*

Αποστολέας Θέμα: Μείωση των Προσλήψεων  (Αναγνώστηκε 195670 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος λιθοσφαιριστής

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Πάγωμα Όλων των Προσλήψεων ;
« Απάντηση #630 στις: Φεβρουαρίου 20, 2010, 09:24:34 pm »
Συνάδελφοι ακούσατε προχθές τον Πάγκαλο ,με πόσο απαξιωτικό τρόπο εκφράστηκε για τους καθηγητές? Πιο συγκεκριμένα είπε ότι¨ κωλοβαράμε¨.Συγνώμη για την έκφραση ,αλλά αυτή τη γνώμη έχει η κυβέρνηση για εμάς ....Που είναι η ΟΛΜΕ ,ΟΕΟΟΟ.
Είναι αλήθεια ότι αυτό το σίχαμα είπε τέτοιο πράγμα; Είναι εξακριβωμένο, πού το είπε;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:22:05 »

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #631 στις: Φεβρουαρίου 20, 2010, 09:24:50 pm »
Συνάδελφοι ακούσατε προχθές τον Πάγκαλο ,με πόσο απαξιωτικό τρόπο εκφράστηκε για τους καθηγητές? Πιο συγκεκριμένα είπε ότι¨ κωλοβαράμε¨.Συγνώμη για την έκφραση ,αλλά αυτή τη γνώμη έχει η κυβέρνηση για εμάς ....Που είναι η ΟΛΜΕ ,ΟΕΟΟΟ.

ο Παγκαλος εχει πει πολυ χειροτερα..οπως σε συνεντευξη σε μαθητικο περιοδικο..

Το εκπαιδευτικό σύστημα δεν το θεωρείτε στοιχείο δυσαρέσκειας;
Εγώ και το εκπαιδευτικό σύστημα είμαι έτοιμος να πω ότι θέλει αυστηρή κριτική. Θα σας πω ένα περιστατικό. Πήγα τις προάλλες σ’ ένα σχολείο για τα εγκαίνια μιας αίθουσας με κομπιούτερ. Έκανε ο δήμος μια εκδήλωση. Προσέξτε: Νέα Δημοκρατία ο δήμος, Νέα Δημοκρατία η κυβέρνηση –δεν είχα τίποτα να οικειοποιηθώ. Μπαίνω μέσα, ήταν πέντε τύποι, οι οποίοι ήταν… θα ‘λεγα τη λέξη «βρώμικοι».

Μαθητές ή καθηγητές;
Καθηγητές.

Το έχετε ξαναπεί στο παρελθόν ότι πολλοί καθηγητές είναι «αξύριστοι, βαριεστημένοι κι άπλυτοι».
Ναι, το ‘χω πει. Αυτό που σας λέω είναι ένα γεγονός καινούριο. Ήταν λοιπόν αυτοί οι πέντε τύποι σε μια γωνία και με κοιτάγανε. Εγώ είδα τα κομπιούτερ κι έπιασα κουβέντα με κάτι παιδιά. «Τι είναι αυτοί;» ρωτάω τα παιδιά. «Οι καθηγητές μας» μου λένε.

Αποσυνδεδεμένος popaki1

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #632 στις: Φεβρουαρίου 20, 2010, 09:40:14 pm »

ο Παγκαλος εχει πει πολυ χειροτερα..οπως σε συνεντευξη σε μαθητικο περιοδικο..

Το εκπαιδευτικό σύστημα δεν το θεωρείτε στοιχείο δυσαρέσκειας;
Εγώ και το εκπαιδευτικό σύστημα είμαι έτοιμος να πω ότι θέλει αυστηρή κριτική. Θα σας πω ένα περιστατικό. Πήγα τις προάλλες σ’ ένα σχολείο για τα εγκαίνια μιας αίθουσας με κομπιούτερ. Έκανε ο δήμος μια εκδήλωση. Προσέξτε: Νέα Δημοκρατία ο δήμος, Νέα Δημοκρατία η κυβέρνηση –δεν είχα τίποτα να οικειοποιηθώ. Μπαίνω μέσα, ήταν πέντε τύποι, οι οποίοι ήταν… θα ‘λεγα τη λέξη «βρώμικοι».

Μαθητές ή καθηγητές;
Καθηγητές.

Το έχετε ξαναπεί στο παρελθόν ότι πολλοί καθηγητές είναι «αξύριστοι, βαριεστημένοι κι άπλυτοι».
Ναι, το ‘χω πει. Αυτό που σας λέω είναι ένα γεγονός καινούριο. Ήταν λοιπόν αυτοί οι πέντε τύποι σε μια γωνία και με κοιτάγανε. Εγώ είδα τα κομπιούτερ κι έπιασα κουβέντα με κάτι παιδιά. «Τι είναι αυτοί;» ρωτάω τα παιδιά. «Οι καθηγητές μας» μου λένε.

Αποσυνδεδεμένος Kilgore

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Break on through to the other side...
    • Προφίλ
« Απάντηση #633 στις: Φεβρουαρίου 20, 2010, 09:48:53 pm »
Έχει και κάποιο δίκιο πάντως... μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Μπορεί ο λόγος του να είναι εριστικός, "έξω από τα δόντια" -πείτε το όπως θέλετε- αλλά λέει και ορισμένες "πικρές" αλήθειες για τον κλάδο...
"It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what."

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:22:05 »

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #634 στις: Φεβρουαρίου 20, 2010, 09:54:46 pm »
και βασικα εχει το θαρρος να σου λεει καταμουτρα αυτο που πιστευει...οχι σαν καποιους αλλους-ες που αλλα λενε στις καμερες και αλλα κανουν...

Αποσυνδεδεμένος ----

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #635 στις: Φεβρουαρίου 20, 2010, 09:55:50 pm »
Ο Πάγκαλος επιχειρεί  να προσεταιρίζεται το κοινό αίσθημα και να αποποιηθεί κάθε ευθύνη που το κόμμα του έριξε σε κώμα την εκπαίδευση. Ένας ευτραφής κύριος που πυροβολεί το ποντίκι με κανόνι, μιλάει για τα αυτονόητα ως να μην γνωρίζει ποιος τα μετέτρεψε σε ακατανόητα. Για αυτό δεν έχουν στις

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #636 στις: Φεβρουαρίου 20, 2010, 10:00:24 pm »
Έχει και κάποιο δίκιο πάντως... μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Μπορεί ο λόγος του να είναι εριστικός, "έξω από τα δόντια" -πείτε το όπως θέλετε- αλλά λέει και ορισμένες "πικρές" αλήθειες για τον κλάδο...
Πάντα όμως μου την έσπαγε η φράση "μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά"

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #637 στις: Φεβρουαρίου 20, 2010, 10:07:47 pm »
Φίλος οδοντίατρος μου είπε : ωχ κι εσείς οι καθηγητές! 4 μήνες κάθεστε,ζητάτε και τα ρέστα?
Ναι ζητάω τα ρέστα,γιατί ο μη μόνιμος 4 μήνες δεν έχει δουλειά και πρέπει τους 8 να δουλεύει για να ζει όλο το χρόνο.
Ναι ζητάω τα ρέστα γιατί ο μόνιμος εκπαιδευτικός παίρνει λιγότερα λεφτά από την καθαρίστρια του σχολείου.
Ναι ζητάω τα ρέστα γιατί μέχρι να γίνω μόνιμος μου βγαίνει η Παναγία και η δικιά μου,αλλά και της οικογένειάς μου.
Ναι ζητάω τα ρέστα γιατί τα παιδιά όλα τα χούγια και όλα τα προβλήματά τους τα βγάζουν στο σχολείο και εγώ πρέπει να έχω το χέρι κολλημένο πάνω μου και να προσπερνάω ότι προσβλητικό σχόλιο μπορεί να μου κάνουν.
Δε βρήκα οδοντιατρείο έτοιμο με φουλ έξτρα εξοπλισμό και το μπαμπά να μου πληρώνει την ασφάλεια.
Δε βρήκα δικηγορικό γραφείο πόρτα με πόρτα με το συμβολαιογραφείο του θειου μου.

Ναι ζητάω τα ρέστα.

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #638 στις: Φεβρουαρίου 20, 2010, 10:22:50 pm »
Δε βρήκα οδοντιατρείο έτοιμο με φουλ έξτρα εξοπλισμό και το μπαμπά να μου πληρώνει την ασφάλεια.
Αυτό μην το πεις στον οδοντίατρο πριν από κάνα σφράγισμα... ;D :o

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #639 στις: Φεβρουαρίου 20, 2010, 10:26:19 pm »
Το χειρότερο είναι ότι είναι ο κολλητός μου και βλέπει από πρώτο χέρι τι περνάω.
Φυσικά η απάντησή του σε αυτό ήταν "'αλλαξε δουλεια"

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #640 στις: Φεβρουαρίου 20, 2010, 10:27:45 pm »

Ο Πάγκαλος είναι τόσο εριστικός και απρόβλεπτος , που οι καθηγητές υπάρχει περίπτωση να φοβηθήκαν να τον πλησιάσουν.

μηπως έπρεπε να ειχαν βάλει αυτον υπουργό παιδείας;; ;) ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 20, 2010, 11:32:01 pm από aeee »

Αποσυνδεδεμένος isambo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #641 στις: Φεβρουαρίου 20, 2010, 10:44:26 pm »
Το χειρότερο είναι ότι είναι ο κολλητός μου και βλέπει από πρώτο χέρι τι περνάω.

Συγχώρεσέ με που θα γίνω στρίγγλα, αλλά όταν θα αρχίσει να γκρινιάζει για τη μείωση της δουλειάς, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης ή θα υποχρεωθεί να ρίξει δραματικά τις τιμές για να αντέξει τον ανταγωνισμό, μπορείς να του απαντήσεις το ίδιοΠότε επιτέλους θα καταλάβουν ότι είμαστε όλοι στην ίδια αλυσίδα και από αυτή την κρισάρα θα επιβιώσουν μόνο λίγοι μεγαλοκαρχαρίες!!
"Αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ, αν δεν καούμε όλοι μας πώς θα γενούνε τα σκοτάδια λάμψη;"
Ναζίμ Χικμέτ

Αποσυνδεδεμένος popaki1

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #642 στις: Φεβρουαρίου 20, 2010, 11:04:30 pm »

Πέστου να μας κρατήσει καμιά απόδειξη    από αυτές που δεν κόβει στους πελάτες του.
Την θέλουμε για να δικαιολογήσουμε τα 300  που περνούμε για να ζήσουμε , γιατί πάλι από εμάς ζητούν χρήματα           και μόνο από εμάς τελικά θα τα πάρουν.

Αποσυνδεδεμένος popaki1

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #643 στις: Φεβρουαρίου 20, 2010, 11:12:07 pm »
Ο Πάγκαλος επιχειρεί  να προσεταιρίζεται το κοινό αίσθημα και να αποποιηθεί κάθε ευθύνη που το κόμμα του έριξε σε κώμα την εκπαίδευση. Ένας ευτραφής κύριος που πυροβολεί το ποντίκι με κανόνι, μιλάει για τα αυτονόητα ως να μην γνωρίζει ποιος τα μετέτρεψε σε ακατανόητα. Για αυτό δεν έχουν στις

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182662
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)