0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
@ perastikos_kav, μακάρι να έβγαινε αληθινό αλλά δεν πρόκειται, αν κρίνουμε από τα σημάδια των καιρών! Ακόμα δεν έχουν απορροφήσει τους διοριστέους του 2009 και θα κάνουν 10.000 μόνιμους διορισμούς; Πιστέψτε τους...εγώ προσπαθώ αλλά δεν τα καταφέρνω! Ο Λοβέρδος έδωσε ξεκάθαρα δείγματα γραφής! Μεγαλύτερος ψεύτης δεν υπάρχει...ή μάλλον υπάρχει ισάξιος! "Λεφτά υπάρχουν" - "Διορισμοί θα γίνουν" = σημειώσατε Χ. Τελικά άσχημο κουσούρι η ελπίδα! Δεν αφήνει τον άνθρωπο να δει ξεκάθαρα την πραγματικότητα και να αντιδράσει. Αρέσει στους ανθρώπους να παραμυθιάζονται.
Aν προχωρησουν σε ΑΣΕΠ ειναι απαραιτητη συνθηκη η απορροφηση ολων των εναπομεινάντων διοριστεων. 10000 κατά τη γνωμη μου δεν παιζει με τιποτα.Θα βγει ο Λοβ και θα πει πηραμε 5000 πχ πιστωσεις για ΑΣΕΠ
Αδικα βαραμε τον Λοβερδο. Τα λεφτα τα βαζει αλλος δηλαδη το Οικονομικων.Οσα λεφτα παρει τοσες προσληψεις θα κανει.Αν του δωσει η Τροικα πρασινο τοτε θα διενεργησει διαγωνισμο.
ΑΝ ΥΠΟΘΈΣΟΥΜΕ πως θα γίνει ΑΣΕΠ, πόσους φιλολόγους περίπου θα πάρει;
http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BDΓιατί να κάνει ΑΣΕΠ τότε αφού ακόμα και σε αυτές τις ειδικότητες υπάρχουν πλεονάσματα; Αρχίζω να πιστεύω ότι δε μπορούμε να βασιστούμε σε τίποτα από αυτά που λέει. Ο άνθρωπος είναι ανίδεος και παραμυθας.
ΑΣΕΠ θα κανει για να εφαρμοσει τον 3848 συναδελφε....δεν το κανει για να διορισει....Θα διορισει το εναπομειναν 60-40 που εχει μεινει τωρα απο καποιες ειδικοτητες και μετα θα κανει ασεπ....θα φτιαξει πινακες και αναλογα τα κενα θα διοριζει απο εκει και ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ και Μονιμους
Αν ήθελε να κάνει ΑΣΕΠ μόνο για να εφαρμόσει τον 3848 δε νομίζω να άνοιγε τους πίνακες και κυρίως μετά το ΄12 ξεσηκώνοντας τόσες αντιδράσεις. Θα περίμενε να γίνει ΑΣΕΠ και θα μετρούσε και η προϋπηρεσία μας αυτούσια. Επιπλέον ο ίδιος διατυπάνιζε όλο το καλοκαίρι πως αν δε προσλάβει 10.000 μόνιμους τα σχολεία δεν ανοίγουν του χρόνου. Τώρα βγάζει και υπεράριθμες τις "βασικές" ειδικότητες από τις οποίες, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, θα προέρχονταν κυρίως οι διοριστέοι του επόμενου ΑΣΕΠ. Αν τα βλέπεις νορμάλ όλα αυτά ή σε οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θέλει να εφαρμόσει τον 3848 οκ, πάω πάσο. Εμένα πάντως μου δείχνουν ότι μας δουλεύει ή ότι δεν έχει ιδέα για το τι συμβαίνει στο υπουργείο του και απλά εκτοξεύει πυροτεχνήματα.