0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διαβάζοντας στο άρθρο του Έθνους "θα δοθεί και σε όλους όσοι εργάζονται ως αναπληρωτές, η ευκαιρία ( ) να επαναπροσληφθούν, ώστε να κατοχυρώσουν το επόμενο διάστημα το δικαίωμα πρόσληψης" κάποιες σκέψεις...1. ωρομίσθιοι; παιδιά -έτσι κι αλλιώς- ενός κατώτερου θεού, δεν χαλάμε γι' αυτούς ούτε σάλιο.2. μετά τις εκπτώσεις οι ...ευκαιρίες. Το ξεπούλημα στο τέλος!3. προοπτική; "ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι" ή αλλιώς "σε τρία τέρμινα".
Κι εγώ θα πρότεινα να είμαστε επιφυλακτικοί.Καταρχήν μόνο και μόνο που διαβάζω ένα άρθρο με ανακρίβειες ( ποιοι είναι αυτοί που με 36 μήνες διορίζονται αυτόματα ή αυτοί που με βαθμό πάνω από τη βάση σε γραπτό διαγωνισμό διορίζονται άμεσα; ) μου δημιουργεί καχυποψία.Επιπλέον το όλο θέμα μου θυμίζει την πολιτική του καρότου με το μαστίγιο:από τη μία το επικείμενο νομοσχέδιο το οποίο θα τεθεί σε τρίμηνη διαβούλευση (από τα μέσα Μαρτίου έως τα μέσα Ιουνίου) και από την άλλη η επιλεκτική δημοσίευση "ειδήσεων" που θολώνουν το τοπίο. Και όλα αυτά για να μας κρατάνε σε αναμονή , αναποφάσιστους με χλιαρή αντίδραση μέχρι το τέλος της χρονιάς.Και άντε να βρούμε πιεστικό τρόπο αντίδρασης το Ιούλιο,όταν θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο...