0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αθηνα; Θεσσαλονίκη; Τι συχνότητα;
Παιδιά τώρα που το ξανασκέφτηκα νομίζω ότι αποκλείεται να έκανε τέτοιες δηλώσεις η Χριστοφιλοπούλου .
http://www.gopetition.com/online/33191.html#signΑναρωτιέμαι μήπως η παραπάνω διαδικασία για συλλογή υπογραφών θα έπρεπε να διενεργηθεί εξ ονόματος όλων, όσων θίγονται από τα προεξαγγελθέντα μέτρα ΠΣΑ, συμπεριλαμβανομένων κι εμάς, που έχουμε 1 απλή επιτυχία + 1 με διορισμό ΑΣΕΠ 2009 + προυπηρεσία + μεταπτυχιακά. Να επικοινωνούσαμε άραγε με το διαχειριστή του εγχειρήματος ή, "Οι κάτωθι αναπληρωτές, ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί και οι σπουδαστές των παιδαγωγικών τμημάτων της χώρας'' - όπως επί λέξη αναφέρει ο συντάκτης της εσωκλειόμενης επιστολής - θα μας θεωρήσουν εντελώς παρείσακτους και άσχετους με το θέμα; Προσωπικά πάντως προτείνω ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ, διαφορετικά, θα θεωρηθεί ότι ορισμένες κατηγορίες, που θίγονται από τα μέτρα που απορρεόυν απο το ΠΣΑ, πιέζουν για να μη θιγούν μονάχα αυτές, χωρίς να νοιάζονται για τους υπόλοιπους. Αν στέκει αυτό το τελευταίο, τότε πάμε στη λογική του "ο σώσων εαυτόν σωθήτω" που πολύ λίγο, νομίζω, ωφελεί έναν κοινό αγώνα. Αν δεν γίνουμε δεκτοί στην παραπάνω κίνηση, μήπως να διενεργούσαμε μια συλλογή υπογραφών ξεχωριστά, μονο για λογαριασμό μας και ίσως κανά δυό άλλες θιγόμενες κατηγορίες; Ή, τέλος, να τηρήσουμε μια στάση αναμονής και να περιμένουμε περαιτέρω εξελίξεις; Δεν ξέρω..εσείς πώς τοποθετείστε επί του θέματος;
Παράθεση από: fioroula στις Φεβρουαρίου 16, 2010, 10:52:58 pmΑθηνα; Θεσσαλονίκη; Τι συχνότητα;στους 88 στη Θεσσαλονικη.στην υπολοιπη Ελλαδα σε αλλη συχνοτητα.Παράθεση από: joap στις Φεβρουαρίου 16, 2010, 11:15:35 pmΠαιδιά τώρα που το ξανασκέφτηκα νομίζω ότι αποκλείεται να έκανε τέτοιες δηλώσεις η Χριστοφιλοπούλου . εγω το ακουσα στο ραδιοφωνο απο τον εκφωνητη.Συντονισου και στειλε ερωτηση,η εκπομπη εχει αυτον ακριβως το σκοπο