0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aν αναφέρεσαι σε' μένα, είπα εγώ κάποιου το όνομα?Εγώ είπα "μερικοί".Τώρα αν κάποιοι έχουν τη μύγα...
Παράθεση από: GiannisV στις Μαΐου 04, 2010, 08:11:37 pmAν αναφέρεσαι σε' μένα, είπα εγώ κάποιου το όνομα?Εγώ είπα "μερικοί".Τώρα αν κάποιοι έχουν τη μύγα...Άκου, φίλε ! Πάψε να αφήνεις υπονοούμενα και να σπιλώνεις άτομα που δε γνωρίζεις ! Ο Μάρκος είναι εξαιρετικό παιδί κι έχουμε γίνει φίλοι μέσα από το φόρουμ και τέτοιες συναντήσεις. Δεν έχεια κανένα δικαίωμα να υπονοείς τίποτα σε βάρος του. Είναι πάντα ευπρόσδεκτος στη Θεσσαλονίκη ,για΄τι όσοι τον γνώρισαν ,ξέρουν για τί άτομο πρόκειται. Εγώ συμμετείχα μια φορά σε τέτοια συνάντηση και πέρσα πολύ όμορφα ,χωρίς ...γκομενιλίκια και άλλες χυδαιότητες . Αλλά να σου πω και κάτι ; Αν δε γουστάρεις, μην έρχεσαι . Δεν έγινε και τίποτα !!!
Τέλος εγώ το ξεκίνησα και έκανα βλακεία το παραδέχομαι .Υπάρχουν άτομα που ανεβάζουν όχι μία φορά αλλά συνεχώς συνεχως συνεχώς θέματα μουσικής ποίησης,βαφτίζουν αναβαθμιση τον αναπληρωτή 16 ωρων και δεν ξέρω τι διάολο άλλο την ώρα που άλλοι ματώνουν.Χρειαζόμαστε βοήθεια.Όσοι θέλουν να συνεχίσουν δικαίωμα τους να το κάνουν και δικαίωμα μου να κάνω κριτική και να ντρέπομαι.Σταματήστε όμως να ανεβάζεται αυτην την ώρα ψηλά στο forum αυτό το θέμα .ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ τον αγώνα που κάνουν κάποιοι επιτέλους.Πρέπει να πάρουμε φωτιά.Συγκεντρωθείτε επιτέλους έχουμε πόλεμο.
Εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων από την τελευταία επίσκεψη.Εμφάνιση νέων απαντήσεων στα μηνύματά σας.
Μπαίνω να διαβάσω τι έγινε στην Θεσσαλονίκη και διαβάζω....Ρε συνάδελφοι άλλη ώρα δεν μπορείτε να βρείτε ?Ρε τι φρου φρού και αρώματα είναι αυτά ? ? ? ? ?Δεν αφήνετε τα κουβαδάκια σας μερικοί .Την ίδια ώρα που άλλοι κάνουν κατάληψη δελτίου ,οι συντοπίτες μου ασχολούνται με γνωριμίες ?Θεσσαλονικείς κατεβήκαμε Αθήνα μπροστά στο υπουργείο και απέναντι στα ΜΑΤ και κάποιοι παίζουν με κορδελίτσες ? ? ?
Λοιπόοον, μια που μάλλον είμαστε και αρκετοί Θεσσαλονικείς, όπως φαίνεται από τα εκατομύρια μόρια μετάθεσης που χρειαζόμαστε για να έρθουμε Θεσσαλονίκη, αν ποτέ διοριστούμε, λέγαμε με κάτι παιδιά να συναντηθούμε να δούμε ποιοί είμαστε.... Σ' αυτό το νήμα προτείνω να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες...Υ.Γ. 1. Δε πρόκειται για συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αλλά για συνάντηση, οπότε ελπίζω να έρθει κανένα άτομο.
Ε, είναι μερικοί εδώ μέσα που (νομίζουν οτι) βρήκανε το φόρουμ τρόπο για να βγάλουν γκόμενα.Άλλωστε τί τους νοιάζει για την εκπαίδευση, αφού δεν εργάζονται ως εκπαιδευτικοί.Έλεος πια, όλα στη ζωή τους γύρω από αυτό περιστρέφονται.