ηλεκτρονικα. Ετυχε κ σε αλλους; Πειτε μου δεν θα γινω μπαλακι στους 2 οργανισμους;:-D
Παραθέτω το άρθρο 39 του μεσοπρόθεσμου
δείτε λίγο το link, έχουμε κάποιες αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού των ενσήμωνhttp://www.paideia-ergasia.gr/anaplirotes2011/773-Ταμείο-Ανεργίας-Αναπληρωτών