0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αντικειμενικά μιλώντας έχεις δίκιο,αλλα ο 3848 ψηφίστηκε το 2010 και επόμενο είναι ότι κάποτε θα έμπαινε σε εφαρμογη.Όσο για τους αιρετούς που τώρα θέλουν να τον "ξηλώσουν" όταν τον επλεκε η Αννουλα ήταν μαζί της στο ίδιο γραφείο και κανονιζαν τους διορισμούς τότε και απο ποιες ειδικότητες.Τώρα τους έπιασε το όψιμο ενδιαφέρον για τον αδιοριστο εκπαιδευτικό κόσμο.Πελάτες μου εσείς...!τώρα κατάλαβαν πόσο άδικος είναι;αν οι πελάτες τους διορίζονταν κατα χιλιάδες όπως παλιά ο νόμος θα ήταν μια χαρα.Γιαυτό ΑΣΕΠ και πάλι ΑΣΕΠ.Όταν κάποτε έγραψα στον Μπρατη για την αδικία που έγινε και μείναμε αδιοριστοι τότε,η απάντηση του ήταν:αδικηθηκαν κάποιοι λίγοι αλλα ωφεληθηκαν πολλοι.
Ασεπ δεν θα γίνει απο αυτή την κυβέρνηση.Σας το έχω αναφέρει απο την αρχή του θέματος.Μετά τις εκλογές να μιλάτε για ΑΣΕΠ ο οποίος θα γίνει με το παλιό σύστημα για το 60% των θέσεων.
Και η πληροφόρησή σου βασίζεται σε.... τι, από... που; Ή απλά προσωπική εκτίμηση;
Προσωπική εκτίμηση ύστερα απο συζητήσεις με άτομα που έχουν πληροφορίες.
lasid ευχαριστω πολυ!
Αν γίνει ΑΣΕΠ, εγώ που έχω δύο επιτυχίες και στον τελευταίο απέτυχα, ποιόν βαθμό κρατάω? Ευχαριστώ! Καλό διάβασμα! Εγώ θα ξεκινήσω όταν και αν προκηρυχθεί.