0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά αν γίνει κάτι τέτοιο, προσωπικά θα καταφύγω δικαστικά! Δεν ξημεροβραδιαζόμουν να διαβάζω σαν το ζώο τόσους μήνες, αφήνοντας τα όλα στην άκρη για να έρθουν αυτοί και να μου πάρουν αυτό που κέρδισα με τον κόπο μου! Έλεος πια!!!
"ήταν 6,5 χιλιάδες το υποχρεωτικό νούμερο" ήταν λέει 6,5 χιλιάδες το υποχρεωτικό νούμερο... Δεν είναι πια υποχρεωτικό το νούμερο (τη βρήκε τη λύση)Τι είναι αυτά που ακούμε??? Ποιος είχει προκηρύξει τις θέσεις των εκπαιδευτικών; Εμείς; Αντε να χαθούν γιατί οποιαδήποτε κατηγορία και να αφήσει απ'εξω είναι για ...να μη πω τι!!!
Παράθεση από: Rwxanh στις Φεβρουαρίου 23, 2010, 12:44:34 pmΚαλά αν γίνει κάτι τέτοιο, προσωπικά θα καταφύγω δικαστικά! Δεν ξημεροβραδιαζόμουν να διαβάζω σαν το ζώο τόσους μήνες, αφήνοντας τα όλα στην άκρη για να έρθουν αυτοί και να μου πάρουν αυτό που κέρδισα με τον κόπο μου! Έλεος πια!!!\Ξημερωβραδιαζόσουν διαβάζοντας τόσους μήνες στο σπίτι σου,αφήνοντας τα άλλα στην άκρη.Για σκέψου κι αυτούς που ήταν στο δρόμο τόσα χρόνια μακρυά από το σπίτι τους,και δεν άφησαν τίποτα στην άκρη γιατί πολύ απλά δεν τους είχε μείνει πλέον και κάτι.
ps:Όλοι,όσοι κατοχυρώνουν φέτος δικαίμα διορισμού,θα διοριστούν.Δεν είναι τυχαίο το νούμερο 6,500.Συμφωνώ. Παρότι δεν θέλει καθόλου να μας διορίσει γιατί το Υπουργείο δεν είναι "Υπουργείο ευρέσεως εργασίας εκπαιδευτικών" , θα το κάνει γιατί επιτέλους της εξήγησαν ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ... Κι εγώ πιστεύω ότι το 6.500 δεν είναι τυχαίο νούμερο. Τους έχουν κάνει ήδη τους υπολογισμούς τους. Στους πολύτεκνους παίζει ( που δεν ξέρουν πόσοι είναι).Μην πιστεύουμε τις βλακείες περί οργανικών κενών. 42.000 οργανικά κενά που έχει φέτος , είναι κενά για όλες τις ειδικότητες!!!! Ομως δεν της άρεσε η αλήθεια για τα κενά που της έστειλαν οι Δ/νσεις και τους απειλεί με επι τόπιους ελέγχους και βλακείες....Σκεφτείτε και πόσες γυναίκες εκπαιδευτικοί θα φύγουν εσπευσμένα στη σύνταξη φέτος!!!