0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι ακούσατε προχθές τον Πάγκαλο ,με πόσο απαξιωτικό τρόπο εκφράστηκε για τους καθηγητές? Πιο συγκεκριμένα είπε ότι¨ κωλοβαράμε¨.Συγνώμη για την έκφραση ,αλλά αυτή τη γνώμη έχει η κυβέρνηση για εμάς ....Που είναι η ΟΛΜΕ ,ΟΕΟΟΟ.
Παράθεση από: dina 94 στις Φεβρουαρίου 20, 2010, 07:59:24 pmΣυνάδελφοι ακούσατε προχθές τον Πάγκαλο ,με πόσο απαξιωτικό τρόπο εκφράστηκε για τους καθηγητές? Πιο συγκεκριμένα είπε ότι¨ κωλοβαράμε¨.Συγνώμη για την έκφραση ,αλλά αυτή τη γνώμη έχει η κυβέρνηση για εμάς ....Που είναι η ΟΛΜΕ ,ΟΕΟΟΟ.ο Παγκαλος εχει πει πολυ χειροτερα..οπως σε συνεντευξη σε μαθητικο περιοδικο..Το εκπαιδευτικό σύστημα δεν το θεωρείτε στοιχείο δυσαρέσκειας;Εγώ και το εκπαιδευτικό σύστημα είμαι έτοιμος να πω ότι θέλει αυστηρή κριτική. Θα σας πω ένα περιστατικό. Πήγα τις προάλλες σ’ ένα σχολείο για τα εγκαίνια μιας αίθουσας με κομπιούτερ. Έκανε ο δήμος μια εκδήλωση. Προσέξτε: Νέα Δημοκρατία ο δήμος, Νέα Δημοκρατία η κυβέρνηση –δεν είχα τίποτα να οικειοποιηθώ. Μπαίνω μέσα, ήταν πέντε τύποι, οι οποίοι ήταν… θα ‘λεγα τη λέξη «βρώμικοι».Μαθητές ή καθηγητές;Καθηγητές.Το έχετε ξαναπεί στο παρελθόν ότι πολλοί καθηγητές είναι «αξύριστοι, βαριεστημένοι κι άπλυτοι». Ναι, το ‘χω πει. Αυτό που σας λέω είναι ένα γεγονός καινούριο. Ήταν λοιπόν αυτοί οι πέντε τύποι σε μια γωνία και με κοιτάγανε. Εγώ είδα τα κομπιούτερ κι έπιασα κουβέντα με κάτι παιδιά. «Τι είναι αυτοί;» ρωτάω τα παιδιά. «Οι καθηγητές μας» μου λένε.
Έχει και κάποιο δίκιο πάντως... μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Μπορεί ο λόγος του να είναι εριστικός, "έξω από τα δόντια" -πείτε το όπως θέλετε- αλλά λέει και ορισμένες "πικρές" αλήθειες για τον κλάδο...
Δε βρήκα οδοντιατρείο έτοιμο με φουλ έξτρα εξοπλισμό και το μπαμπά να μου πληρώνει την ασφάλεια.
Ο Πάγκαλος είναι τόσο εριστικός και απρόβλεπτος , που οι καθηγητές υπάρχει περίπτωση να φοβηθήκαν να τον πλησιάσουν.
Το χειρότερο είναι ότι είναι ο κολλητός μου και βλέπει από πρώτο χέρι τι περνάω.Φυσικά η απάντησή του σε αυτό ήταν "'αλλαξε δουλεια"
Ο Πάγκαλος επιχειρεί να προσεταιρίζεται το κοινό αίσθημα και να αποποιηθεί κάθε ευθύνη που το κόμμα του έριξε σε κώμα την εκπαίδευση. Ένας ευτραφής κύριος που πυροβολεί το ποντίκι με κανόνι, μιλάει για τα αυτονόητα ως να μην γνωρίζει ποιος τα μετέτρεψε σε ακατανόητα. Για αυτό δεν έχουν στις