0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι ζητάω τα ρέστα γιατί μέχρι να γίνω μόνιμος μου βγαίνει η Παναγία και η δικιά μου,αλλά και της οικογένειάς μου.
Έχει και κάποιο δίκιο πάντως... μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Μπορεί ο λόγος του να είναι εριστικός, "έξω από τα δόντια" -πείτε το όπως θέλετε- αλλά λέει και ορισμένες "πικρές" αλήθειες για τον κλάδο...
Παράθεση από: PO-PA-KI στις Φεβρουαρίου 20, 2010, 09:40:14 pmΟ Πάγκαλος είναι τόσο εριστικός και απρόβλεπτος , που οι καθηγητές υπάρχει περίπτωση να φοβηθήκαν να τον πλησιάσουν.μηπως έπρεπε να ειχαν βάλει αυτον υπουργό παιδείας;;
Ο Πάγκαλος είναι τόσο εριστικός και απρόβλεπτος , που οι καθηγητές υπάρχει περίπτωση να φοβηθήκαν να τον πλησιάσουν.
Δεν λέω ότι όλα είναι καλά και άγια στην εκπαίδευση, αλλά και όλα αυτά τα απαξιωτικά δημοσιεύματα που βγαίνουν τις τελευταίες ημέρες για τους εκπαιδευτικούς στις εφημερίδες, όπως και η αναλόγου πνεύματος συνέντευξη του Πάγκαλου, δεν μου φαίνονται τυχαία. Είναι σαν να προετοιμάζουν το κλίμα, για να φανούν τα καινούργια μέτρα λογικά στην κοινωνία. Κάθε εβδομάδα έχει, φαίνεται, σειρά και μια κοινωνική ομάδα, η οποία αντιμετωπίζεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Πρώτα απαξιώνεται και μετά πλήττεται από μέτρα που φαντάζουν στην υπόλοιπη κοινωνία ως δίκαια. Σου λέει ο άλλος "αφού είναι τόσο ευνοημένος από το κράτος και τόσο τεμπέλης, καλά θα κάνουν να κάνουν σ' αυτόν τις περικοπές". Και μετά σειρά έχει ο επόμενος...
Μιλάει τώρα στο Mega. (Η Δ)