0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα έρθουμε, θα έρθουμε!!! Άντε βρε παιδιά,ευκαιρία είναι να γνωριστούμε να πούμε και καμιά κουβέντα προσωπικά γιατί πονάνε και τα ματάκια μας τόσες ώρες στο πιτσί!χιχι!! ΥΓ: Πολύ χρήσιμο το λινκ για τα μόρια,ευχαριστούμε!!! Κι εγώ υπόσχομαι όταν βρεθούμε να βγάλω τα ringtones του Τερζή και του Μακρόπουλου από το κινητό μου..(γιατί θα καταλήξω να κυνηγάω εγώ τον Γιάννη να τον δαγκώσω!!!! )
Πού και πότε θα γίνει η μάζωξη;
εμ Γιαννη και συ τετοιες φωτο;;;; ντροπη..ο κοσμος πειναει....φυλαξου.. Αναστασια ντροπη παιδι μου ασε τον θεο στο κινητο να χτυπαει να χαιρεται ο κοσμος...και εγω θα σε παιρνω καθε 5 λεπτα τηλεφωνο..
Αναστασία έκλεισε,δεν αλλάζω ήχο! Το πολύ πολύ να ακούς μπουρμπουλήθρες..κάποιος θα το πετάξει στη θάλασσα στο τέλος!χιχιχι!!! Γιάννη έκλεισε και με σένα,το ξανασκέφτηκα,δε σε κυνηγάω και θα σε προστατεύω όπως ο σκύλος τον άνθρωπο, με ή χωρίς κολλάρο...γιατί όχι τίποτα,θα λιγοστέψουμε κιόλας αν σε φάνε!χιχι!! Λοιπόν,επί του θέματος...Τί λέτε για το επόμενο Σάββατο ή Κυριακή μεσημεράκι-απόγευμα για καφεδάκι; Γιατί καθημερινές οι περισσότεροι εργάζεστε και είναι δύσκολο με τις όποιες υποχρεώσεις νομίζω.ΥΓ: Εννοείται πως όλοι είμαστε ευπρόσδεκτοι Sun!!! Άλλωστε γι'αυτό έγινε το θέμα δημοσίως..