0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν θα έλεγα ότι είναι σωστό. Αυτοί που παίρνουν σειρά και είναι αναπληρωτές πάντα είχαν τον πρώτο λόγο για διορισμό. Να γίνει λοιπόν ΑΣΕΠ με σημαντικό αριθμό θέσεων ώστε να κυλίσει πάλι ο τροχός. ΑΣΕΠ για ανακύκλωση αναπληρωτών δεν έχει νόημα. Άλλωστε για να έχει νόημα ο γραπτός ΑΣΕΠ και να υπάρχουν ελπίδες για καλή κατάταξη στον μοναδικό πίνακα του 3848 θα πρέπει να υπάρξουν αρκετές θέσεις εργασίας είτε μονίμων είτε αναπληρωτών.
Και ο Ασεπ λέγεται συνέχεια εδώ μέσα...Κουραστήκαμε από όλους και όλα....
Εγώ απο την αρχή του θέματος έλεγα οτι ΑΣΕΠ δεν θα γίνει διότι σύντομα θα έχουμε εκλογές.Είναι μια καλή ευκαιρία το θέμα αυτό για να αξιολογηθεί η αξιοπιστία των απόψεων του κάθε μέλους...
Υπομονή...γιατί αν είναι να γίνουν εκλογές άνετα ο Λοβέρδος πείθει τους πάντες γύρω του για ΑΣΕΠ. ΑΣΕΠ ακόμη και χωρίς αντίκρυσμα. Εννοώ χωρίς εγγύηση θέσεων μονιμότητας ή ακόμη να ρίξει το μπαλάκι σε μία επόμενη κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές.
Εγώ απο την αρχή του θέματος έλεγα οτι ΑΣΕΠ δεν θα γίνει διότι σύντομα θα έχουμε εκλογές.Είναι μια καλή ευκαιρία το θέμα αυτό περι ΑΣΕΠ για να αξιολογηθεί η εγκυρότητα των απόψεων(πληροφοριών) του κάθε μέλους...
Συνάδελφε μην επαναλαμβάνεσαι. Ήδη το έχω διαβάσει δύο φορές, ότι εσύ έλεγες ότι ΑΣΕΠ δε θα γίνει διότι σύντομα θα έχουμε εκλογές. Γράφεις λες και αυτό που ανέμενες έχει συμβεί. Αυτό το μήνυμα κράτησέ το, να το γράψεις όταν δικαιωθείς. Προς το παρόν είμαστε όλοι σε αναμονή!
Μονο εσεις και τα φροντιστηρια....εμεις δεν ειμαστε σε αναμονηΟποιος καταλαβε...καταλαβε
Αν και αναφερόμουν στο μέλος lampros7...καταλαβαίνω ότι εσύ ήθελες να επαναλάβεις την επωδό σου!Εμείς κι εσείς; Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, ούτε είμαστε αντίπαλες παρατάξεις. Απόψεις εκφράζουμε μόνο!Φαντάζομαι ότι όλοι περιμένουμε να δούμε τις εκπαιδευτικές εξελίξεις και εκείνοι που τον θέλουν τον διαγωνισμό και εκείνοι που δεν τον θέλουν! Αυτό εννοούσα όταν έγραψα ότι είμαστε όλοι σε αναμονή!Παράθεση από: ioanna2012 στις Οκτωβρίου 07, 2014, 09:28:22 pmΜονο εσεις και τα φροντιστηρια....εμεις δεν ειμαστε σε αναμονηΟποιος καταλαβε...καταλαβε