0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στον ΟΑΕΔ που είχα ρωτήσει μου είχαν πει ότι γίνεται να παρεις συνέχιση ή εκ νέου ταμείο αν φέρεις ξανά νέα απόλυση.Όμως όταν πήγα να ξαναρωτήσω μου είπαν ότι για τους καθηγητές περιμένουν μία νέα διάταξη με αλλαγές και δε μπορούν να απαντήσουν.Ξέρετε κάτι τέτοιο/?
Γεια σας. πήγα στον οαεδ για κάρτα και μου είπαν ότι η επόμενη παρουσία είναι από 28/8 ως 27/9. θα λείπω όμως εκτός νόμου για ένα γάμο από 28/8 ως 6/9. Αν πάω μετά τις 6/9 θα υπάρξει πρόβλημα όσον αφορά την πληρωμή του ταμείου ανεργίας για το μήνα Αύγουστο; και κάτι ακόμη αν προσληφθω αρχές σεπτ πρέπει να πάω ξανά στον ΟΑΕΔ για να καταβληθεί το επίδομα για τον Αύγουστο ή οχι; Ευχαριστώ πολύ!
Και εμένα μου είπαν κάτι τέτοιο και συγκεκριμένα ότι ενδέχεται το όριο των 125 ενσήμων να κατέβει στα 100 ένσημα. Άντε να δούμε γιατί μετά από μια δεκαετία στην εκπαίδευση και αργά μας παίρνουν και το ταμείο χάνουμε ....
Τελικά όντως κατέβηκε μόνο για φέτος το όριο των ενσήμων στα 100 ένσημα για να πάρει κάποιος ταμείο ανεργίας.Ωστόσο, η ρύθμιση αφορά μόνο σε εκπαιδευτικούς που δίδαξαν σε Φροντιστήρια και Κέντρα Ξένων Γλωσσών.http://www.alfavita.gr/arthron/anakoinoseis/rythmisi-gia-ekpaideytikoys-me-100-ensima-gia-epidoma-anergias-se-frontistiria
Να κανω μια ερωτηση , αν καποιος γνωριζει....τι σημαινει οτι δεν μετραει το καθε ενσημο ως πληρες? Τι εχει αλλαξει ως προς τον τροπο υπολογισμου των ενσημων?Ευχαριστώ πολυ!