0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί οι αιρετοί πιστεύουν ότι ΑΣΕΠ δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί; Έχω διαβάσει εδώ πολλά επιχειρήματα που συνηγορούν υπέρ τησ άποψης της πραγματοποιήσης του διαγωνισμού και μάλιστα σύντομα. Αυτοί γιατί έχουν διαφορετικοί γνώμη; Συγχωρέστε με αν κάνω λάθος, αλλά είχα την εντύπωση ότι αυτοί είναι πιο κοντά στα πράγματα και ξέρουν..
Πες τα,πες τα...Και γω την ίδια απορία έχω και περιμένω τις αναλύσεις των συμφοριτών μας...Ας δώσουμε λίγο χρόνο στους αναλυτές του Λοβ να πιάσουν τη σκέψη του και θα μας απαντήσουν....
θεωρω το σχολιο σου λιγο ειρωνικο...αν κανω λαθος ζητω συγνωμη...Δεν εχω κανει καμια αναλυση συναδελφε και ουτε προκαιται ποτε να κανω....Οτι εχω πει ειναι απο πληροφοριες που εχω....οι οποιες απο περυσι βγαινουν 100% αληθινες και ειναι εμπιστες....Ζητω συγνωμη που στις μεταφερω και σε εσενα και στους αλλους συναδελφους αν σας αναστατωνουν τοσο πολυ και προπαντων αν υπαρχει και χλευασμος...το τι πληροφοριες ειχα τις εχω παραθεσει απειρες φορες σε αλλα μηνυματα μου δεν τις ξαναγραφω οπως και δεν προκειται να ξανα αναφερω τιποτα σχετικα με αυτες.συγνωμη fiora αν καταλαβα λαθος για το υφος σου.
Δεν είναι μόνο ο Καψαλάκης και άλλοι σε ερωτήσεις σχετικές με το καθεστώς του επικείμενου ασεπ απαντούν πως πρέπει να δούμε πρώτα αν θα γίνει και τότε βλέπουμε. Δεν κάνουν όλοι αντιπολίτευση!
Ο Μπράτης σε ποιο χώρο ανήκει, ακούγεται πολύ το όνομά του;
Πασοκ νομίζω.
ο μπράτης διαφωνεί σε πολλά από αυτά που προτείνει ο λοβ και εν ολίγης δεν δείχνει να τον πιστεύει για τον ΑΣΕΠ (των 10.000)
Δεν πιστεύει τον Ασεπ?ή πιστεύει ότι θα γίνει Ασεπ ,αλλά όχι για 10000?έχει σημασία ακριβώς η άποψή του...έχει τοποθετηθεί ή εσύ το λες?
δεν πιστεύει ότι θα κάνει ΑΣΕΠ για 10.000 (τώρα αν τον κάνει και τους προσλάβει σε 10 χρόνια είαναι δώρο άδωρο), ομπράτης "παλεύει" για αυτά που ζητά η δοε, μαζικοί διορισμοί, άνοιγμα πινάκων από το 2010, να ισχύει το 60-40........