0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι είπε στη
Δηλαδή κάποιος με 7 χρονια προϋπηρεσίας αν δεν πετύχει να μείνει άνεργος?. Δηλαδή ο ασεπ 3 ωρών δινει καλυτερη εμπειρία απο 7 χρόνια προϋπηρεσίας ?Σε ολα τα επαγγέλματα πρωτο ρολο παίζει η προϋπηρεσία!
Ασεπ δεν θα γίνει.Εκλογές θα γίνουν.Πιθανές ημερομηνίες εκλογών 12 Οκτωβρίου ή 26 Οκτωβρίου.
Πώς μπορούμε να διαμορφώσουμε τροποποίηση του 3848 στην περίπτωση της συμπλήρωσης 24 μηνών προϋπηρεσίας μέχρι το 2010; Οι συγκεκριμένοι παίρνουν τη βάση του ασεπ χωρίς υποχρέωση να δώσουν (άσχετα αν επιλέξουν να δώσουν τελικά). Είμαι μεταξύ 16 και 24 μηνών και δεν έδωσα ασεπ (αρκετοί είναι στη θέση μου σε όλες τις ειδικότητες). Η πρότασή μου λοιπόν είναι να μετατραπεί το 24μηνο σε 16μηνο (όπως ήταν παλιά). Δηλαδή να πάρουμε τη βάση του ασεπ χωρίς υποχρέωση να δώσουμε την ύλη ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑ
Είμαι μεταξύ 16 και 24 μηνών και δεν έδωσα ασεπ (αρκετοί είναι στη θέση μου σε όλες τις ειδικότητες).
συνάδελφε/συναδέλφισσα, έχω την εξής απορία: σε ποια ειδικότητα ανήκεις και είσαι μεταξύ 16-24 μήνες προϋπηρεσία χωρίς να δώσεις ΑΣΕΠ? απλή απορία.είμαι φιλόλογος και αυτό που γράφεις μου φαίνεται αδιανόητο για τους ΠΕ02.ευχαριστώ.
Κι όμως μια ματιά αν ρίξεις στους πίνακες, θα δεις και στον κλάδο μας πάρα πολλούς χωρίς ΑΣΕΠ να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις. Αυτοί που τόσα χρόνια δούλευαν μη αξιοκρατικά και στερούσαν δουλειά από άλλους με υψηλές βαθμολογίες ΑΣΕΠ, τώρα θέλουν να διοριστούν κιόλας χωρίς ΑΣΕΠ.