*

Αποστολέας Θέμα: Μείωση των Προσλήψεων  (Αναγνώστηκε 195401 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Eleos!!!

• Επισκέπτης
Απ: Πάγωμα Όλων των Προσλήψεων ;
« Απάντηση #434 στις: Φεβρουαρίου 15, 2010, 03:05:18 pm »
Συνάδελδε apri νομίζω πως τουλάχιστον διαθέτω έστω και κάποια στοιχειώδη ικανότητα να αναλύω ένα κέιμενο, να συνάγω συμπεράσματα και να συνθέτω..και σε παρακαλώ να ανακαλέσεις το άδικο σχόλιό σου, (βλ. πρώτη γραμμή της ανάρτησής σου) και μάλιστα, πάνω σ ένα ζήτημα - δηλ. του υδροκεφαλισμού των ΔΔΕ - που και η ίδια η υπουργός έχει τοποθετηθεί παρομοίως...τι ρεβανσισμός είναι αυτός;..και μάλιστα χωρίς κανένα απολύτως έρεισμα..μόνο και μόνο επειδή θεώρησες ότι θίγονται όλοι οι διοικητικοί υπάλληλοι απ΄τα λεγόμενα μου.

Έχω πλήρη επίγνωση των δύσκολων περιστάσεων που περνάμε, δε ζω σ' άλλο πλάνητη και, βρίσκομαι εδώ για το σκοπό ακριβώς που κι εσύ προετείνεις δηλ. την αλληλεγγυή. Δεν χρειάζεται λοιπόν να επαναλάμβανουμε τους εαυτούς μας ξανά και ξανά και να μπαίνουμε στη λογική της ανθρωποφαγίας και του ποιός θέλει να φάει ποιόν όπως κι εσύ λές..άλλωστε κι εγώ επιβαίνω στην ίδια βάρκα με όλους τους άλλους Έλληνες.

Νομίζω ότι οι διευκρινίσεις που έδωσα στην προηγούμενη ανάρτησή μου σχετικά με τη χρηση του όρου "κηφήνες" για τους διοικητικούς υπαλλήλους είναι και ικανοποιητικές και ορίζουν ξεκάθαρα την κατηγορία διοικητικών κατά της οποίας στρεφόταν η κριτική μου. Οπωσδήποτε οι γενικεύσεις αποτελούν επικίνδυνη πρακτική και συμφωνώ μαζί σου. 

Ίσως όμως να ενοχλεί το γεγονός ότι λέω τα πράγματα με τ'ονομά τους χωρίς περιστροφές και γι' αυτό ίσως ευθύνεται το γεγονός ότι έχω περάσει αρκετά χρόνια της ζωής μου σε δυτικοευρωπαική χώρα..η αλήθεια τσούζει και πονάει όπως και να το κάνουμε, όμως έτσι έχουν τα πράγματα και δεν ωφελεί σε τίποτα να εθελοτυφλούμε.

Δεν νομίζω, παρόλα αυτά, ότι μου δικαιολογείς επαρκώς τις αλόγιστες αποσπάσεις από τις σχολικές αίθουσες στις ΔΔΕ, κι έχω την εντύπωση πως, οπωσδήποτε οι ευκαιρίες για λούφα εκεί είναι απέιρως περισσότερες  απ'ότι στις αίθουσες, δεν υπάρχει διαφορετική εξήγηση. 

Κι εμένα με ενοχλεί αφάνταστα η στοχοποίηση της μιας ή της άλλης κοινωνικής ομάδας καθώς και ο ανηλεής επικοινωνιακός πόλεμος που υφίστανται αυτές κυρίως από μερίδα των ΜΜΕ ή / και από ξένα κέντρα. Η κριτική μου, όμως, δεν είχε στόχο να πλήξει και δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι στρέφεται εναντίον όλων συλλήβδην των διοικητικών, όπως προείπα. Όσο για τα περί άκριτης και αβασάνιστης σύγκρισης των συνθηκών εργασίας διαφορετικών επαγγελματικών ομάδων, σε παραπέμπω σ'αυτά που προείπα σχετικά με τους λόγους για τους οποίους αρκετοί εκπαιδευτικοί ωθούνται στην επιλογή του γραφείου ενος ΔΔΕ κι όχι των αιθουσών και σε καλώ να δώσεις μια σαφή και  επαρκή δικαιολόγηση.

Τέλος καθόλου δεν επιθυμώ να επιρρίψω τα βάρη αυτής της κρίσης σε άλλες κοινωνικές ομάδες, απλά με ενοχλεί αφάνταστα η έλλειψη αισθήματος δικαίου και η υποκρισία ορισμένων οι οποίοι ενώ εξαγγέλλουν γενικό πάγωμα προσλήψεων, εξακολουθούν να τις υποθάλπουν και να τις προωθούν με τον ένα ή τον άλλον τρόπο, ενώ την ίδια στιγμή φαίνεται να μεθοδεύουν ψαλίδισμα διορισμών που αρχικά είχαν υποσχεθεί πως θα εξαιρεθούν! ΕΛΕΟΣ!!!

Α) Αναρωτιέμαι μόνο, γιατί υπάρχει μια γενική τάση φυγής από τις αίθουσες και στοιβάγματος, με τη μέθοδο των αποσπάσεων, στις κατά τόπους ΔΔΕ...ποίοι να περνούν καλύτερα, άραγε, οι εκπαιδευτικοί στην τάξη ή οι αποσπασμένοι στις ΔΔΕ; Σε παραπέμπω μάλιστα σε δηλώσεις της ίδιας της Κας Διαμαντοπούλου που, είχε αναφερθεί στο θέμα και είχε πει πως, η θέση των εκπαιδευτικών είναι στις αίθουσες και όχι στα γραφεία των ΔΔΕ..όπερ έδει δείξαι. Με λύπη πάντως διαπιστώνω πως αντί να υπάρχει σύμπνοια μεταξύ μας, προσπαθούμε να αντιπολιτευτούμε και να υπονομεύσουμε ο ένας τον άλλον...κλασική καταστροφική ελληνική συνήθεια. Διακρίνω μάλιστα κι ένα τόνο απειλής στα λεγόμενα σου apri όταν λες ''Θα σου άρεσε να σε αποκαλέσουν έτσι και να σε παραβλέψουν στις προσλήψεις; Δεν νομίζω. Ας μη ισοπεδώνουμε, λοιπόν, τα πάντα και ας μην αδικούμε ανθρώπους, που αν μη τι άλλο, πήραν μέρος σε διαδικασίες του ΑΣΕΠ.''.Αναρωτιέμαι τελικά με ποιού το μέρος είναι μερικοί εδώ μέσα....μήπως θα πρέπει να φυλαγόμαστε κι απ'τις ίδιες τις σκιές μας; Και εν πάσει περιπτώσει χρησιμοποίησα τον χαρακτηρισμό "κηφήνες" αναφερόμενος σε ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ διοικητικούς υπαλλήλους οι οποίοι θεωρούν τις υπηρεσίες και τα γραφεία τους προσωπικό τους φέουδο και είναι αντιπαραγωγικοί - πρόσφατα μάλιστα κάποιο κυβερνητικό στέλεχος, δε θυμάμαι ποιός ακριβώς - είχε χρησιμοποιήσει τον τελευταίο χαρακτηρισμό. Υπάρχουν οπωσδήποτε και πάρα πολλά αξιόλογα και παραγωγικά διοικητικά στελέχη τα οποία φυσικά δε συγκαταλέγονται στην κατηγορία των "κηφήνων". Αν λοιπόν δρομολογούνται προσλήψεις αναγκαίων ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ διοικητικών έχει καλώς..αν όμως αυτά τα άτομα δεν είναι απολύτως αναγκαία, από τη στιγμή που τα κενά στις υπηρεσίες θα καλυφθούν με μετατάξεις/αποσπάσεις πλεονάζοντος προσωπικού από άλλους φορείς - όπως και πάλι είχε τονίσει επιφανές κυβερνητικό στέλεχος -, τότε αυτές θα είναι παράνομες και καταχρηστικές. Ο νοών νοείτω...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:23:49 »

Αποσυνδεδεμένος blueswire

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • carpe diem
    • Προφίλ
« Απάντηση #435 στις: Φεβρουαρίου 15, 2010, 06:15:13 pm »
Πάντως βρε παιδιά δεν είναι σπατάλη και αδικία όσοι εκπαιδευτικοί βρίσκονται σε γραφείο να παίρνουν τα επιδόματα διδακτικής προετοιμασίας (105 ευρώ) και εξωδιδακτικής απασχόλησης (355)? Με ποιά λογική? αφού κάνουν δουλειά γραφείου...Εμείς έχουμε και μία προετοιμασία καθημερινή, διαγωνίσματα, διορθώσεις εκθέσεων, σκήσεων κ.λ.π.

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #436 στις: Φεβρουαρίου 15, 2010, 06:40:40 pm »
Πάντως βρε παιδιά δεν είναι σπατάλη και αδικία όσοι εκπαιδευτικοί βρίσκονται σε γραφείο να παίρνουν τα επιδόματα διδακτικής προετοιμασίας (105 ευρώ) και εξωδιδακτικής απασχόλησης (355)? Με ποιά λογική? αφού κάνουν δουλειά γραφείου...Εμείς έχουμε και μία προετοιμασία καθημερινή, διαγωνίσματα, διορθώσεις εκθέσεων, σκήσεων κ.λ.π.

Σαφώς και είναι. Το είχα πει και παλιότερα αυτό.. Αν το κόβανε για αυτούς που ζητούσαν οικειοθελώς απόσπαση, να δεις για πότε θα έκοβε την όρεξη από τα βύσματα που θέλανε να αράζουν σε γραφεία δίπλα στο σπίτι τους. Αλλά τι λέμε τώρα...
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #437 στις: Φεβρουαρίου 15, 2010, 07:15:42 pm »

με αυτή τη λογική δεν έπρεπε να το παίρνουν ούτε οι γυμναστες, δεν έχουν προετοιμασία σπίτι  ;)
καλύτερα ας μη μοιραζομαστε , ας είμαστε ενωμένοι, θα κερδίσουμε περισσότερα ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:23:49 »

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #438 στις: Φεβρουαρίου 15, 2010, 07:52:12 pm »
Συνάδελδε apri νομίζω πως τουλάχιστον διαθέτω έστω και κάποια στοιχειώδη ικανότητα να αναλύω ένα κέιμενο, να συνάγω συμπεράσματα και να συνθέτω..και σε παρακαλώ να ανακαλέσεις το άδικο σχόλιό σου, (βλ. πρώτη γραμμή της ανάρτησής σου) και μάλιστα, πάνω σ ένα ζήτημα - δηλ. του υδροκεφαλισμού των ΔΔΕ - που και η ίδια η υπουργός έχει τοποθετηθεί παρομοίως...τι ρεβανσισμός είναι αυτός;..και μάλιστα χωρίς κανένα απολύτως έρεισμα..μόνο και μόνο επειδή θεώρησες ότι θίγονται όλοι οι διοικητικοί υπάλληλοι απ΄τα λεγόμενα μου.

Έχω πλήρη επίγνωση των δύσκολων περιστάσεων που περνάμε, δε ζω σ' άλλο πλάνητη και, βρίσκομαι εδώ για το σκοπό ακριβώς που κι εσύ προετείνεις δηλ. την αλληλεγγυή. Δεν χρειάζεται λοιπόν να επαναλάμβανουμε τους εαυτούς μας ξανά και ξανά και να μπαίνουμε στη λογική της ανθρωποφαγίας και του ποιός θέλει να φάει ποιόν όπως κι εσύ λές..άλλωστε κι εγώ επιβαίνω στην ίδια βάρκα με όλους τους άλλους Έλληνες.

Νομίζω ότι οι διευκρινίσεις που έδωσα στην προηγούμενη ανάρτησή μου σχετικά με τη χρηση του όρου "κηφήνες" για τους διοικητικούς υπαλλήλους είναι και ικανοποιητικές και ορίζουν ξεκάθαρα την κατηγορία διοικητικών κατά της οποίας στρεφόταν η κριτική μου. Οπωσδήποτε οι γενικεύσεις αποτελούν επικίνδυνη πρακτική και συμφωνώ μαζί σου.  

Ίσως όμως να ενοχλεί το γεγονός ότι λέω τα πράγματα με τ'ονομά τους χωρίς περιστροφές και γι' αυτό ίσως ευθύνεται το γεγονός ότι έχω περάσει αρκετά χρόνια της ζωής μου σε δυτικοευρωπαική χώρα..η αλήθεια τσούζει και πονάει όπως και να το κάνουμε, όμως έτσι έχουν τα πράγματα και δεν ωφελεί σε τίποτα να εθελοτυφλούμε.

Δεν νομίζω, παρόλα αυτά, ότι μου δικαιολογείς επαρκώς τις αλόγιστες αποσπάσεις από τις σχολικές αίθουσες στις ΔΔΕ, κι έχω την εντύπωση πως, οπωσδήποτε οι ευκαιρίες για λούφα εκεί είναι απέιρως περισσότερες  απ'ότι στις αίθουσες, δεν υπάρχει διαφορετική εξήγηση.  

Κι εμένα με ενοχλεί αφάνταστα η στοχοποίηση της μιας ή της άλλης κοινωνικής ομάδας καθώς και ο ανηλεής επικοινωνιακός πόλεμος που υφίστανται αυτές κυρίως από μερίδα των ΜΜΕ ή / και από ξένα κέντρα. Η κριτική μου, όμως, δεν είχε στόχο να πλήξει και δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι στρέφεται εναντίον όλων συλλήβδην των διοικητικών, όπως προείπα. Όσο για τα περί άκριτης και αβασάνιστης σύγκρισης των συνθηκών εργασίας διαφορετικών επαγγελματικών ομάδων, σε παραπέμπω σ'αυτά που προείπα σχετικά με τους λόγους για τους οποίους αρκετοί εκπαιδευτικοί ωθούνται στην επιλογή του γραφείου ενος ΔΔΕ κι όχι των αιθουσών και σε καλώ να δώσεις μια σαφή και  επαρκή δικαιολόγηση.

Τέλος καθόλου δεν επιθυμώ να επιρρίψω τα βάρη αυτής της κρίσης σε άλλες κοινωνικές ομάδες, απλά με ενοχλεί αφάνταστα η έλλειψη αισθήματος δικαίου και η υποκρισία ορισμένων οι οποίοι ενώ εξαγγέλλουν γενικό πάγωμα προσλήψεων, εξακολουθούν να τις υποθάλπουν και να τις προωθούν με τον ένα ή τον άλλον τρόπο, ενώ την ίδια στιγμή φαίνεται να μεθοδεύουν ψαλίδισμα διορισμών που αρχικά είχαν υποσχεθεί πως θα εξαιρεθούν! ΕΛΕΟΣ!!!

Λες ότι καταλαβαίνεις αυτά που λέω, αλλά μου μιλάς για ρεβανσισμό, για απειλές κλπ, τα οποία ούτε καν έχουν περάσει από το μυαλό μου ούτε όταν έγραφα στο παρόν θέμα, αλλά ούτε και γενικότερα.  

Άσε που τελικά μετά τις διευκρινήσεις σου, φαίνεται πως συμφωνούμε σε όλα. Εγώ δεν είπα κάτι διαφορετικό. Δεν είπα ποτέ ότι τα πάντα λειτουργούν ιδανικά στην Ελλάδα ή στην εκπαίδευση ειδικότερα. Προφανώς και «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας» και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Και συμφωνώ απολύτως για την έλλειψη αισθήματος δικαίου. Και εμένα αυτή με εξοργίζει. Μήπως δεν δυσφημούνται ολόκληροι κλάδοι για τις παρανομίες ή την ανικανότητα ορισμένων; Μήπως δεν πληρώνουμε όλοι οι πολίτες για τα λάθη λίγων;

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι αποχαιρετάμε την Ελλάδα που ξέραμε. Ήρθε η ώρα της νεμέσεως. Οπότε ποιος ξέρει; Μπορεί στο τέλος να οδηγηθούμε σε κάτι καλύτερο από αυτό που ζούμε τώρα και μας έκανε να αγανακτούμε. Τουλάχιστον, θέλω να το ελπίζω. Για μια ελπίδα ζούμε… :-\
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Eleos!!!

• Επισκέπτης
« Απάντηση #439 στις: Φεβρουαρίου 15, 2010, 11:16:11 pm »
Θα σε παρακαλούσα apri να μην παρουσιάζεις αποσπασματικά λέξεις ή φράσεις χάριν εντυπώσεων ίσως (βλ."Λες ότι καταλαβαίνεις αυτά που λέω, αλλά μου μιλάς για ρεβανσισμό, για απειλές κλπ,...''). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι να καταφεύγουμε σε τέτοιες περίεργες τακτικές για να χαλιναγωγήσουμε την κοινή γνώμη..ας μένουν λοιπόν τέτοια επικοινωνιακά πυροτεχνήματα. Παραθέτεις δύο λέξεις από τα λεγόμενά μου με ιδιαίτερο ειδικό βάρος (δηλ. ρεβανσιμός και απειλές) χωρίς τα συμφραζόμενά τους και δίνεται η εντύπωση ότι σε κριτικάρω χωρίς λόγο! Να πως καταλήγουμε στη διαστρέβλωση της αλήθειας. Θα σου πρότεινα να παραθέτεις τουλάχιστον ολόκληρη την περίοδο αυτούσια διαφορετικά μην το κάνεις καθόλου...θα ήθελες αύριο-μεθαύριο οι μαθητές σου να ακολουθήσουν αυτή την τακτική στο μάθημα της έκφρασης-έκθεσης; Υποθέτω, σαφώς και όχι...

Ούτε και ανακάλεσες το άδικο σχόλιό σου σχετικά με την ικανότητά μου να κατανοήσω αυτά που λες, το αντίθετο μάλιστα το επαναλαμβάνεις και σ' αυτή την ανάρτησή σου. Τι να πω; Προκαλεί τουλάχιστον θυμηδία αυτή η εμμονή σου.

Κατά τα άλλα, ναι, συμφωνούμε σε όλα, δεν είπα εγώ το αντίθετο. Άλλη μια παραδοχή λοιπόν εκ μέρους σου ότι έχω καταλάβει πολύ καλά αυτά που λές, διαφορετικά δεν θα έφτανες να παραδεχτείς πως συμφωνούμε. Ας σοβαρευτούμε λοιπόν, μη φάσκουμε κι αντιφάσκουμε, εκτός αν θέλεις να μπεις στο πνεύμα των ημερών και να διακωμωδήσεις την έλλειψη επικοινωνίας που χαρακτηρίζει έτσι κι αλλιώς την εποχή μας εν γένει. Το λεκτικό που χρησιμοποιείς κατευθύνει το νου του αναγνώστη στη σκέψη ότι εγώ δεν είχα αντιληφθεί ότι συμφωνούσαμε (βλ. '' Άσε που τελικά μετά τις διευκρινήσεις σου, φαίνεται πως συμφωνούμε σε όλα.''). Ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στις διατυπώσεις των σκέψεών μας για άλλους συναδέλφους, που πολλές φορές - ίσως και άθελά μας - να βλάπτουν και να θίγουν τον άλλον. Ας μη πέφτουμε στο επίπεδο να δίνουμε την εντύπωση ότι υποτιμάμε ο ένας τη νοημοσύνη του άλλου..δεν θα αποτελεί καλό παράδειγμα προς μίμηση αύριο- μεθαύριο στις αίθουσες, ειναι πέρα για πέρα αντι-συναδελφικό και υποδηλώνει παντελή έλλειψη επαγγελματισμού.

Αυτές τις δύσκολες στιγμές, αυτό που προέχει είναι η δημιουργία κλίματος σύμπνοιας , αλληλεγγυής και εμπιστοσύνης μεταξύ μας. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να κερδίσουμε, έστω και κάτι, στις διαπραγματεύσεις αύριο-μεθαύριο με το υπουργείο για τη μη αλλαγή του θεσμικού πλαισίου των διορισμών μας.  ;)

Δεν νομίζω, παρόλα αυτά, ότι μου δικαιολογείς επαρκώς τις αλόγιστες αποσπάσεις από τις σχολικές αίθουσες στις ΔΔΕ, κι έχω την εντύπωση πως, οπωσδήποτε οι ευκαιρίες για λούφα εκεί είναι απέιρως περισσότερες  απ'ότι στις αίθουσες, δεν υπάρχει διαφορετική εξήγηση.  

Κι εμένα με ενοχλεί αφάνταστα η στοχοποίηση της μιας ή της άλλης κοινωνικής ομάδας καθώς και ο ανηλεής επικοινωνιακός πόλεμος που υφίστανται αυτές κυρίως από μερίδα των ΜΜΕ ή / και από ξένα κέντρα. Η κριτική μου, όμως, δεν είχε στόχο να πλήξει και δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι στρέφεται εναντίον όλων συλλήβδην των διοικητικών, όπως προείπα. Όσο για τα περί άκριτης και αβασάνιστης σύγκρισης των συνθηκών εργασίας διαφορετικών επαγγελματικών ομάδων, σε παραπέμπω σ'αυτά που προείπα σχετικά με τους λόγους για τους οποίους αρκετοί εκπαιδευτικοί ωθούνται στην επιλογή του γραφείου ενος ΔΔΕ κι όχι των αιθουσών και σε καλώ να δώσεις μια σαφή και  επαρκή δικαιολόγηση.

Λες ότι καταλαβαίνεις αυτά που λέω, αλλά μου μιλάς για ρεβανσισμό, για απειλές κλπ, τα οποία ούτε καν έχουν περάσει από το μυαλό μου ούτε όταν έγραφα στο παρόν θέμα, αλλά ούτε και γενικότερα.  

Άσε που τελικά μετά τις διευκρινήσεις σου, φαίνεται πως συμφωνούμε σε όλα. Εγώ δεν είπα κάτι διαφορετικό. Δεν είπα ποτέ ότι τα πάντα λειτουργούν ιδανικά στην Ελλάδα ή στην εκπαίδευση ειδικότερα. Προφανώς και «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας» και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Και συμφωνώ απολύτως για την έλλειψη αισθήματος δικαίου. Και εμένα αυτή με εξοργίζει. Μήπως δεν δυσφημούνται ολόκληροι κλάδοι για τις παρανομίες ή την ανικανότητα ορισμένων; Μήπως δεν πληρώνουμε όλοι οι πολίτες για τα λάθη λίγων;

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι αποχαιρετάμε την Ελλάδα που ξέραμε. Ήρθε η ώρα της νεμέσεως. Οπότε ποιος ξέρει; Μπορεί στο τέλος να οδηγηθούμε σε κάτι καλύτερο από αυτό που ζούμε τώρα και μας έκανε να αγανακτούμε. Τουλάχιστον, θέλω να το ελπίζω. Για μια ελπίδα ζούμε… :-\

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 16, 2010, 10:10:45 am από Eleos!!! »

Αποσυνδεδεμένος Estella80

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #440 στις: Φεβρουαρίου 16, 2010, 12:15:27 am »

εγώ πάντως είχα πληροφορία από το υπουργείο οικονομικών, ότι είναι άγνωστο πότε θα γίνει ο επόμενος ασεπ. Αυτό το άκουσα τα Χριστούγεννα.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 16, 2010, 12:40:16 am από Estella80 »
"A lie told often enough becomes the truth."
-- Vladimir Ilyich Lenin --

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #441 στις: Φεβρουαρίου 16, 2010, 12:37:12 am »
egw pantws eixa pliroforia mesa apo to ypourgeio oikonomikwn, oti einai agnwsto pote tha ginei o epomenos asep. Auto to akousa ta Xristougenna.

Εγώ είχα πληροφορία από τον Χαρδαβέλα ότι το 2012 θα έρθει το τέλος του κόσμου που γνωρίζαμε.. αλλά μάλλον αυτό έρχεται από το 2010 :D
Επίσης γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες, δεν είναι φόρουμ πιτσιρικάδων εδώ για να γράφεις με greeklish :)
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος Estella80

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #442 στις: Φεβρουαρίου 16, 2010, 12:45:11 am »
egw pantws eixa pliroforia mesa apo to ypourgeio oikonomikwn, oti einai agnwsto pote tha ginei o epomenos asep. Auto to akousa ta Xristougenna.

Επίσης γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες, δεν είναι φόρουμ πιτσιρικάδων εδώ για να γράφεις με greeklish :)

Τι να κάνω, ξεχάστηκα και έγραψα greeklish, το διόρθωσα. Μακάρι να διορθωνόταν έτσι έυκολα και το "έξυπνο" αστειάκι σου...  :D
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 16, 2010, 12:58:07 am από Estella80 »
"A lie told often enough becomes the truth."
-- Vladimir Ilyich Lenin --

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #443 στις: Φεβρουαρίου 16, 2010, 03:00:12 am »

με αυτή τη λογική δεν έπρεπε να το παίρνουν ούτε οι γυμναστες, δεν έχουν προετοιμασία σπίτι  ;)
καλύτερα ας μη μοιραζομαστε , ας είμαστε ενωμένοι, θα κερδίσουμε περισσότερα ;)

Σωστά τα λες aeee. Γιατί κάποιοι δε γνωρίζουν ότι αυτά τα επιδόματα έχουν δοθεί κατά καιρούς, αντί να ενσωματωθούν στο μισθό, για να σταματήσουν τις διεκδικήσεις τους οι εκπαιδευτικοί. Επίσης, για να πληρώνουν λιγότερα δώρα αλλά και για να τα μειώνουν όποτε θέλουν.
Τώρα αν αυτή είναι η σπατάλη και η αδικία που βλέπουν μερικοί συνάδελφοι, τι να πω έχουμε φοβερή ενότητα.
Τόσο πολύ που θεωρούν δίκαιο να απασχολούνται στα γραφεία 8 ώρες την ημέρα και 11 μήνες το χρόνο οι εκπαιδευτικοί με 800
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 16, 2010, 03:01:53 am από jak13 »
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος DOG

• Πλήρες μέλος
  • Νυχτα ξελογιαστρα,νυχτα ομορφη.......
    • Προφίλ
« Απάντηση #444 στις: Φεβρουαρίου 16, 2010, 11:16:01 am »
παιδια το εθνος εχει δηλωσεισ χριστοφιλοπουλου-λεει ο διαγωνισμοσ κανονικα κ οι διορισμοι καπου 2536 απο ασεπ κ χιλιοι πεντακοσιοι απο ενιαιο.ψαχνω το λινκ,αλλα δεν το βρισκω κ βιαζομαι,αν θελετε ψαξτε το.

Αποσυνδεδεμένος paschalist

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #445 στις: Φεβρουαρίου 16, 2010, 11:34:41 am »
Στην ιστοσελίδα δεν έχει τίποτα... Μήπως είναι μόνο στην εφημερίδα;
Nil homini certum est

Αποσυνδεδεμένος ppaio

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #446 στις: Φεβρουαρίου 16, 2010, 11:40:53 am »
Αρα θα παρει κανονικα το 60%+40% οχι ομως 40μηνα,30μηνα , οεαδιτες και πολυτεκνους.Αυτοι και εμεις θα τα πουμε στα θρανια του ΑΣΕΠ.Οσο για αυτο που λεγεται για μια συμμετοχη στον Διαγωνισμο του ΑΣΕΠ αυτο ακυρωνεται αφου ο πινακας διοριστεων θα διαμορφωνεται απο τους πινακες επιτυχιας του εκατοστοτε ΑΣΕΠ + αυξημενη βαρυτητα για μεταπτυχιακα και προυπηρεσια.Αρα συμμετοχη σε καθε ΑΣΕΠ.Αυτα λεει και ο Κατσικας στα ΝΕΑ σημερα.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4560569
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 16, 2010, 11:42:24 am από ppaio »

Αποσυνδεδεμένος paschalist

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #447 στις: Φεβρουαρίου 16, 2010, 11:43:08 am »
Για να πάρει κανονικά 60 και 40 %, με 2536 ΑΣΕΠ θα πρέπει να πάρει 1691 από το 40% δηλ σύνολο 4227.
Να το πιστέψουμε;
Nil homini certum est

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182638
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653