*

Αποστολέας Θέμα: ΑΣΕΠ 2015  (Αναγνώστηκε 467682 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fiora

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: ΑΣΕΠ 2015
« Απάντηση #504 στις: Αυγούστου 26, 2014, 12:13:22 pm »
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί οι αιρετοί πιστεύουν ότι ΑΣΕΠ δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί; Έχω διαβάσει εδώ πολλά επιχειρήματα που συνηγορούν υπέρ τησ άποψης της πραγματοποιήσης του διαγωνισμού και μάλιστα σύντομα. Αυτοί γιατί έχουν διαφορετικοί γνώμη; Συγχωρέστε με αν κάνω λάθος, αλλά είχα την εντύπωση ότι αυτοί είναι πιο κοντά στα πράγματα και ξέρουν..
Κάποιοι, όταν χθες παρέθεσα τη γνώμη του Καψαλάκη ότ δε θα γίνει Ασεπ, απάντησαν ότι είναι Συριζαίος συνδικαλιστής και απλά κάνει αντιπολίτευση...Δεν έχουν βάση αυτά που λέει!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:57:50 »

Αποσυνδεδεμένος stava

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #505 στις: Αυγούστου 26, 2014, 12:20:48 pm »
Δικαιολογώ απολύτως την αγωνία κάποιων που, όπως ειπωθηκε παραπάνω, μπαίνουν στη διαδικασία να ξοδέψουν χρήματα για αυτό το ενδεχόμενο. Δυστυχώς παλεύουμε όλοι για μια θέση στον ήλιο...
Και ,ενώ είμαστε όλοι σε αυτή τη δεινή θέση, διαπληκτιζόμαστε στα φόρουμ. Δεν κινητοποιούμαστε για να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα. Λέμε ότι θα τους τιμωρήσουμε με την ψήφο μας και στο τέλος ψηφίζουμε πάλι τους ίδιους. Τραγελαφική κατάσταση!
Μέσα σε κρότους
μέσα σε κρότους πέρασε η ζωή μου...

Αποσυνδεδεμένος nikolopol

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 4.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #506 στις: Αυγούστου 26, 2014, 12:24:01 pm »
Πες τα,πες τα...Και γω την ίδια απορία έχω και περιμένω τις αναλύσεις των συμφοριτών μας...Ας δώσουμε λίγο χρόνο στους αναλυτές του Λοβ να πιάσουν τη σκέψη του και θα μας απαντήσουν....
θεωρω το σχολιο σου λιγο ειρωνικο...αν κανω λαθος ζητω συγνωμη...

Δεν εχω κανει καμια αναλυση συναδελφε και ουτε προκαιται ποτε να κανω....Οτι εχω πει ειναι απο πληροφοριες που εχω....οι οποιες απο περυσι βγαινουν 100% αληθινες και ειναι εμπιστες....Ζητω συγνωμη που στις μεταφερω και σε εσενα και στους αλλους συναδελφους αν σας αναστατωνουν τοσο πολυ και προπαντων αν υπαρχει και χλευασμος...

το τι πληροφοριες ειχα τις εχω παραθεσει απειρες φορες σε αλλα μηνυματα μου δεν τις  ξαναγραφω οπως και δεν προκειται να ξανα αναφερω τιποτα σχετικα με αυτες.

συγνωμη fiora αν καταλαβα λαθος για το υφος σου.

Αποσυνδεδεμένος stava

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #507 στις: Αυγούστου 26, 2014, 12:27:22 pm »
Δεν είναι μόνο ο Καψαλάκης και άλλοι σε ερωτήσεις σχετικές με το καθεστώς του επικείμενου ασεπ απαντούν πως πρέπει να δούμε πρώτα αν θα γίνει και τότε βλέπουμε. Δεν κάνουν όλοι αντιπολίτευση!
Μέσα σε κρότους

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:57:50 »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #508 στις: Αυγούστου 26, 2014, 12:27:37 pm »
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί οι αιρετοί πιστεύουν ότι ΑΣΕΠ δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί; Έχω διαβάσει εδώ πολλά επιχειρήματα που συνηγορούν υπέρ τησ άποψης της πραγματοποιήσης του διαγωνισμού και μάλιστα σύντομα. Αυτοί γιατί έχουν διαφορετικοί γνώμη; Συγχωρέστε με αν κάνω λάθος, αλλά είχα την εντύπωση ότι αυτοί είναι πιο κοντά στα πράγματα και ξέρουν..
Επειδή όλοι αυτοί δεν τον θέλουν τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Θέλουν να διορίζονται αυτοί που έχουν προϋπηρεσία, για αυτό προτείνουν να ισχύσει και πάλι το 60-40. Πώς να πούνε όμως ευθέως ότι δεν τον θέλουν τον ΑΣΕΠ, πράγμα που παραπέμπει στο "Δε θέλουμε την αξιοκρατία"; Για αυτό λένε ότι δε θα γίνει ΑΣΕΠ. Ειδικά οι αιρετοί της πρωτοβάθμιας που έχουν συνηθίσει να βλέπουν τους δασκάλους να διορίζονται τόσα χρόνια χωρίς ΑΣΕΠ, δεν μπορούν να δεχτούν τον διαγωνισμό με τίποτα!

Θέλω να δω τι θα λένε όταν θα προκηρυχθεί...

Πολύ ισορροπημένη η άποψή σου perastikos_kav.

Αποσυνδεδεμένος fiora

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #509 στις: Αυγούστου 26, 2014, 12:27:59 pm »
θεωρω το σχολιο σου λιγο ειρωνικο...αν κανω λαθος ζητω συγνωμη...

Δεν εχω κανει καμια αναλυση συναδελφε και ουτε προκαιται ποτε να κανω....Οτι εχω πει ειναι απο πληροφοριες που εχω....οι οποιες απο περυσι βγαινουν 100% αληθινες και ειναι εμπιστες....Ζητω συγνωμη που στις μεταφερω και σε εσενα και στους αλλους συναδελφους αν σας αναστατωνουν τοσο πολυ και προπαντων αν υπαρχει και χλευασμος...

το τι πληροφοριες ειχα τις εχω παραθεσει απειρες φορες σε αλλα μηνυματα μου δεν τις  ξαναγραφω οπως και δεν προκειται να ξανα αναφερω τιποτα σχετικα με αυτες.

συγνωμη fiora αν καταλαβα λαθος για το υφος σου.
Δεν έχω πρόθεση ειρωνείας για κανέναν συνάδελφο,απλά αρχίζω να πιστεύω ότι ο Λοβ έχει χάσει τη μπάλα και δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί κανείς είτε βρίσκεται μέσα στο υπουργείο είτε απέξω...

Αποσυνδεδεμένος fiora

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #510 στις: Αυγούστου 26, 2014, 12:30:05 pm »
Δεν είναι μόνο ο Καψαλάκης και άλλοι σε ερωτήσεις σχετικές με το καθεστώς του επικείμενου ασεπ απαντούν πως πρέπει να δούμε πρώτα αν θα γίνει και τότε βλέπουμε. Δεν κάνουν όλοι αντιπολίτευση!
Αλήθεια ο Μπράτης τι λέει?Δεν τον άκουσα πουθενά...Δε σχολίασε για την εξαγγελία του Λοβ για Ασεπ?Αυτός συνήθως σχολίαζε την κάθε εξαγγελία....και δη για αναπληρωτές.

Αποσυνδεδεμένος stava

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #511 στις: Αυγούστου 26, 2014, 12:36:32 pm »
Ο Μπράτης σε ποιο χώρο ανήκει, ακούγεται πολύ το όνομά του;
Μέσα σε κρότους

Αποσυνδεδεμένος fiora

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #512 στις: Αυγούστου 26, 2014, 12:38:50 pm »
Πασοκ νομίζω.

Αποσυνδεδεμένος plakakaneis

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #513 στις: Αυγούστου 26, 2014, 12:41:51 pm »
Πασοκ νομίζω.
ο μπράτης διαφωνεί σε πολλά από αυτά που προτείνει ο λοβ και εν ολίγης δεν δείχνει να τον πιστεύει για τον ΑΣΕΠ (των 10.000)

Αποσυνδεδεμένος fiora

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #514 στις: Αυγούστου 26, 2014, 12:44:00 pm »
ο μπράτης διαφωνεί σε πολλά από αυτά που προτείνει ο λοβ και εν ολίγης δεν δείχνει να τον πιστεύει για τον ΑΣΕΠ (των 10.000)
Δεν πιστεύει τον Ασεπ?ή πιστεύει ότι θα γίνει Ασεπ ,αλλά όχι για 10000?έχει σημασία ακριβώς η άποψή του...έχει τοποθετηθεί ή εσύ το λες?

Αποσυνδεδεμένος 0401

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #515 στις: Αυγούστου 26, 2014, 12:45:42 pm »

Διαλέξτε χαμόγελο...

Αποσυνδεδεμένος plakakaneis

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #516 στις: Αυγούστου 26, 2014, 12:51:10 pm »
Δεν πιστεύει τον Ασεπ?ή πιστεύει ότι θα γίνει Ασεπ ,αλλά όχι για 10000?έχει σημασία ακριβώς η άποψή του...έχει τοποθετηθεί ή εσύ το λες?
δεν πιστεύει ότι θα κάνει ΑΣΕΠ για 10.000 (τώρα αν τον κάνει και τους προσλάβει σε 10 χρόνια είαναι δώρο άδωρο), ομπράτης "παλεύει" για αυτά που ζητά η δοε, μαζικοί διορισμοί, άνοιγμα πινάκων από το 2010, να ισχύει το 60-40........

Αποσυνδεδεμένος fiora

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #517 στις: Αυγούστου 26, 2014, 12:59:46 pm »
δεν πιστεύει ότι θα κάνει ΑΣΕΠ για 10.000 (τώρα αν τον κάνει και τους προσλάβει σε 10 χρόνια είαναι δώρο άδωρο), ομπράτης "παλεύει" για αυτά που ζητά η δοε, μαζικοί διορισμοί, άνοιγμα πινάκων από το 2010, να ισχύει το 60-40........
Για το τι παλεύει η Δοε το ξέρω.Το ότι λέει ότι δεν πιστεύει ότι θα κάνει Ασεπ για 10000 σημαίνει πως πιστεύει ότι Ασεπ θα γίνει αλλά για λίγους και ας είναι δώρο άδωρο.Σωστά?Αλήθεια τι τελικά πιστεύει?Θα κάνει ή όχι Ασεπ άσχετα με το νούμερο?Τον ρώτησε κανείς σας στο facebook?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182792
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 716
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)