*

Αποστολέας Θέμα: Μείωση των Προσλήψεων  (Αναγνώστηκε 195544 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Πάγωμα Όλων των Προσλήψεων ;
« Απάντηση #756 στις: Φεβρουαρίου 23, 2010, 12:56:17 pm »
Το 24μηνο είναι σύμφωνα με τις ανάγκες αλλά από την άλλη αποτελεί κατοχύρωση διορισμού! Το ίδιο και το 40%. Απλά το θέμα είναι πότε θα τους διορίσει!
Αν προχωρήσει σε νέο ΑΣΕΠ χωρίς να απορροφήσει το 24 μηνο είναι παράνομη αφού η υπηρεσία είχει ανάγκες και δεν διόρισε!
Αν πάρει ΑΣΕΠΙΤΕΣ και αφήσει το 40% πάλι είναι παράνομη!
Ψάξτε για δικηγόρους και μαζικές προσφυγές!
Πάντως οι μόνιμοι ετοιμάζονται για απεργίες στις Πανελλήνιες!

Αννα τα κατάφερες !  

Πρώτα ο μαθητής ....(30άρια τμήματα...κ.λ.π.)

Ε, ρε γλέντια...
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:07:50 »

Αποσυνδεδεμένος geolil

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #757 στις: Φεβρουαρίου 23, 2010, 12:57:25 pm »
http://www.flash.gr/audio/327
 κι εγώ δεν κατάλαβα και πάλι (Δεν θέλει να καταλάβουμε)
το μόνο σίγουρο είναι ότι οι μόνιμοι διορισμοί θα είναι στο μισό, τίποτε άλλο
Τι παίρνεί άραγε;

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #758 στις: Φεβρουαρίου 23, 2010, 12:58:06 pm »
Ε, ρε γλέντια... Από ασάφεια σε ασάφεια το πανε!
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος geolil

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #759 στις: Φεβρουαρίου 23, 2010, 01:02:51 pm »
"ήταν 6,5 χιλιάδες το υποχρεωτικό νούμερο" ήταν λέει 6,5 χιλιάδες το υποχρεωτικό νούμερο... Δεν είναι πια υποχρεωτικό το νούμερο (τη βρήκε τη λύση)
Τι είναι αυτά που ακούμε?????????????????? Ποιος είχει προκηρύξει τις θέσεις των εκπαιδευτικών; Εμείς;
Αντε να χαθούν γιατί οποιαδήποτε κατηγορία και να αφήσει απ'εξω είναι για ...να μη πω τι!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:07:50 »

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #760 στις: Φεβρουαρίου 23, 2010, 01:08:17 pm »
Καλά αν γίνει κάτι τέτοιο, προσωπικά θα καταφύγω δικαστικά! Δεν ξημεροβραδιαζόμουν να διαβάζω σαν το ζώο τόσους μήνες, αφήνοντας τα όλα στην άκρη για να έρθουν αυτοί και να μου πάρουν αυτό που κέρδισα με τον κόπο μου! Έλεος πια!!!
\

Ξημερωβραδιαζόσουν διαβάζοντας τόσους μήνες στο σπίτι σου,αφήνοντας τα άλλα στην άκρη.
Για σκέψου κι αυτούς που ήταν στο δρόμο τόσα χρόνια μακρυά από το σπίτι τους,και δεν άφησαν τίποτα στην άκρη γιατί πολύ απλά δεν τους είχε μείνει πλέον και κάτι.

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #761 στις: Φεβρουαρίου 23, 2010, 01:08:48 pm »
"ήταν 6,5 χιλιάδες το υποχρεωτικό νούμερο" ήταν λέει 6,5 χιλιάδες το υποχρεωτικό νούμερο... Δεν είναι πια υποχρεωτικό το νούμερο (τη βρήκε τη λύση)
Τι είναι αυτά που ακούμε?????????????????? Ποιος είχει προκηρύξει τις θέσεις των εκπαιδευτικών; Εμείς;
Αντε να χαθούν γιατί οποιαδήποτε κατηγορία και να αφήσει απ'εξω είναι για ...να μη πω τι!!!

Το ''Ξε...υποχρέωσε ....δημοκρατικά....''
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #762 στις: Φεβρουαρίου 23, 2010, 01:10:51 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=X51Oc41Hy3o&feature=player_embedded

Παρέμβαση του dikaioma.gr σε θεατρική παράσταση

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #763 στις: Φεβρουαρίου 23, 2010, 01:11:39 pm »
Δημοσ:Σε πόσες χιλιάδες προσλήψεις θα πάτε φέτος?
Διαμαντοπ:Ο αριθμός αυτός μελετάται τώρα.

ps:Όλοι,όσοι κατοχυρώνουν φέτος δικαίμα διορισμού,θα διοριστούν.Δεν είναι τυχαίο το νούμερο 6,500.
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #764 στις: Φεβρουαρίου 23, 2010, 01:13:12 pm »
Πάντως για το ζήτημα που έβαλε ο συνάδελφος paschlist παραπάνω, για πάγωμα των προσλήψεων στο χώρο της παιδείας, εγώ έχω μιλήσει με συντάκτη του οικονομικού ρεπορτάζ της κυβέρνησης σε εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας (φιλοκυβερνητική). Δε θέλω να πω με ποιον μίλησα, εξάλλου ο άνθρωπος δεν είναι γνωστός μου, απλά ένα τηλέφωνο στην εφημερίδα έκανα όταν ψαχνόμασταν όλοι αν το πάγωμα των προσλήψεων θα είναι καθολικό. Και μου είπε ακριβώς " Δεν υπάρχει περίπτωση να μη γίνουν προσλήψεις στο χώρο της παιδείας! Αυτό θα ήταν σκάνδαλο πρώτου μεγέθους γιατί θα έπρεπε μετά να κλείσει σχολεία, να κάνει 35άρια και 40 άρια τμήματα και άλλα πολλά που δε θα δεχόταν εύκολα ούτε η εκπαιδευτική κοινότητα, ούτε οι γονείς". Ελπίζω να είχε δίκιο.

Αποσυνδεδεμένος velis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #765 στις: Φεβρουαρίου 23, 2010, 01:18:14 pm »
ps:Όλοι,όσοι κατοχυρώνουν φέτος δικαίμα διορισμού,θα διοριστούν.Δεν είναι τυχαίο το νούμερο 6,500.

Συμφωνώ. Παρότι δεν θέλει καθόλου να μας διορίσει γιατί το Υπουργείο δεν είναι "Υπουργείο ευρέσεως εργασίας εκπαιδευτικών" , θα το κάνει γιατί επιτέλους της εξήγησαν ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ... Κι εγώ πιστεύω ότι το 6.500 δεν είναι τυχαίο νούμερο. Τους έχουν κάνει ήδη τους υπολογισμούς τους. Στους πολύτεκνους παίζει ( που δεν ξέρουν πόσοι είναι).

Μην πιστεύουμε τις βλακείες περί οργανικών κενών. 42.000 οργανικά κενά που έχει φέτος , είναι κενά για όλες τις ειδικότητες!!!! Ομως δεν της άρεσε η αλήθεια για τα κενά που της έστειλαν οι Δ/νσεις και τους απειλεί με επι τόπιους ελέγχους και βλακείες....Σκεφτείτε και πόσες γυναίκες εκπαιδευτικοί θα φύγουν εσπευσμένα στη σύνταξη φέτος!!!

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #766 στις: Φεβρουαρίου 23, 2010, 01:25:13 pm »
Καλά αν γίνει κάτι τέτοιο, προσωπικά θα καταφύγω δικαστικά! Δεν ξημεροβραδιαζόμουν να διαβάζω σαν το ζώο τόσους μήνες, αφήνοντας τα όλα στην άκρη για να έρθουν αυτοί και να μου πάρουν αυτό που κέρδισα με τον κόπο μου! Έλεος πια!!!
\

Ξημερωβραδιαζόσουν διαβάζοντας τόσους μήνες στο σπίτι σου,αφήνοντας τα άλλα στην άκρη.
Για σκέψου κι αυτούς που ήταν στο δρόμο τόσα χρόνια μακρυά από το σπίτι τους,και δεν άφησαν τίποτα στην άκρη γιατί πολύ απλά δεν τους είχε μείνει πλέον και κάτι.

Δεν καταλαβαίνω γιατί τα βάζεις μαζί μου για δεύτερη φορά! Δεν αναφερόμουν σε κανέναν άλλον, ούτε έθιξα κανέναν. Ούτε μίλησα ποτέ για άλλες κατηγορίες! Και να σου πω και κάτι? Αν δεν πέρναγα με την πρώτη στον ΑΣΕΠ κι εγώ την ίδια οδό των συνεχών μετακινήσεων θα ακολουθούσα! Όχι όμως και αδιαμαρτύρητα! Και στην τελική αν κάποιοι ψάχνουν να πιαστούν από λόγια για να την πουν σε ορισμένους, αυτό δε με αφορά!
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #767 στις: Φεβρουαρίου 23, 2010, 01:31:42 pm »

Συμφωνώ. Παρότι δεν θέλει καθόλου να μας διορίσει γιατί το Υπουργείο δεν είναι "Υπουργείο ευρέσεως εργασίας εκπαιδευτικών" , θα το κάνει γιατί επιτέλους της εξήγησαν ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ... Κι εγώ πιστεύω ότι το 6.500 δεν είναι τυχαίο νούμερο. Τους έχουν κάνει ήδη τους υπολογισμούς τους. Στους πολύτεκνους παίζει ( που δεν ξέρουν πόσοι είναι).

Μην πιστεύουμε τις βλακείες περί οργανικών κενών. 42.000 οργανικά κενά που έχει φέτος , είναι κενά για όλες τις ειδικότητες!!!! Ομως δεν της άρεσε η αλήθεια για τα κενά που της έστειλαν οι Δ/νσεις και τους απειλεί με επι τόπιους ελέγχους και βλακείες....Σκεφτείτε και πόσες γυναίκες εκπαιδευτικοί θα φύγουν εσπευσμένα στη σύνταξη φέτος!!!

Θα μου επιτρέψεις να έχω τις ...αμφιβολίες μου.

Αν ήταν έτσι γιατί να μας τρομοκρατεί με κάθε είδους χαζομάρα που της έρχεται στο μυαλό....
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος Tertia

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #768 στις: Φεβρουαρίου 23, 2010, 02:53:08 pm »
Οσον αφορά τα κενά ,συναδελφος που δουλεύει σε δευτεροβάθμια μου έλεγε οτι όντως μέχρι τώρα το σύστημα προσλάμβανε περισσοτερους απο όσους χρειαζότανε και συχνα με την ανοχη των διευθυντων ,ενω μπορουν να καλυφθουν κενα με τους ηδη διορισμένους,δημιουργουνται θέσεις,πραγμα που τώρα προσπαθούν να αποφύγουν.Το θέμα όμως είναι πόσα κενα μπορούν τελικά να καλυφθούν;

Αποσυνδεδεμένος LG_Shine

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #769 στις: Φεβρουαρίου 23, 2010, 03:39:23 pm »
Όλοι,όσοι κατοχυρώνουν φέτος δικαίμα διορισμού,θα διοριστούν.Δεν είναι τυχαίο το νούμερο 6,500.

Τι σημαινει αυτο δηλαδή? μόνο οσοι εχουν πετυχει ΑΣΕΠ?
Ανηκω δυστυχως στο 40%, που ολοι πυροβολουβν και πετροβολούν , και αναρωτιεμαι αν θα μας διορισει φέτος!!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182659
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)