0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όταν παρουσιαστείς η υπάλληλος θα δώσει την έγκριση και έπειτα θα μπει!
καλησπέρα! θα ηθελα τη βοήθειά σας σε ένα θέμα που με απασχολεί! Εργάστηκα αναπληρώτρια στις Κυκλάδες φέτος και για πρώτη φορά έκανα τα χαρτιά μου για το ταμείο ανεργίας, το οποίο και εγκρίθηκε. Το ερώτημά μου είναι αν μπορώ να αποφύγω την πρώτη παρουσία μου στη Σύρο και να παρουσιαστώ στον τόπο κατοικίας μου. Ευχαριστώ!
Ειχα το ιδιο θεμα κι οταν ρωτησα τον ΟΑΕΔ, μου ειπαν οτι την πρωτη φορα πρεπει να παρουσιαστω εκει, αλλά απο την επομενη μπορω οπου θελω. Ουτε εξουσιοδοτη μπορω να βαλω, πρεπει να παρουσιαστω αυτοπροσωπως. Επειδη, ομως, θα διακοψω το επιδομα με fax (μου ειπαν οτι γινεται) οταν γινουν οι διορισμοι αναπληρωτων και παρω αντιγραφο της πραξης αναληψης υπηρεσιας, δε θα χρειαστει να παρουσιαστω γιατι με τη διακοπη του επιδοματος τα υπολοιπα χρηματα θα μπουν αυτοματα στον λογαριασμο.Καλυτερα ομως να παρεις τηλεφωνο και να ρωτησεις στον συγκεκριμενο ΟΑΕΔ που εκανες τα χαρτια σου, επειδη υποκαταστημα απο υποκαταστημα διαφερει, οπως διαπιστωσα φετος!Παράθεσηευχαριστω! πηγα στον οαεδ της περιοχης μου, εξηγησα οτι δεν μπορω να παρουσιαστω αλλου, υπεγραψα και μου εδωσαν την εγκριση αλλα ανυπογραφη! μου ειπαν οτι ετσι εκαναν και σε αλλες περιπτωσεις. φοβαμαι ομως αυτο που ειπες πριν, οτι υποκαταστημα απο υποκαταστημα διαφερει... και μη γινει καμια στραβη.το γνωριζω αυτο με τη διακοπη του επιδοματος αλλα μονο αν γινει το διαστημα που ειναι να παρουσιαστεις. εμενα δε νομιζω να με παρουν στην πρωτη φαση. ακομα δεν βγηκαν καν οι πινακες μας!
ευχαριστω! πηγα στον οαεδ της περιοχης μου, εξηγησα οτι δεν μπορω να παρουσιαστω αλλου, υπεγραψα και μου εδωσαν την εγκριση αλλα ανυπογραφη! μου ειπαν οτι ετσι εκαναν και σε αλλες περιπτωσεις. φοβαμαι ομως αυτο που ειπες πριν, οτι υποκαταστημα απο υποκαταστημα διαφερει... και μη γινει καμια στραβη.το γνωριζω αυτο με τη διακοπη του επιδοματος αλλα μονο αν γινει το διαστημα που ειναι να παρουσιαστεις. εμενα δε νομιζω να με παρουν στην πρωτη φαση. ακομα δεν βγηκαν καν οι πινακες μας!
Αν παίρνεις το επίδομα για δεύτερη φορά, χρειάζεσαι 125 ένσημα, δηλαδή 125 μέρες εργασίας, για να πάρεις το 5μηνο. Να υπολογίζεις δηλαδή ότι από τη στιγμή που θα υπογράψεις την πρόσληψή σου σε φροντιστήριο (μέσα ή τέλη Σεπτέμβρη συνήθως) πρέπει να σου κολλούν ένσημο από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, για να το δικαιούσαι. Οι δυο τελευταίοι μήνες (Απρίλης-Μάϊος) δεν υπολογίζονται. Σε διαφώτισα;
Αν παίρνεις το επίδομα για δεύτερη φορά