0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν ήταν πληροφορία..ήταν μια μπούρδα ολκής,όπως όλα τα μούπε-σούπα που επινοεί ο πας εις στο φόρουμ.
δικιο εχετε αλλα μην ξεχνατε οτι ενα φορουμ λειτουργει ψυχοθεραπευτικα και οταν ειναι κανεις σε αναγκη δικαιουται να υπερβει τα εσκαμμενα-ενιοτε-αρκει βεβαια να μη διασπειρει ψευδεις ειδησεις.Στα αγγλικα το λενε wishful thinking.Στα χωρια της Μακεδονιας "ειπαν του ζουρλο να χιεσσ κι ξικουλωθκι"....συγχωρηστε μου την εκφραση
Συνάδελφε Sun,δεν γνωρίζω βέβαια από ποίαν θέσην ομιλείς,δεν πιστεύω όμως ότι είσαι σαν εμάς τους αναστενάρηδες,ξέρεις αυτούς που σε χωριό της περιοχής μου χορεύουν σε αναμμένα κάρβουνα.Εκτός κι αν εφαρμόζεις όσα κήρυτταν οι Στωικοί...
Παράθεση από: ΟΡΑΤΙΟΣ στις Φεβρουαρίου 07, 2010, 10:05:52 pm Συνάδελφε Sun,δεν γνωρίζω βέβαια από ποίαν θέσην ομιλείς,δεν πιστεύω όμως ότι είσαι σαν εμάς τους αναστενάρηδες,ξέρεις αυτούς που σε χωριό της περιοχής μου χορεύουν σε αναμμένα κάρβουνα.Εκτός κι αν εφαρμόζεις όσα κήρυτταν οι Στωικοί...Συνάδελφε Οράτιε, εσύ προσωπικά γνωρίζεις πολύ καλά από ποια θέση ομιλώ . Στην περιοχή σου να σού θυμίσω ,εκτός από αναστενάρηδες ,υπάρχουν και ...αποδημητικά πουλιά . Μάλλον μ'αυτά μοιάζω...
πάντως και στο Alfavita λένε όλοι ότι το 24μηνο παίζεται να μην πάρει καθόλου...σε εμάς τους φιλόλογους με μια γρήγορη εκτίμησηλόγω ΟΑΕΔ η βάση του 40% θα πάει στα 30 μόρια αληθινής...κάπου εκεί θα είναι....αυτά για σήμερα................
Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα ακυρωθεί το 24μηνο τουλάχιστον για το ερχόμενο φθινόπωρο. Δεν συμφέρει ούτε όσους έχουν καθαρή προϋπηρεσία γιατί κόβει θέσεις από το 40% αλλά το κυριότερο θα φανεί τελείως αναξιόπιστο το υπουργείο ως προς τις διαβεβαιώσεις του. Με εξαίρεση τους γυμναστές στις άλλες ειδικότητες δεν αποτελεί μεγάλο αριθμητικό πρόβλημα. Και τέλος το 24μηνο είναι ένα δίκαιο μέτρο που θα πρέπει όλοι να απαιτήσουμε να συνεχίσει να υπάρχει όπως αναφέρθηκε σε τόσες τοποθετήσεις στην διαβούλευση…