Σύνολο ψηφοφόρων: 88
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα επειδή και εγώ εδώ και δύο χρόνια ειμαι χαρακτηρισμένη σαν υπεράριθμη γιατί το νηπιαγωγείο στο οποίο έχω οργανική δεν λειτουργεί σαν ολοήμερο αλλά μόνο σαν κλασσικό με τοποθέτησαν σε νηπιαγωγείο της ίδιας περιοχής δηλ . το νηπιαγωγείο άνηκε στην διεύθυνση πρωτοβάθμιας της Δράμας και με τοποθέτησαν σε ανάλογο νηπιαγωγείο που άνηκε στην διεύθυνση και όχι σε νηπιαγωγείο που άνηκε στο γραφείο . Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητή αλλά σίγουρα μπορείς να απευθυνθείς στον αιρετό της περιοχής .Μαργαρίτα
Καλησπέρα.. Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο''πρόβλημα''. Τοποθετήθηκα σε ένα σχολείο που για δεύτερη χρονιά δεν λειτουργεί (όταν το δήλωσα δεν το ήξερα) το ΠΥΣΠΕ μου λέει ότι θα κριθώ υπεράριθμη και τον Αύγουστο θα κάνω αίτηση για να τοποθετηθώ σε όμορο σχολείο. Αν θέλω να μη τη χρωστάω θα πρέπει να επιλέξω στα συγκεκριμένα 4 σχολεία που μου δίνουν. Το ζήτημα είναι ότι τα σχολεία αυτά παίρνουν λιγότερα μόρια από την οργανική μου. Η ερώτηση η δική μου είναι ποια μόρια θα παίρνω τις οργανικής ή εκεί που τελικά θα υπηρετήσω; Η πρωτοβάθμιια που πήρα μετάθεση επιμένει ότι θα πρέπει να παρω του σχολείου που θα υπηρετήσω, η πρωτοβάθμια που άνηκα μέχρι τώρα ότι θα πάρω τις οργανικής μου και ο νόμος λέει ότι αν σε τοποθετεί η υπηρεσία παίρνεις τα μόρια του σχολείου που έχει τις πιο πολλές μονάδες δυσμενών συνθηκών. Πως μπορώ να διεκδικήσω τα μόρια μου; Η υπηρεσία ισχυρίζεται ότι απο τι στιγμή που το σχολείο είναι σε αναστολή θα παίρνω τα μόρια αυτα(τις οργανικής) μόνο τους καλοκαιιρινούς μήνες. Είναι σωστό; Α και κάτι άλλο προηγούμαι απο τις τοποθετήσεις των αποσπασμένων, των νεοδιόριστων κλπ; Αν έχει κανείς παρομοια εμπειρία ας βοηθήσει!