0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
@MARKOS συνεχίζεις να μην προτείνεις κάποια αντιμετώπιση του ζητήματος...@maro αν αυτό σου είπε ο προϊστάμενος, αυτό και να κάνεις...μιλάμε για επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά που καταλήγει εις βάρος σου.μην το σκέφτεσαι...
στο τελος αφησα το παιδι στο αλλο τμημα,πηγα εκανα τη δουλεια μου (εχοντας και την αγωνια για το παιδι που αφησα στο σχολειο) και οταν γυρισα πια 1.10 η μητερα δεν ειχε ακομη φανει.
μακαρι να μπορουσα να προτεινω κατι αλλο, εχουν ηδη προτεινει καποιοι συναδελφοι λυσεις σωστες. παντως, συμφωνουμε ολοι οτι οχι ακραια πραγματα που βεβαια κανεις δεν τα θελει.και τα λεω αυτα γιατι θεωρω οτι παρεξηγηθηκα, ισως να φταιω και γω που δεν ημουν σαφης. εγω μιλησα για 2 μονο συμπεριφορες 1) τη λυση της αστυνομιας και 2) να μη βαζουν το παιδι στη ταξη γιατι ειναι 8 παρα 2 !!!.(τιμωρωντας ετσι τους γονεις?)προεκτασεις των λογομενων μου εκαναν καποιοι βιαστικοι συναδελφοι. αλλα ισως φταιω και γω....
Όπως εγώ είμαι στο σχολείο στις 8 και όχι στις 10, έτσι απαιτώ και από τους γονείς να είναι συνεπείς. Όπως εγώ οφείλω να ενημερώσω αν για κάποιο λόγο αργήσω, έτσι πρέπει να ενημερώσουν κι εμένα αν αργήσουν να παραλάβουν το παιδί. Μου έχει τύχει να έρθουν στις 5.30 γιατί το ξέχασαν πως πρέπει να πάρουν το παιδί, ή είχαν πάει για ψώνια και άργησαν. Σε μια συνάδελφο, ξέχασαν το παιδί την Παρασκευή και έφυγαν για Σαββατοκύριακο γιατί νόμιζαν πως θα το πάρει η θεία. Σχεδόν πάντα, οι μαμάδες που αργούν είναι αυτές που δεν εργάζονται. Αν δηλαδή εγώ έχω 20 παιδιά, μια φορά το μήνα να αργούν να πάρουν το καθένα, εγώ θα φεύγω πάντα με καθυστέρηση. Και να το κάνω ευχαρίστως αν έχω δουλειά στο σχολείο. Εξάλλου νομίζω πως ελάχιστες συνάδελφοι φεύγουν στην ώρα τους. Όχι όμως επειδή κάποιοι γονείς είναι αδιάφοροι.Τη λύση της αστυνομίας μας την είχε προτείνει η σύμβουλος τη χρονιά που διορίστηκα. Είναι όντως ακραία. Σε μια ακραία περίπτωση όμως, ίσως και να το έκανα και αυτό δεν έχει να κάνει με το αν έχω προσωπικά προβλήματα. Σχετικά με την προσέλευση, συνήθως πηγαίνω αρκετά πιο νωρίς, -όχι για να πιω καφέ αλλά- για να κάνω κάποιες δουλειές και κυρίως να ανοίξω παράθυρα και να αεριστεί ο χώρος. Η πόρτα πρέπει να ανοίγει συγκεκριμένη ώρα. Αν εγώ πάω στο σχολείο στις 7.30 δε σημαίνει πως μπορώ να δεχτώ και τα παιδιά (εκτός αν υπάρχει πρωινή ζώνη). Αφενός είναι μεγάλη ευθύνη (είναι εκτός ωραρίου) και αφετέρου δυστυχώς οι γονείς είναι όπως τους μάθεις. Είναι πολλές φορές ικανοί να τα αφήσουν στο σχολείο και το Σαββατοκύριακο!
Παράθεση από: maraki28 στις Ιανουαρίου 30, 2010, 06:37:32 pmοποτε συναδελφε μην πας το παιδι στην αστυνομια χωρίς να εχεις στειλει εγγραφως στον προισταμενο κ τη σχολικη συμβουλα τα περιστατικα καθυστερησης της μητερας ανα ημερομηνιες , υπηρξα για πρωτη φορα μαρτυρας σε εδε συναδελφου φέτος, δυστυχως κ το συμπερασμα μου ειναι οτι γενικοτερα δεν πρεπει να κανουμε του κεφαλιου μςας σε προβληματα του σχολειου που αφορουν ωράριο,επεναφοιτησεις,συμπεριφορες παιδιων κ ειδικα προβλήματα παιδιών παντα θα πρεπει να ειναι ενημερη η σχολικη συμβουλος γιατι μετα θα φας μονη σου την χυλοπιτααυτο μαλιστα. ειναι μια σωστη αντιμετωπιση.υ.γ. emmaki, δεν ειπα 7.30 το πρωι να ανοιξεις την πορτα. εκει συμφωνω. Αναφερθηκα στα 2-3 λεπτα πριν τις 8. διαβαζετε σωστα που πηρατε φορα και λετε ο,τι σας βγαινει....
οποτε συναδελφε μην πας το παιδι στην αστυνομια χωρίς να εχεις στειλει εγγραφως στον προισταμενο κ τη σχολικη συμβουλα τα περιστατικα καθυστερησης της μητερας ανα ημερομηνιες , υπηρξα για πρωτη φορα μαρτυρας σε εδε συναδελφου φέτος, δυστυχως κ το συμπερασμα μου ειναι οτι γενικοτερα δεν πρεπει να κανουμε του κεφαλιου μςας σε προβληματα του σχολειου που αφορουν ωράριο,επεναφοιτησεις,συμπεριφορες παιδιων κ ειδικα προβλήματα παιδιών παντα θα πρεπει να ειναι ενημερη η σχολικη συμβουλος γιατι μετα θα φας μονη σου την χυλοπιτα
....Οταν ειμαι στην ταξη δεν ανοιγω την πορτα πριν τις 8 και δεν θα εμπαιναν ουτε στην αυλη αν δεν συστεγαζομαστε με το Δημοτικο(καθε πρωι ερχεται η καθαριστρια 8 παρα 20 και αφηνει την πορτα ανοιχτη με οδηγια του διευθυντη).....
δεν παυει να με αγχωνει η παραμονη του παιδιου στην αυλη απο τις 7.30 π.μ..