0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mous στις Ιουλίου 04, 2012, 03:51:31 pmΗ ερώτησή μου αφορά το να (μην) σφραγίσω την απδ του 2ου τριμήνου στο ικα. Μέχρι πέρυσι ήταν απαραίτητο. Γνωρίζω ότι βλέπουν online τα ένσημα στον οαεδ.Και σε αυτό η απάντηση είναι ότι δε χρειάζεται πλέον. Ο ΟΑΕΔ αρκείται στη σφραγίδα του εργοδότη.
Η ερώτησή μου αφορά το να (μην) σφραγίσω την απδ του 2ου τριμήνου στο ικα. Μέχρι πέρυσι ήταν απαραίτητο. Γνωρίζω ότι βλέπουν online τα ένσημα στον οαεδ.
Παράθεση από: Lasid στις Ιουλίου 04, 2012, 04:08:46 pmΠαράθεση από: mous στις Ιουλίου 04, 2012, 03:51:31 pmΗ ερώτησή μου αφορά το να (μην) σφραγίσω την απδ του 2ου τριμήνου στο ικα. Μέχρι πέρυσι ήταν απαραίτητο. Γνωρίζω ότι βλέπουν online τα ένσημα στον οαεδ.Και σε αυτό η απάντηση είναι ότι δε χρειάζεται πλέον. Ο ΟΑΕΔ αρκείται στη σφραγίδα του εργοδότη.Σε ευχαριστώ!
Παράθεση από: jak_13 στις Ιουλίου 04, 2012, 03:52:47 pmΠαράθεση από: Lasid στις Ιουλίου 04, 2012, 03:42:53 pmΑν φτάσουμε σε τέτοια επίπεδα εξυπηρέτησης jak_13, τί άλλο θέλουμε από τον ΟΑΕΔ και το δημόσιο γενικά!Μερικές φορές υπάρχουν και αυτά Lasid, γιατί κάποιοι δουλεύουν όταν άλλοι κάνουν διακοπές και δεν μιλάω για τον ΟΑΕΔ. Εγώ από δημόσιο τέτοια εξυπηρέτηση δεν είχα...μόνο από ΚΕΠ ίσως.Θυμάμαι, όμως, μια φορά που πήγα στο τοπικό κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και δεν μπορούσαν να μου βάλουν χρόνο ομιλίας γιατί είχε πέσει το δίκτυο. Αφού ήταν γνωστό ο υπάλληλος του άφησα 10
Παράθεση από: Lasid στις Ιουλίου 04, 2012, 03:42:53 pmΑν φτάσουμε σε τέτοια επίπεδα εξυπηρέτησης jak_13, τί άλλο θέλουμε από τον ΟΑΕΔ και το δημόσιο γενικά!Μερικές φορές υπάρχουν και αυτά Lasid, γιατί κάποιοι δουλεύουν όταν άλλοι κάνουν διακοπές και δεν μιλάω για τον ΟΑΕΔ.
Αν φτάσουμε σε τέτοια επίπεδα εξυπηρέτησης jak_13, τί άλλο θέλουμε από τον ΟΑΕΔ και το δημόσιο γενικά!
Θα ήθελα να με διαφωτίσει κάποιος για ένα ζήτημα που προέκυψε σχετικά με το επίδομα ανεργίας. Η πρόσληψή μου έγινε στις 5-12-2011 και η λήξη της σύμβασης είναι στις 30-06-2012. Τα ένσημα μου είναι για Δεκέμβριο 22 και από Γενάρη έως Ιούνη 25 κάθε μήνα. Τελικά μου είπαν από τον ΟΑΕΔ ότι για φέτος δεν δικαιούμαι επίδομα ανεργίας. Γνωρίζει κανείς αν τα περσινά ένσημα του Μαϊου - Ιουνίου μπορούν να προσμετρηθούν; Γιατί πάντα αφαιρούνται οι δύο τελευταίοι μήνες. Και στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ αναφέρεται ότι όσοι παίρνουν επίδομα ανεργίας για δεύτερη φορά ή συνεχόμενη, προσμετρώνται τα ένσημα των τελευταίων 14 μηνών και αφαιρούνται των δύο τελευταίων μηνών. Τελικά τι ισχύει; Αν γνωρίζει κάποιος, ας με διαφωτίσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Εγώ από δημόσιο τέτοια εξυπηρέτηση δεν είχα...μόνο από ΚΕΠ ίσως.Θυμάμαι, όμως, μια φορά που πήγα στο τοπικό κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και δεν μπορούσαν να μου βάλουν χρόνο ομιλίας γιατί είχε πέσει το δίκτυο. Αφού ήταν γνωστό ο υπάλληλος του άφησα 10
να ρωτησω....εχω καποιο πρακτικο οφελος που ανανεωνω την καρτα ανεργιας ? ειμαι ανεργη απο περυσι τον Ιουνη και το ταμειο ανεργιας σταματησε τον Ιανουαριο. Για ποιο λογο να την ανανεωνω?