0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προς το παρόν πάντως, οι περισσότεροι γκρινιάζουν γιατί οι αγρότες τους κλείνουν τον δρόμο και κάνουν +1 ώρα για Θεσσαλονίκη και δεν μπορούν να πάνε να δουν την μαμά τους στην Λάρισα.
αν κάποιος αναπληρωτής απεργήσει, χάνει μόνο το ημερομίσθιο και το ένσημο αυτής της ημέρας , ή χάνει αναλογικά και το ποσοστό της προυπηρεσίας (του 1 μορίου /μήνα) που αντιστοιχει στη μέρα αυτή?αν γνωρίζει κάποιος με βεβαιότητα, ας μου απαντησειευχαριστώ εκ των προτέρων
Παράθεση από: intemperanta στις Φεβρουαρίου 08, 2010, 08:54:52 pmαν κάποιος αναπληρωτής απεργήσει, χάνει μόνο το ημερομίσθιο και το ένσημο αυτής της ημέρας , ή χάνει αναλογικά και το ποσοστό της προυπηρεσίας (του 1 μορίου /μήνα) που αντιστοιχει στη μέρα αυτή?αν γνωρίζει κάποιος με βεβαιότητα, ας μου απαντησειευχαριστώ εκ των προτέρωνόταν απεργεί ένας αναπληρωτής δεν πληρώνεται για την ημέρα που απήργησε. Τα μόρια τα παίρνει κανονικά. Το τι θα τα κάνει είναι άλλο θέμα [Πολύ εύστοχη η παρατήρηση!Μεσ'τη μαυρίλα μου έσκασα και ένα γέλιο με το σχόλιο σου rozy4!Εγώ πάντως θ'απεργήσω μου κόψουν δε μου κόψουν ημερομίσθια, ένσημα κλπ.Δε δίνω δεκάρα!]