0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
1. Πόση διορία έχω από τη στιγμή που θα με καλέσουν μέχρι να παρουσιαστώ??
2. Θα πρέπει να καταθέσω τώρα το πιστοποιητικό γάμου ή δεν έχει σημασία για τους ωρομισθίους?
3. Οι δέκα μέρες που θα πρέπει να δουλεψω για να δικαιούμαι ένα ποσό των χρημάτων είναι ημερολογιακές?
4.Δικαιούμαι να πάρω επαπειλούμενη και χωρίς να δουλέψω αυτές τις 10 μέρες?
5. Τα προηγούμενα ένσημα που έχω είναι από ΤΕ
θελω να ρωτησω για οποια γνωριζει...Στο χαρτι για την αδεια κυοφοριας απο το ΙΚΑ ο εργοδοτης που συμπληρωνει τα στοιχεια του ειναι ο διευθυντης του σχολειου η μηπως η Δευτεροβαθμια στην οποια υπαγεται το σχολειο....
Παράθεση από: GR στις Μαρτίου 15, 2010, 08:38:00 pmθελω να ρωτησω για οποια γνωριζει...Στο χαρτι για την αδεια κυοφοριας απο το ΙΚΑ ο εργοδοτης που συμπληρωνει τα στοιχεια του ειναι ο διευθυντης του σχολειου η μηπως η Δευτεροβαθμια στην οποια υπαγεται το σχολειο....Νομίζω ότι είναι ο διευθυντής του σχολείου, δεν είμαι όμως και 100% σίγουρη. Θα σε συμβούλευα κάνεις ένα τηλέφωνο στο γραφείο.
Eγώ όταν ήμουν έγκυος στο γιο μου και ήμουν ωρομίσθια έκανα τα εξής. Πήγα στο γιατρό μου και πήρα χαρτί πιθανής ημερομηνιας τοκετού. Έπειτα το υπέγραψε ο γιατρός του ΙΚΑ και μετά το πήγα στη Δευτεροβάθμια ,όπου και αφού η υπάλληλος μέτρησε τις μέρες μου έδωσε και συμπλήρωσα ένα χαρτί για την άδεια .Έπειτα θα ενημερώσεις το Διευθυντή του σχολείου. Πρόσεχε γιατί είναι δύσκολο να πέσεις σε υπάλληλο της Δευτεροβάθμιας που να γνωρίζει τη νομοθεσία ,εμένα πήγαν να μου φάνε την προυπηρεσία και έκανα φασαρία .Αφού πάρεις την άδεια πληρώνεσαι τις 15 πρώτες μέρες .Έπειτα παίρνεις μόνο την προυπηρεσία.Αν θέλεις κάτι άλλο πες μου.
Παράθεση από: GR στις Μαρτίου 15, 2010, 08:38:00 pmθελω να ρωτησω για οποια γνωριζει...Στο χαρτι για την αδεια κυοφοριας απο το ΙΚΑ ο εργοδοτης που συμπληρωνει τα στοιχεια του ειναι ο διευθυντης του σχολειου η μηπως η Δευτεροβαθμια στην οποια υπαγεται το σχολειο....Υπογράφει ο Προϊστάμενος του Γραφείου σου η της ΔΙΔΕ που ανήκεις, ώς εκπρόσωπος του εργοδότη σου, δηλαδή του ΥΠΕΠΘ, με το οποίο υπογράφης τη σύμβαση εργασίας.
Παράθεση από: selas στις Μαρτίου 16, 2010, 10:16:30 amΠαράθεση από: GR στις Μαρτίου 15, 2010, 08:38:00 pmθελω να ρωτησω για οποια γνωριζει...Στο χαρτι για την αδεια κυοφοριας απο το ΙΚΑ ο εργοδοτης που συμπληρωνει τα στοιχεια του ειναι ο διευθυντης του σχολειου η μηπως η Δευτεροβαθμια στην οποια υπαγεται το σχολειο....Υπογράφει ο Προϊστάμενος του Γραφείου σου η της ΔΙΔΕ που ανήκεις, ώς εκπρόσωπος του εργοδότη σου, δηλαδή του ΥΠΕΠΘ, με το οποίο υπογράφης τη σύμβαση εργασίας.Αρα ο διευθυντης της
Υπεύθυνο για την μισθοδοσία και για την αγορά των ενσήμων είναι το σχολείο. Εξ`άλλου το σχολείο απασχολεί (άμεσα) τον ωρομίσθιο. Επομένως, το χαρτί αυτό το υπογράφει ο Διευθυντής του σχολείου και εγκρίνεται, όπως κάθε άδεια, από τον προϊστάμενο του Γραφείου.
Παράθεση από: ΠΕ0625 στις Φεβρουαρίου 03, 2010, 09:00:22 am4.Δικαιούμαι να πάρω επαπειλούμενη και χωρίς να δουλέψω αυτές τις 10 μέρες?Ναι