0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι εννοείς το οκτάμηνο πριν την απόλυση; την τελευταία απόλυση; αλλά και έτσι να είναι έχω ένσημα από το Σεπτέμβρη μέχρι και την πρώτη εβδομάδα Ιουνίου. παίζει ρόλο που είναι δύο διαφφορετικοί εργοδότες; και μία αλλη ερώτηση. και αν ακόμη δε βγαίνουν τα φετινά ένσημα δε δικαιούμαι να συνεχίσω την περσινή ανεργία που διέκοψα ;
καλησπερα,εγω εχω την εξης απορια...απο τον Αυγουστο 2006 εως τον Δεκεμβρη 2007 δουλευα στον ιδιωτικο τομεα με πληρες ωραριο. Ωστοσο το Δεκεμβρη με καλεσαν ωρομισθια και ετσι αναγκαστηκα να παραιτηθω. Το συνολο των ενσημων συμφωνα με τα οσα καταλαβα το εχω, ομως απο την προηγουμενη μου δουλεια παραιτηθηκα, ειναι λογος αυτος για να μη μου καταβληθει ομως το επιδομα?
Καλησπέρα σε όλους.Μια ερώτηση για αυτό το καυτό θέμα Για τον ΟΑΕΔ χρειάζεται βεβαίωση ενσήμων από το ΙΚΑ και η απόλυση της εταιρίας.ισχύει ότι η απόλυση πρέπει να περάσει πρώτα από το ΙΚΑ στο οποίο ανήκει η εταιρία (φροντιστήριο)?
βεβαιωση ενσημων μπορει το ικα να μας δωσει εστω και αν δεν εχουμε στα χερια μας τα ενσημα? το ρωταω αυτο γιατι απο το αρμοδιο γραφειο για τα ασφαλιστικα, της πρωτοβαθμιας, μου ειπανε οτι για τα ενσημα να παρω απο σεπτεμβρη και βλεπουμε.δεν ξερω πως γινεται με αυτα τα πραγματα